Isbjörnarna och jag!

God morgon vänner!

På mitt kontor trängs isbjörnar snödrivor, istappar och jag. Mina fingrar är stela och kalla. Det liksom känns som att det är minusgrader. Lycka är när man måste kopiera eller skriva ut papper som man får krama ett par sekunder.
Kaffemaskinen har gott varm iaf :)

Mitt första möte jag hade blev inställt på morgonen, så vi dyker på fortsättningen från gårdagens möte. Vi hann en femtedel igår :) I dag får vi rappa på lite. Det är på lånad tid vi sitter idag. Jag har egentligen en del annat att göra. Eller det har vi alla vet jag så låt det gå undan lite.

Igår klääde jag på den andra soffan sina nya rena kläder. Va irriterad jag blir när jag tänker på det. Jag har alltid trott att man inte kan tvätta dom i maskin. Det står dry clean only på dom. Så jag har en gång skickat in ena soffan på kemtvätt. sju hundra spänn kostade det! Det är ju för fan hutlöst!
Men av en slump när vi satt och tittade på soffor på nätet för ett tag sen, så var det en som sålde en likadan soffa som vi hade. Hon skrev att det var tvättbart i maskin. Jag tänkte att jag tar bort ena lilla kuddfodralet och testar. Nu har jag tvättat två hela soffor utan problem. Varför skriver man då "dry clean only" när det uppenbarligen går att tvätta blött också. Störande. (Detta är inte min men jag har två likadana)


Igårkväll fick jag en metallisk huvudvärk på kvällen. Mådde dåligt och kände mig seg. Var ändå tvungen att jobba lite på kvällskvisten. Idag känns det bättre och jag är nöjd med att jag ändå gjorde det jag gjorde igår.

Nu ska jag förbereda möte. Yippiiiiii!!!

Ändra?

Heeeej tappra medmänniskor.

Hoppas ni har det bra. Jag har det förhållandevis bra. Aaaalldels för mycket jobb och jag har fått en del pikar på att jag ska nog vara försiktig. Jag ser tydligen uppgiven och ledsen ut. Det verkar ju inte bra. Men jag känner att det ligger något i det. Jag har svårt att sova, känslig för ljud och minsta lilla motgång får mig ur balans.
Det är inte första gången, men det är första gången sen jag fick ett övergripande ansvar, att jag har två tjänster. Så är det nu. Inte bra. Jag hoppas att det kommer en lösning snart. Mycket snart.

I övrigt så löper dagarna på och det går fort som attan. Dansen blev inställd igår sent. Ja ja, tänkte jag, jag drar väl ner i gymmet ist men det blev inte av det heller. Stod och höll Emma sällis när hon badade, passade på att stryka en massa som låg där. Tvättade en del av sofföverdragen också, snart är båda Big Boss sofforna rena och luktar gott! Börja städa lite pö om pö nu också. William fyller ju på lördag och då vill jag att det är fint och att jag slipper stressa ihjäl mig sista dagen.
Har faktiskt lite svårt att koppla av när jag kommer hem, som en del av att jag har för mycket på jobbet antar jag. Fast hemma är det inte samma press som det är på jobbet.

Jag måste vända det här. Måste se till att få kontroll på min situation. Hmmmm. Jag har ont i magen och behöver ta en Losec. Men helst av allt vill jag att saker och ting lugnar ner sig. Känner mig yrslig och ostabil...

Herregud, detta blev värsta klagomuren. Kanske inte ska hålla igen så mycket som jag gör här. Jag använder ju faktiskt detta som terapi... Ska fundera på det. Kanske öppnar upp lite mer... Varför inte? Vad har jag att förlora? Det är ju ingen som kan stämma mig för att jag är ärlig med mina tankar...


Man kan inte köra strutsmetoden en längre tid. Öppna ögonen och försök fokusera på jag måste ta tag i. Försöka kan man ju, mer än så kan jag inte göra. Men gnälla innan jag har försökt ligger inte för mig.

Xperian och jag börjar hitta varann..

Vilken härlig dag det varit idag. Solsken!

