höstlov

hej vacker!

så har barnen höstlov. och johan. han tog pappaledigt denna vecka för att emma skulle få vara ledig. skönt för dom. stephanie är hemma ett par dagar. hon har tråkigt. william är med erik. deras dagar går åt till tv spel och filmer. som det ska vara för killar i den åldern antar jag.

gårdagen spenderades med lite träning och jobb. älskar att man får en timma till godo som det blir när man ställer tillbaka klockan. jag tog min timma och spenderade den nere i gymet. körde rygg och stretch. fortfarande ont och är stel i triceps. det är åtta dagar sen jag körde dom. tog bättre än vad jag någonsin kunna drömma om :)
sen jobbade jag lite. det är ju bokslut och ekonomiuppföljningarna ska gås igenom och mina kommentarer ska in. det är samma vånda varje månad.

strålande dag idag. tittar ut på en massa gula träd och ett sken i luften som nästan är magiskt. snart ska jag gå ut på en liten kort promenad till matsalen och köpa lunch.

kände att det var lätt jobbigt att komma hit idag efter min fina uppvisning i torsdags. min chef kom in här för en stund sen och frågade om jag var återställd ännu. det visade sig att han var nog själv i fin form då. han hade nämligen inte alla händelser på plats han heller. tack och lov för det. nu känns det mycket bättre.

nu är det dags för den där promenaden, börjar bli hungrig.

sköt om dig fina du!

några måbra låtar

har mått bra idag trots allt. städat och donat. nu ska jag börja tända lite ljus och sätta upp kokplattan för sukiyakimiddagen senare.

medan jag får storstryk av j (denna gången måste jag tillägga, för i morse vann jag. och gången innan det också) i wordfeud så sitter jag och lyssnar på youtube.
denna blir jag så glad när jag hör. av många orsaker. dels så är det kanske den bästa film jag någonsin sett, dels så är han så charmig så man dör lite och sist men inte minst så är det en glad sång..
sen är det den här. samma glada känsla, men här är det en annan känsla till sångaren, lite mer som "vilken dag som helst".. det är en riktig liten fining :)

nu ska jag sätta lite fart, jag längtar efter stephanie nu..!


golden hits

i torsdags var jag på konferens i kista. jag fick skjuts upp av j som ändå passerade. vi hade en bra dag och vi åt lunch i en fantastisk galleria. dit måste jag åka igen!

när dagen var slut så tog vi tunnelbanan in till fridhemsplan och bussen därifrån till odenplan, eller förbi odenplan och över sveavägen. där bor chefen men vi satte oss på en pub där och tjitt tjattade en stund. chefens chef och en annan kollega anslöt här.
när det var dags så tog vi en underbar promenad genom ett vackert stockholm bort till kungsgatan. åå, vad jag skulle vilja bo där. man har allt inom räckhåll och det är alltid liv och rörelse. helt i min smak.

väl inne på golden hits så började det. god mat, underbar underhållning och en jäkla massa vin, där mitt vinglas tycktes fylla på sig själv.
tanken var att vi skulle äta, och när showen var över så skulle vi tillsammans ta pendeln till tälje och taxi därifrån. meeeeen dom som känner mig vet att det kan röra på sig i planeringarna och dom ändras snabbare än blixten om det blir tillfälle.
jag gjorde en incheckning på fejjan, då var det en kompis som svarade att hon var i närheten. aja, för att göra en lång historia kort så slutade kvällen med att hon och jag stuffade, drack ännu mer vin och hade skitkul typ hela natten. och för att göra det ännu kortare så slutade det med att jag blev ordentligt på lyset och jag ramlade in hemma efter två långa och dyra taxiresor vid halv tre på natten.
och vem skulle upp till jobbet senare på dagen, dagen efter? jo jag så klart.

bakis som ett jävla päron fick jag ju snällt sätta mig i bilen och dra upp på ett jäkla möte som började kl ett. fin syn. inte.

så, låg i fosterställning hela eftermiddagen och kvällen igår, la mig aningen för sent och vaknar upp idag och är inte återställd! va fan är det här? ska jag behöva betala tillbaka i två dagar. så illa gjorde jag inte min kropp. vi hade ju kul liksom...

snart är det en kryssning inbokad. jag kommer att vara så jävla präktig så man kommer och kräkas på mig bara för det. jag kommer att ha kul, men jag kommer inte att vara ens i närheten av det skick jag var i i torsdags...

aja, det känns att jag lever och jag har haft kul. värre kan man väl ha det i livet...

