Håll i hatten!

Hej va re går!
 
Jag har sjukt roligt på dagarna och samtidigt sjukt mycket att göra, dagarna går med ljusets hastighet. Men fördelen när man är ny är att ingen förväntar sig särskillt mycket av dig :)
 
Jag har ansvar över ett antal större kunder i stockholm. Det är objekt i Farsta och Haninge, ett antal runt stureplan och en i värtahamnen. Addicis huvudkontor ligger i Alvik där jag är allt som oftast också. Jag flänger omkring en del på dagarna men jag tycker det är roligt. Det enda negativa som jag ser det nu är ju att jag i princip sitter i bilköer tre timmar om dagen. Och om jag får välja så skulle jag ju hellre lägga de timmarna på jobb och familj. Så, det blir ganska långa dagar och lite tid för barn och vovve. Ja och Johan också så klart :)
 
Men det är tur att det är roligt som sagt. Parallellt med att förvalta dessa kunder så har jag en ganska stor uppstart som jag driver som projekt. Den uppstarten är den första december. Ytterligare uppstarter i teliabutiker som är utsprida geografiskt där uppstarten är första januari och första februari.
Som om inte det räcker så ska jag och en kollega börja med ett annat projekt. Vi har inlett ett samarbete med AF och ska börja utbilda nyanlända personer och se till att de kommer ut i arbete. Detta projekt startar i mitten på januari. Ja, så du ser. Jag har liksom inte tid att sluta den första februari när mitt kontrakt tar slut :)
 
Aja, nog om det. Jag har jobb och jag har det bra.
 
Alla på hemmafronten mår bra. Stephanie har fått två matchningar på två familjer. En i Boston och en i Conneticut. Ska bli spännande och se var det landar. Hoppas att hon kommer iväg. För hennes skull.
 
Annars... jag och S ska på Twilight filmen på fredag. Om två veckor ska vi (jag, Johan, Stephanie och Emma) på en stor julshow i friends arena. Det är svärfars Eva som sjunger i kören där som givit oss biljetter till en jätteupplevelse. Det ska bli underbart.
I mitten på December ska jag och Johan upp till Globen och titta på Ricky Gervaise. Då passar vi på att ta in på hotell och julshoppa och mysa lite. Det kan behövas efter denna höst och vinter. Just det. Vi ska på julbord med Johans jobb också. Älskar julbord!
 
A, men det kanske var alles för nu. Ska börja röra mig hem från Farsta här snart tänkte jag. Jag ska bara..............
 
P&K

RSS 2.0