Igår var jag på Berget i Södertälje. Kom hem kl 03 i natt. Jag tog bilen och det var skönt när jag väl vaknade i morse. Gick upp vid tio i morse och bara mös på morgonen. Sen var det dags för Stephanies premiär övningskörningsomgång. Det gick bra och vi skrattade en hel del Hon bjuder verkligen på sig själv den tjejen!
I övrigt har dagen bara flytit på i lagom takt. Vi har varit lite här och lite där. Lagat mat och tagit en PW.
Jag har försökt förstå mig på min nya Xperia, börjar hajja grejjen nu och det börjar kännas ok.


Nu sitter jag och äter lördagsgodis. Aktuellt börjar snart och sen går jag och lägger mig.

See ya!

Tgif...

Herregud vilken dag det har varit. Jag satt på möten som avlöste varann fram till tolv. Då skulle jag prata en stund på en av mina driftchefers arbetsplatsträff. Jag höll på att svimma när jag insåg att jag inte kommer att hinna äta lunch ens. Så en annan av mina söta driftchefer erbjöd sig att dela sin matlåda med mig. Hon sprang ut medan jag satt och pratade med min egna chef. Fick in mat och kastade i mig det medan information avhandlades och utbyttes. Nästan med mat i mun sprang jag ner i korridoren och höll i min lilla stund. Efter det fick jag för första gången sätta mig och ta rast. 
Nu måste jag ta en Losec. 

Jag har ställt in en vinflaska i kylen. Ska dricka ett stort glas vin. I mina finaste glas. Tända ljus och verkligen koppla av. Tror att det finns risk för att Idol kommer på. Jag måste koppla ner nu. Spänd i varenda muskel ta mig tusan.

I morgon ska jag följa med Stephanie och pierca sig. Hon är nervös och jag vill egentligen inte följa med. Jag är så nålrädd, men men. Jag är mamma och en trygghet, så jag gört väl :/
Sen ska vi köpa lite saker till Ellen i USA. Hennes lilla låda kom fram i början av veckan. Hon hade fyllt den med godis från USA och lite annat smått och gott. Vi får se vad vi hittar att stoppa ner. Ca en vecka tar det för paketet att nå Nebraska... Roligt.

I övrigt i morgon så ska jag på Berget. Jag ska köra så det blir inte värre än att det blir sent. För på söndagen är det övningskörning med Stephnie som gäller och hon är taggad till tusen!
Men Berget då. Vad kan man förvänta sig? En massa människor från jobbet som ska prata på fyllan, dansa lite och träffa gamla vänner. Kul som attan. Det var länge sen jag var på krogen.

Tidningen idag, min William. Så söt!
 

Slutligen vill jag bara visa en bild av William och Kasper som sover. Så hr trivs han som bäst. Kasper alltså.


Sen vill jag bara visa hur Kasper tycker att man ska ta livet. Han kan det här våran kisse, lägg märke till hans söta krulliga mage...


Så, nu har rövinet stått inne en timme i kylen, nu ska det luftas, eller dekanteras som det heter på finare svenska. Ha en skön fredag ungdommar!

Natt i sjöstan...

Godkväll kära vänner!

Ligger på ett hotellrum i sjöstaden och myser just nu. Är på en utbildning här i två dagar så det är en hotell natt. Det är skönt men samtidigt lite vemodigt när man får ett mms på Emma som ligger och toksover i min säng (när katten är borta...). Jag vänjer mig inte.
Vi har ätit en god middag här på kvällskvisten och ska upp tidigt i morgonbitti. Ganska skönt avbrott på vardagen.

Ligger och tittar på nyheterna och tittade upp som snabbast på tv´n. En hundradels sekund såg jag att SD behövde ha eskort när man gjorde entré i riksdagen. Och bara en flyktig liten sekund ser jag en vän till mig som jobbar med polisen nationellt. Har tappat kontakten med honom och det känns trist. Vet att han sökte min kontakt för ett tag sen men sen har jag inte hört något. Mail och telfonnummer verkar avslutade. Det är väl känsligt när man jobbar som han gör, men det känns trist. Vi hade väldigt bra kontakt och har haft till och från sen vi var små...

Nu ska jag sova vänner, hoppas jag kan det. Mitt fönster är formligen i södra länken...