du, söta. var rädd om dig och hoppas du njuter av den smått fantastiska höst vi har i år.
kom ihåg att du gör någon glad varje dag och att någon varje dag önskar att denne var lite mer som du, någon ser faktiskt upp till dig. förvalta det väl! (hoppas ingen såg upp till mig i torsdags, isf har denne nog ångrat sig nu).

all kärlek!

bra träning av ren aggresion!

godmorgon fina du!

det regnar och är kolsvart ute, inte så motiverande kanske, men vad gör man?

igår eftermiddag/ kväll var jag på en utbildning/ seminarium och när jag satt där så bröt helvetet lös på jobbet. jag kunde inte svara på en timme och på den timmen fick jag fem desperata meddelanden på mitt svar. sen var karusellen igång.
vid åtta på kvällen var jag så arg och frustrerad att jag var tvungen att dra ner i gymet, trots att jag hade tänkt vila mina stackars armar och ben.
så här i efterhand kan jag bara tacka den stora idiot som gjorde mig så pisst off, för jag gjorde ett kanonpass därnere :)
måste dock lyfta på hatten och buga inför mina fina medarbetare som fick dra ett tungt lass idag!

nu ska jag snart draaaa upp emma och johan ur sängen, för vi måste åka om 30 minuter. jag ska dumpas av i kista för konferens. och man vet ju hur stockholms morgontraffik är, så det är bara att sätta igång. johan ska vidare till rotebro för att hämta en kollega, sen vidare till arlanda.
min kväll kommer att präglas av god mat och show i bästa melodifestivalanda!

ha en fin dag idag!

stor kram!

uuuh!

känner minst sagt ganska snurrig i livet just nu. har ingen aning om hur framtiden kommer att se ut. men jag är samtidigt spänd på just det.
jag fortsätter mina efterforskningar och hoppas på att få klarhet i alla frågetecken snart. ganska kul men energikrävande.

annars har jag en sån jäkla träningsvärk i triceps idag efter omgången i söndags. fryser lite och känner mig lite dålig pga det. men jag klagar fan inte. det är ju det här jag var ute efter. i går var jag nere igen och körde ben. dom börjar också göra sig påminda. så skönt ont!

i morgon ska jag spendera dagen i kista på konferens, sen på kvällen så är det middag och underhållning på golden hits. pendel till tälje och taxi därifrån på kvällen/ natten.
blir en intressant dag på många sätt.
ska bli intressant att se hur illa jag kommer att gå om inte annat :)

nä nu ska jag snart börjar fundera på att äta lunch. börjar bli sjukt hungrig eftersom jag hoppade över frullen idag. jag veeeet. inte bra, men så blev det i allafall.

du, du är viktig och unik på alla sätt. gå ut och tala om det för världen och låt ingen trampa på din självkänsla eller ditt självförtroende!

kram på dig!


man blir liksom mållös..

va märkliga vi människor är. det är stor skillnad på varifrån man kommer helt klart. jag tänker på när jag ser dessa jäkla stenåldersmänniskor på tv i samband med gaddafis död.
helt jäkla hysteriskt. alla skriker i munnen på varann, man trofeerar sina vapen, slår på kvarlevor med sina skor eller tofflor, jublar medan man sliter i en död/ döende människa. man lägger upp kroppar för allmänheten att se på shoppingcenter.
skulle vi i sverige göra så här? är vi ens funtade att vilja göra så här? herregud!

jag har haft migrän två dagar. var inte på kontoret i fredags. jobba hemifrån. var på ett spännande möte på förmiddagen bara. hade problem med att ta in informationen just då eftersom det var just då jag mådde som sämst, men jag ska ta fram materialet och titta, begrunna och fundera under helgen tänkte jag. det är ett vägskäl helt klart. vi får se hur det blir.

jag har ändå lyckats köra ett par pass i gymet och varit och rivit av ett par mil pw´s. när min inspiration sviktar, eller när man försöker hitta ursäkter för att slippa, då går jag in på K´s fbsida. han har en livsstil som får alla andras småförsök till träning att te sig som mellanmjölk och inget annat än mellanmjölk. ok, nu är det inför tävling men oj som han kör! där är det milen varje dag så tidigt på morgonen så jag skulle kalla det natt. inget snack, och det är liksom bara en del av dagen. själva träningen som sen genomförs på gym skulle antagligen vanliga människor dö lite av . jag tror inte att han måste leta inspiration eller motivation. han bara kör. som han alltid gjort. det är så han lever liksom. så när jag tittar in hos honom så blir mina små krämpor eller olust minimerade och det är bara att ge sig iväg. belöningen kommer efteråt, det vet jag ju..

idag var en riktig görasåntsommanintehinnerellervillgöra dag hemma. och jag ska faktiskt fortsätta med det nu.

