God kväll
Fördrink: Jordgubbsdrink med vin/ fruktsoda i
Förrätt: Parmaskinka på ruccola med honungsmelon, pinjenötter, parmesanost och hallonvinägrett
Varmrätt: Smördegsinbakad oxfilé med hemgjord bearnaise och mandelhasselbackpotatis, kokta sockerärtor till.
Efterrätt: Nöttårta med jordgubbar
Melodifestival med chips, godis, läsk och goda vänners sällskap.
Så ser min kväll ut. Nu får dom ta och komma, dom skulle varit här kl 17.00 men jag brukar räkna med att dom är minst 30 minuter sena. Så nu är dom sensena!!
Skål och ha en underbar kväll alla!
Förrätt: Parmaskinka på ruccola med honungsmelon, pinjenötter, parmesanost och hallonvinägrett
Varmrätt: Smördegsinbakad oxfilé med hemgjord bearnaise och mandelhasselbackpotatis, kokta sockerärtor till.
Efterrätt: Nöttårta med jordgubbar
Melodifestival med chips, godis, läsk och goda vänners sällskap.
Så ser min kväll ut. Nu får dom ta och komma, dom skulle varit här kl 17.00 men jag brukar räkna med att dom är minst 30 minuter sena. Så nu är dom sensena!!
Skål och ha en underbar kväll alla!
Kommentarer
Trackback