Ciao

Man blir ödmjuk ta mig fan...

Hej och goddag på er!

Hoppas ni har det bra. Jag mår lite bättre idag än igår. Var så sjukt trött att jag mådde dåligt. Jag går och fryser hela tiden och det gör inte saken bättre, jag blir så trött av att frysa.
Gick iaf ner till dansen igår. Så skönt att ta i och svettas lite. Oslagbart! När jag kom hem så la jag mig relativt tidigt och sov ändå ganska bra. Tog sovmorgon i morse tillsammans med Johan, Emma och William. Lämnade dom i skolan och ramlade väl in här vid nio rycket. Kommer att vara kvar på jobbet en stund ikväll dock, men det gör inget.

I morse när jag åkte till jobbet så gjorde jag som jag brukar. Sitter och formulerar samtal, går tillbaka i tidigare samtal, vad har man sagt, vad hade man kunnat säga annorlunda, hur ska man nå fram på ett bättre sätt, gör jag rätt osv. Allt det medan jag lyssnar på radion eller en skiva. Just nu en talbok "Tårtgeneralen".
Plötsligt slänger jag ett öga i sidospegeln och ser en så jäkla snygg Audi komma glidandes. Jag har alltid varit svag för Audi men denna är något i hästväg snygg och blir jag rik någon gång i livet så köper jag en sån utan att blinka.


*suck*

Dans på schemat igen!

Japp. Dagen blev precis så jobbig som jag räknat med :) Gick och la mig alldeles för sen, som följd av valvakan. Trött som ett päron i morse och flera timmars möte i telefon på det. Fancy!!

Så nu ska jag plocka ihop mig och röra mig hemåt. Dansen väntar. Som jag känner nu så vill jag inte gå ner men det brukar ge med sig. Jag vet ju att jag älskart när jag väl är där. Och denna gång är Johan hemma också, så han kan hämta Emma när hennes lektion slutar så slipper hon vara kvar. Hon kan dessutom få en möjlighet att få äta riktig mat. Och jag också om jag har tur.

Så, packa ihop, åka hem, ner och dansa, hem och lägga sig tidigt idag.


Lite stretching har väl ingen dött av?

Ciao!

Höstens luft är som gjord för att hålla igång..

Precis varit och tagit en svettig PW med Stepahnie. Så skönt. Med ASOT (a state of trance) i öronen så håller man takten i shack, jag kan tycka att det är svårt att gå i riktigt rask takt annars. Så det är uteslutande ASOT när jag går.
I går var jag och tittade på Reebok dojjorna. Dom hade inga i min stl men jag provade ett par som var i 37. Så fina och så sköna. Jag kommer att välja ett par svarta med rosa ränder på. Ska antingen hålla mig och titta i London om dom finns där. Det finns en stor sportaffär vid Picadilly som har jättebra priser. Om jag inte kan hålla mig (vilket jag tror blir fallet eftersom jag känner mig själv) så köper jag dom här. Snart. Ska nog köpa mig två par nya Converse där ist, för när jag köpte mina vita så kostade dom inte mer än 300 kronor. Och då kan man ju köpa två par och ändå betala mindre än vad ett par kostar här. Det är väl en bra deal?

Nu känner jag att jag inte luktar hallonbåtar, så jag ska dra mig in i duschen.

Puss så länge!

Nu är det dags!

Så, blir det Alliansen eller Rödgrönt idag? Det kommer att bli en spännande valvaka och jag kommer att följa den! Jag tittade på Reinfeldt och Sahlin igår. Det var bra och jag känner mig peppad som fan iför det här. Måtte det gå vägen idag hörrni!!




Life is goood

God morgon alla (det är en stadig men inte så stor skara men det låter bättre med alla)!