önskar dig en myslördag och hoppas att du tar hand om dig, för du är viktig och vacker!

kärlek! 


up up and away..

jag har gått upp föra alla andra. halv åtta stod klockan på. igår när jag ställde klockan så var jag säker på att emma skulle vara uppe för länge sen vid den här tiden. kvart i sju kom hon upp och frågade hur länge det var kvar innan hon fick gå upp. en timme ungefär svarade jag henne då, ok sa hon och gick och la sig, sover än! vilka ticks hon har för sig.

allafall, jag ställde klockan för att ta mig upp i tid, dricka en kopp kaffe i lugn och ro, sätta på mig kläderna och dra ut på pw. det får vara nog med slappa för mig nu, fan det får man göra när man går i pension. jag sover mycket bättre om jag tränar och håller igång. så det ska jag göra nu. ut och göra milen. sen i em ska jag ner i gymet och köra lite rygg. jag har så in i helvetes on i mina ben sen benpasset i förrgår, så det ska bli en befrielse att komma ut och gå först sen ner i gymet igen!

annars. stephanie har varit här sen i torsdags, hon ska på fest ikväll, william kommer säkert att vara med e som vanligt och emma ska vara med en tjej från sin klass idag. bra, då har alla att göra, så kan jag göra nästan vad jag vill, så länge jag håller mig hemmavid vill säga.

på med understället och iväg!

ta hand om dig fina!

håller tummarna

hej hopp i stugan! hoppas verkligen att du mår bra!

jag sitter och känner att jag lever vilket är ett bra tecken :) att jag lever alltså..

i lördags var jag nere hos dom bästa grannarna man kan tänka sig. L och A. dom har tradition att bjuda på ärtsoppa och punch efter strängnäsmarknaden. sagt och gjort, jag gick dit på eftermiddagen. där blev väl jag kvar till sena kvällen! när alla (nästan) hade gått så kom det fram en flaska vin som vi drack, åt snacks och pratade. vi kom iaf in på träning och jag kände plötsligt hur mycket jag saknar styrketräningen. jag saknar att vilja gå ner i gymet, jag saknar lukten och känslan när man tar i så man spricker. men framför allt saknar jag träningsvärken. den som jag var så beroende av under flera år. jag kände när jag satt där att jag verkligen på riktigt saknade min träning och min lust till träning.

sen dess har jag varit nere i gymet med undantag för måndagen när jag var på styrelsemöte med aikidoklubben. så skönt! har haft sjukt ont i armarna och idag körde jag ett ganska kort men hårt pass ben. mjölksyran sprutar ut i benen, in i muskelfibrerna och jag känner att jag får en kick av känslan. jag får så mycket energi av mjölksyran att jag måste lägga band på mig att inte dra ut och springa direkt. jag måste sansa mig nu ett par veckor så jag inte blir sjuk.
jag har börjat äta lite mindre och nu kommit igång och tränar. förhoppningsvis kommer jag att gå ner lite i omfång snart. vikten skiter jag i. den får vara vad den är, så länge jag mår bra. men jag vill bli smalare banne mig. och till nästa sommar kanske jag har lyckats komma i en form som jag känner mig bekväm med.

stephanie har kommit hem denna helg igen. det är nu fjärde helgen i rad hon är hemma. på lördag ska hon på fest hos sin kille som fyllt år. just nu ligger hon och sover i soffan. så glad och öppen hon är min lilla (stora) tjej. det kommer att gå bra för henne tror jag.
iallafall, william är nere på aikidon och emma ska sova nu. jag har duschat efter träningen och ska snart göra en kopp te och sätta mig i soffan. försöka gå och lägga mig tidigare i kväll. 

ser så fram emot en myshelg!

sköt om dig fina du!

kram  

träning och snarkningar

hej söta du! hoppas du mår bra.
jag mår ganska bra. håller modet uppe kan man säga. inte lätt alla gånger men det går så mycket lättare att jobba då.

johan är borta i borås (tror jag att det var) så jag var själv igår kväll. inget konstigt med det i vanliga fall. men måndagar är ju dansmåndag. då är det nästan beroende av att jag kommer iväg från jobbet gärna tre men senast halv fyra. för att jag ska hinna hämta, laga mat och byta om. igår var det meningen att tomas (svärfar) skulle komma och vara hos oss medan jag dansade. men jag ringde honom vid kvart i fyra och sa att han inte behövde komma. jag insåg att jag inte kommer att komma från jobbet tidigare än kvart över fyra. då hinner jag inte ner.
så jag lagade mat, en kompis till emma kom, vi åt och sen drog jag ner i gymet. och vilken skön omgång! jag har milt ont i armar och bröst idag, skulle gärna sett att jag fick ännu lite ondare, men det duger gott.