Jag skulle nog kunna sova längre men, dum som man är så har man skämt bort Emma med att göra frukost till henne. Så nu när man säger att hon ska göra själv, så tittar hon bara på en förvånat och undrar vad man menar. Så jag steg upp och bad henne göra iordning sin frukost under min bevakning. Hon kan ju, men det är klart att det är roligare att vara uppe med sällis ;)

Idag ska vi åka till Hedlandet och titta på GANT kuddar och kanske en pläd. Sen ska vi till MIO i Etuna och göra klart affären med soffan och bordet. Sen vill jag se och känna på Tempur sängen igen och då får vi åka till Bernhardssons här i Snäs. Kanske börjar jag måla här idag också. Skulle vara lite skönt.
Jag känner nu när jag börjar få mina pysselkänslor att det är för mycket saker. Alltså, det är grejjer överallt och jag  blir stressad av det. Jag vill inte ha så mycket saker. Jag vill att det ska vara med avskalat. Jag är ständig besökare på tippen men jag kanske måste bli duktigare på vad jag tar med mig.
Sen är det ju så att den sista tiden har varit så ruschig, annars har jag varit duktigare på att rensa. Hmmm, får ta tag i det igen. Det är en så befriande känsla.

Gårdagen gick i mystecken. Jag stannade kvar aningen längre på jobbet än tänkt, men åkte till slut och hämtade Emma.
Johan var fortfarande på vägen när jag kom hem. Han ringde och beställde kebabsallad som jag åkte och hämtade. Han hade med sig sushi till mig, Stephanie och Emma. William fick en Calzone.
Stephanie var hemma själv hela kvällen (kors i taket). Och jag, Stephanie och Emma satt och tittade på Idol medan killarna tittade på film i lilla tv-rummet med bioduken.
Emma somnade i soffan och jag bar upp henne, satt sen och åt lite godis som var kvar från förra helgen. Tog en baileys och gick och la mig i renbäddad säng. Doftljusets doft var i hela sovrummet och jag fylldes av ett lugn som gjorde att jag somnade på en sekund.
Perfekt!

I morgon är det valdag. Känns alltid lite jobbigt när det är en måstegrej mitt på dagen tycker jag. Varje gång när det är valdags så ångrar jag att jag inte gått och förtidsröstat. Men varje år när jag tänker att jag ska göra det så tänker jag, att det är lite av grejjen. Att gå på den faktiska valdagen. Därför gör jag det inte före. Men varje gång undrar jag varför jag inte gjorde det när dagen näsmar sig. Vet inte om det är lite beslutsångest med i dessa känslor, så kan det vara. Rädsla av att göra fel. Spänningen dagen efter, hur kommer Sverige att bli?

Nu ska jag kolla om jag har allt på plats för att börja måla. Kan hända att jag drar igång det projektet i morgon. En del annat som ska göras idag :) Hej å hå!

Äntligen, nu har du har en hel värld att upptäcka!

Har varit på Stockholms mässan idag. Det var FM mässa och Cleaning mässa. Kul avbrott i den allt tuffare vardagen, men samtidigt med en stark känsla av lånad tid. Lånad från allt annat som egentligen skulle varit gjort igår... Det är mycket på jobbet nu. Känns pressat och forserat många gånger. Och hela tiden ligger budgetarbetet som en blöt handduk över en.
Nu låter jag negativ. Och det kanske jag är till en liten del, men det går över. Jag gillar mitt jobb, det gör jag.

Igår när jag var ute och gick min PW, så fick jag ett sms från Stephanie. Hon skrev att det fanns tabletter som hon kunde äta så hon kunde äta mjöl. Det är ju sensationellt för henne. Tänk, att få kunna sätta tänderna i en fet pizza för första gången i livet. Hur underbart skulle inte det vara? Detta måste provas, helt klart. Inte som ett sätt att leva, för det är för dyrt, men någongång ibland, kanske till helgen. Eller om det är en bjudning eller någon annan tillställning.
Jag blir glad för hennes skull. Konstigt bara att det inte funnits längre. Eller det kanske det har. Får titta efter det i Hälsokost nu till helgen.


Nu ska jag lägga Emma, skära upp en melon och sätta mig och titta på Idol. Så trött och seg att jag bara vill ligga i fosterställning hela kvällen.

Easytone



Min syn på PW´n idag. Fint.
Jag funderar på att köpa mig ett par Easytone från Reebook. Jag har alltid gått mycket och tagit mina stadiga PW´s i många många år. Jag tänker fortsätta och varför inte ha ett par dojjor som hjälper till med att få en fin rumpa och välsvarvade lår? Jag kan inte hitta en enda anledning till varför inte. Dom var inte så vansinnigt dyra heller tycker jag. Det är ju ett par skor som man verkligen kommer att använda.
Jo, det blir nog så tror jag. Läs om dom om ni får en stund över.
Dom är ju mycket snyggare och mer användbara än MTB´na...


Hösten och därmed kylan är på ingående

Hej mitt på dagen!

Hur har ni det?
Här är det bara fint. Som jag sagt tidigare, jäktiga dagar. Men man ska inte klaga. Inte alls.

Idag började morgonen med ett besök av en gammal vän. Han kör lastbil och ibland har han körningar hit. Då brukar han passa på att svänga förbi på en kaffe innan vi måste fortsätta. Alltid lite trevligt att få byta några ord med honom. Vi känner inte varann alls i vuxen ålder så det är så roligt att se värderingar osv nu. Kan inte säga att han förändrats så mycket faktiskt. Inte till utseende och sätt. I övrigt är det en ganska stor förändring han gått igenom och det är bra!

Annars har dagen varit präglad av negativitet från olika håll. Det är inte så roligt och det har kommit till en gräns när jag fått nog för en och samma dag nu faktiskt. Hoppas att det känns bättre i morgon.

Ja happ hörrni. Det börjar bli höst. Det är nypigt på morgonen och kallt om fingrarna på kontoret. Nu har det dock varit ett par ganska sköna dagar men det till trots, kallt på morgonen.
Jag är ju en lite fryslort. Har alltid varit. Jag måste titta mig om efter handledsvärmare. I ull. Jag googlade lite på det och det finns ju faktiskt en hel del fina. Jag kan se mig själv överkonsumera handledsvärmare, benvärmare och vantar. Kanske mössa också. Om jag inte passade så illa i mössa så skulle jag nog det. Men nu passar jag inte i mössa så jag kommer inte att överkonsumera där...

Vädret är perfekt PW väder, så hoppas att jag har ork i kväll för en i bra takt. Skulle vara skönt att komma igång med det. Nu har jag ju baletten två gånger i veckan, vilket är jäkligt bra träning men jag vill träna styrka och mortion också. Som jag är van vid. Jag vet att jag kommer igen, jag är inte orolig denna gång. Alls faktiskt.

Nu är sista rycket för idag, men först, dessa var fina och jag tror att jag kommer att beställa båda eller bara fler av ena, vi får se.

 

Ha re så bra hörrni!


Jag kommer att drömma val...

Sitter och tittar på valdebatten på 4:an. Usch, jag tycker att det är svårt det här med valet. Ganska säker på var jag står men det finns nackdelar och fördelar med båda blocken tycker jag. Ja ja, det lär lösa sig till på söndag. Och måtte det gå vägen då :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig tänkte jag. Köriga dagar innebär trötta kvällar...

Vad sägs?

Tillbehör till soffan.

Två beigea och en svart. Eller två av varje... Båda från GANT. Har gardiner som är biege och vitrandiga från Marimekko, dom kommer att bli fina i det fönstret.

Nu jäklar har min inredningslust infunnit sig. Då är det ingen stopp eller hejd. Jag har en del målarjobb på hemplan, det passar bra nu när jag vill pyssla.
Fyfan vad jag har längtat efter denna känsla. Äntligen!

Jag har blivit med soffa...

Hej,

Hur har er helg varit?
Jag har gjort av med en massa pengar, så jag har haft en bra helg ;)
Tog en rejäl sovmorgon på söndagen och sen åkte vi in till Mio. Vi var på jakt efter en soffa till lilla tv-rummet. Och ett bord.
Direkt när vi kom in i butiken så stod det en soffa innanför dörren. Precis nyinkommen och jättefin!

Den är jättehög i ryggen och liksom omsluten. Framför den ska vi ha detta bord.


Lite spejsigt så där. Det blir perfekt tror jag. Soffan tar mellan 6-8 veckor att komma, typiskt!