sen kom vendelas mamma och hämtade och jag gosade med emma i soffan till det var dags för henne att gå och sova.

kollade på hollywood fruarna, sen hoppade jag in i en snabb dusch innan jag la mig.
kl två på natten var det dags för emmas uppvaknande. hon var ledsen och ville att jag skulle komma med henne in till hennes rum. jag verkligen orkade inte det utan hon fick komma och sova brevid mig. big misstake! alltså, det är inte konstigt att ungen inte kan sova en hel natt. som hon snarkar och täpper till sitt eget svalj! låter som jag vet inte vad!
tror det får bli en vända (till) till läkaren och kolla upp polyperna. dom var stora sa dom vid ett tidigare besök, en remiss skulle komma till specialist, den kom aldrig. nu får vi nog boka en ny tid. så här kan hon ju inte ha det. och inte vi heller för den delen.

ikväll är det styrelsemöte med aikidoklubben och återigen får tomas rycka in :)

ha en underbar dag i solen fina du!

kärlek! 

fail..

jag blir matt, mållös och rädd. när jag går omkring och tror att allt är som det ska så visar det sig på värsta sätt att det inte är det. detta är jobbrelaterat måste jag tillägga.
vad är det som händer egentligen? vad kommer att hända med det här?

jag vet inte. jag kan bara erkänna att jag misslyckats. så är det med det. jag vet inte ens om jag har kraft att ställa allt till rätta just nu. det känns för stort. eller rättare sagt, det är praktiskt omöjligt att ställa det till rätta, för gjort är gjort och det går inte att skruva tiden tillbaka.

jag har misslyckats.

andrum..

jag är så glad att jag har min dans. det är mitt lilla klassiska andrum.
som idag tex. kände mig låg efter en dag på jobbet. började i morse.
johan var tvungen att åka tidigt och kunde inte lämna emma (här kan man tycka att lite kommunikation kan vara på plats, men det glömde vi), så jag som också ville komma iväg tidigt fick stressa iväg på morgonen. höll på att glömma gympakläder, sprang in och raffsade ihop dom, tjatade på emma att ta på sig sina stövlar. hastar ut i bilen (kommer ihåg min dator, vilket i såna här sammanhang är kors i taket), glömmer min frulle, kommer ner till skolan, då har hon tofflor på fötterna. tofflor!
hem igen och bytte, swisch ner till skolan och lämna.
kom senare än vad jag tänkt. vi hade resultatgenomgång á la hardcore och det var bökiga vibbar i personalgruppen. jag fick inte äta förrän vid lunch, en sallad (den var självvald). johan ringer i slutet på dagen och säger att han inte kommer att hinna hem förrän till strax efter sex. shit, stressar iväg och hämtar emma, hem och kastar ihop middag till barnen, byter om och drar ner till baletten.
phu! tack och lov att jag har baletten.
skönt pass och nu är jag som en ny människa igen. lite te och en stor köttbullemacka i magen. snart dusch.

puss och kram på dig, var rädd om dig för du är värdefull!

grattis på din födelsedag lilla älskling!

idag säger jag GRATTIS till min lilla fjortonåring. william fyller år idag och han är glad för det. tydligen är det sjukt mycket coolare att vara fjorton än tretton. alltså jag vet ju att det är coolare att bli ett år äldre hela tiden (fram tills man blir typ tjogofem, sen vill man inte mer), men det är något speciellt mellan tretton och fjorton.

vi grattade honom i morse med en multikniv och ett presentkort på el giganten, han vill ha ett play station 3 och det kommer han att ha råd till när alla varit här.

emma är i stallet *hyperventilerar* och jag ska snart ner och köpa en tårta. just nu sitter jag faktiskt och jobbar lite eftersom jag har dragning på utfallet i morgonbitti *hyperventilerar igen*.

känner mig aningens seg efter helgen, men den har varit underbar. i fredags gick jag ner till a och l och drack vin och pratade hela kvällen. i går kom andra grannar upp och eftersom hon i familjen är allergisk mot katterna så bullade vi upp med mashaller och ljus ute och satt inlindade i filtar och drack vin och pratade. mysigt var det. emma hade en kompis här hela dagen eftersom hennes föräldrar var på tyrol och tittade på carola. så hon blev inte hämtad förrän vid åtta på kvällen. emma som hållit igång hela dagen var helt slut sen.
men det var ändå tidigt i säng (eller tidigt och tidigt) för oss alla.

nu ska jag gå och klä mig och åka ner på stan och köpa en tårta eller två :)


RSS 2.0