Anyway, vi var hos Jeanette Nilsson som fotat Stephanie och tittade på bilderna, fikade lite och det är alltid trevligt sällis där. Stephanie blev nöjd med resultatet och skiva kommer om några dagar. Jeanette är ett geni med kameran, dessutom är hon jätte sympatisk och mycket söt. Gå till henne om ni vill ha fina bilder på er själva eller någon annan.

Nä, det här duger inte längre, jag måste sätta igång!

Ciao!


goodnight!

Har ätit god mat och druckit gott vin hos mamma och Hasse. Han blev så glad för kudden och två hans äldsta polare var där. Man får ofta skratta när man sitter och lyssnar på deras bubbel medan öl efter öl rinner ner... Roligt.
Åkte hem och köpte godis, tittade på en film och nu sitter jag här. I morgon ska jag och Johan åka och titta på soffor till tv-rummet.

Snart är det sängen för min del, först en feeet baileys :)

Godmorgon regniga lördag

Idag fyller min "pappa" år. Middag i Trosa därmed. Dans innan och det ser jag fram emot jättemycket. Tempuren inköpt och bror ska hämtas upp på vägen dit. Det var ett tag sen jag träffade honom.

Igårkväll tittade vi på "Law abiding citizen". Grymt bra film. Jag hade av någon anledning ganska låga förväntningar men den överträffade dom rejält. Uttänkt och bra!
Johan har köpt en ny (skitdyr) förstärkare, en projektor och en duk. Så nu kan vi se på Bio hemma. Vi har sakerna i lilla tv-rummet, duken är på 92 tum, projektorn är tyst och ljudet av förstärkaren är underbart. Dyrt nöje men det är det värt. Han sålde sin Golf och köpte lite hembio prylar ist, tänk, han har sålt en bil och köpt teknik för samma pengar, tjugosex tusen kronor! Tummen upp för det (fast jag ville ha en Tempursäng, men det var bara jag de, och det var hans bil och därmed pengar)!

Nu ska jag ställa mig i en varm dusch, fryser som attan. Tvätta håret osv är ingen idé, det gör jag efter dansen. Sen ska jag läsa lite och njuta av att jag kan göra nästan vad jag vill. Trist att det regnar, annars hade jag velat ta en fin höstpromenad, men det får bli i morgon ;)

Ha en trevlig dag på er söta!

Bon après-midi

Hoppas ni mår bra!

Fasen, jag lyckas liksom packa ihop mina dagar saftigt känns det som. Jag kan tycka att min kalender ser någolunda bra ut och att jag kan tänka in lite fix och don tid, men det blir liksom inte så. Det bara smackar på. Tiden alltså. Känns helt overkligt när dagen plötsligt börjar närma sig slutet och man inte har hunnit med att skriva protokollet eller förbereda sig till mötet morgonen därpå...
Men en sak har jag lärt mig dock. Och det är att lägga in allt i kalendern. Precis allt. Till och med egen tid... Sen att man inte har tid att använda den är en annan sak. Då har man ju någonstans gjort ett aktivt val själv iallafall.

Helgen blir lugnare dock. Jag behöver införskaffa Tempurkudden till Hasse, sen är det lite middag hos mamma i Trosa på lördagen. Efter dansen. Plocka upp bror på vägen dit också.
Emma kommer ju inte att vara hemma, så jag förväntar mig lite egentid också. Något ska vi väl kunna ta och hitta på kan jag tycka. Vi får se.

Nu kör vi slutspurten för idag så jag kan få komma hem i normaltid. Johan har redan landat på hemmaplan hoppas jag, han sa att han trodde att han skulle hämta Emma redan vid 13 tiden...

Myskväll med lite rövin har väl ingen dött av vá?

Ha re gott nu alla, jag ska forsera eftermiddagen :)

Skogens guld

Tjena hej på er!

Idag kom mina skor. Så skönt när bilder gör varan rättvis. Dom såg precis ut som på bilderna och var jättesköna! Rekomenderas varmt!

Igår kom min underbara svärfar


till mig på kvällen och hade plockat en hel påse full med


Hur underbart är inte det? Jag älskar hösten och svamp, men jag gillar inte att gå i skogen så mycket. Det är för mycket myror och man måste dela med sig av sig själv till en miljard myggor. För mig är inte det avkopplande. Men det tycker min svärfar, han plockar mer svamp än han orkar rensa, och det är här det fina i kråksången kommer in. Då kommer han nämligen till mig och lassar av ett par gånger i veckan. Det gör ju inget. Så igår kväll så unnade jag och William oss en varsin


till Idol. Perfekt!

Känner mig ganska trött, går inte ner och tränar idag trots allt, näsan rinner hela tiden och jag hostar som en galning. Ont i benen har jag dessutom sen dansen. Tur är väl det kanske, det är skönt att känna att man gjort något.

I helgen kommer Stephanie hem igen. Hon har med sig sin söta vän Malin som blir kvar hela helgen. I stället åker Emma med svärfar till Jacobsberg och blir borta till söndagen. 
På lördag ska jag dansa igen och åka till Trosa. Hasse fyller och det vankas middag där.

Här är en bild på mig och Manne (Stephanies kille). Stephanie ville leka fotograf och låg i alla möjligt positioner och sa åt oss vad vi skulle göra (medan jag försökte jobba). Jag skulle se arg ut och Manne skulle se rädd ut. Vi misslyckades.


Puss o kram alla söta! 


Nackdelar och fördelar

Jobbig dag idag på jobbet. Kämpiga utdragna förhandlingar som bara var jobbiga att gå igenom. Men så är det och det är en del av rollen.
Annars är ju jag solokvist denna vecka. Det är alltid lite kämpigare att vara själv.
Igår tex skulle Emmas och min dans börja. Emmas kl 17 och min kl 18. Jag var tvungen att åka från jobbet kl 15 för att hinna hem och byta om på oss båda, packa yoghurt och macka och ta sig ner. Väl där så gick vi igenom bådas pass, medan jag dansade åt Emma och jag fick ju inte i mig något förrän kl 20 på kvällen. Hur sugen är man att ställa sig och laga mat du? Även om jag ville så kunde jag inte. Emma skulle ju ganska bums i säng.
Idag var jag på möte i Snäckis på förmiddagen, hann åka tillbaka och köpa sallad och hämta min  dator för att sen ta mig upp till Liljeholmen. Där drog förhandlingarna ut på tiden och tillslut var jag tvungen att ringa svärfar och fråga om han kunde åka och plocka upp Emma, jag insåg att jag skulle bli sen.
Det var ju som vanligt inga problem men det är frustrerande att inte kunna klara sig själv. Kom hem vid 17,10 så han behövde ju inte stanna så länge som tur var.

Ikväll börjar Idol och det är här fördelarna med att vara solokvist kommer in. Jag tycker att det är vansinnigt underhålande att titta på uttagningarna. Johan skäms så han håller på att dö, så han vill inte se´t. Men ikväll är jag och William själva och vi ska mysa, bara han och jag och kungligt roa oss och gotta oss i andras oförmåga till självkänsla :)
Annars har jag hunnit med att fixa lite med tvätt, gjort rent Emmas akvarium och ska dammsuga lite på mellanplanet. William dammsög övre planet igår medan jag och Emma svettades i danslokalen.
Skönt att man kan ställa lite krav på barnen ;)

Så, nu har jag slappat tillräckligt och ska gå och städa lite. I morgon ska jag styrketräna ett lätt pass... Bra med mål i vardagen!

Ha re gott, ciao!

Jag har blivit med skor..

Jag gick runt i Sthlm igår och försökte bilda mig en uppfattning om vad jag vill ha i skoväg. Jag vet att jag vill ha ett par stövlar i vinter, men jag ville ha ngon form av korta/ halvhöga stövlar nu. Och då visste jag inte om jag skulle satsa på klassiska jodphurs, om jag skulle dra på mig såna halvhöga stövlar i lite mc modell som alla går i nu, och som jag förövrigt köpte till Emma, eller om jag skulle köpa ett par curlingkängor.
Så, gick runt och blev ganska säker på vad jag vill ha. Något mitt emellan jodphurs och halvhöga stövlar. Hmmm, typiskt mig att få en idé i huvudet som jag inte vet om den finns i verkligheten :/
Gick in på en sida idag iaf och tittade runt lite, och nu tror jag banne mig att jag lyckats klicka hem ett par som känns som en blandning av dessa två par klassiska stilar, kommer från Vagabond. Så, hoppas jag blir nöjd med dom, så klickar jag hem ett par stövlar i slutet av oktober. Dom kommer från Friis & Co och är superfina!!

Först dessa Vagabond


Sen dessa från Friis..


Fina va?

Så söta...

Ni som funderar på att skaffa utekatt... sluta med det. Det är hemska lustmördare som bara plågar och mördar för skojs skull. Man ska inte ha katt om man inte har bondgård :/

Denna lilla söta ekorrbebis är ensam kvar av tre (vad jag vet) st. Dom hade valt att bygga sig ett bo bakom våra dynor på uteplatsen. Dom sprang omkring och var söta. Igår såg barnen att han hade ihjäl en, nr två vet jag inte var den är. Idag när jag satt och jobbade såg jag att han låg och lurpassade vid dynorna. Tänkte att det var en injagad mus, kunde ju aldrig föreställa mig att ekorrarna bodde där, när vi har en stor skog bakom huset. Är det inte bara jättesöt? Precis så söt som man föreställer sig i sina fantasier är den. Stephanie, Manne och William tog hela "bo paketet" och gick upp i skogen till ett lummigt område här bakom och la den där ist. Hoppas nu bara att dom hittar varann, om det finns fler kvar. Här kunde den ju inte bli kvar.


Ja ja. Nu har jag jobbat en stund. Tog ett tag att komma igång. Grannen ringde tidigare när jag skulle börja och sa att det fanns nybakad sockerkaka och kaffe. Så jag gick ner dig och blev väl där lite längre än tänkt. Men gott var det. Sånt gillas!

Det ska vi bli bättre på!

Japp, sitter här efter en skön och välförtjänt sovmorgon. Gårdagen var perferkt. Vi firade sex årig bröllopsdag och fick Emma ledigt. Dom andra var kvar hemma.
Vi tog vårt pick och pack och åkte till Sthlm och var där en heldag. Skönt att bara få gå runt vi två. Inga barn som pockar på ens uppmärksamhet. Det var sjukt mycket folk men det gjorde inget.
Vi satt och tog en fika inne på PUB, jag satt och sneglade ner på G-STAR butiken, tycker dom har så mycket fina kläder. Så, vi drack och åt upp och gick dit. Man behöver sällan vara orolig för att man kommer ut tomhänt. Men denna gång inte med vad jag trodde att jag skulle köpa. Jag hittade nämligen ett par skitfina stilrena blåa jeans som jag ville köpa. Tyvärr var det ett par som var precis nyinkomna och stl 25 (som jag tydligen skulle ha, för att dom var så stretchiga) var slut, kommer in mer på fredag. Så jag får väl åka upp på fredag då. I allafall så tittade jag på en fin mössa men tog den inte. Johan stod i kön och hade hittat kallingar och jag gick förbi underklädes stället och greppade ett 3-pack med trosor. Samma modell som BB´s boxer. Ser sköna ut.
Kvällen avslutade med Inception vid Hötorget. Bra och snygg film. Vi hade parkerat i Lljeholmen så vi tog tunnelbanan dit och åkte hem sen. En stor Baileys med is och sen kudden.
Fler såna dagar behövs och förr var vi ganska bra på att ta oss såna ego dagar, det rinner iväg för oss nu av någon anledning, det är synd och vi får väl skärpa oss på den...

Idag har vi lite "måste göra" grejjor. Vi ska bla åka till skroten, klippa gräset, åka och handla, hämta Emma, köpa en present till Hasse. Sen måste jag jobba också. Det går bra om vi delar upp allt. Jag klipper gräset, åker till Bernhardssons och köper Hasses Tempur kudde, Följer med och handlar och jobbar så klart. Tomas får komma och lämna Emma och Johan får dra till skroten.

När vi kom hem igårkväll så berättade Stephanie att Kasper hade haft en mördarorgie här. Han hade dödat en fågel och ätit upp den. Sen hade han lustmördat en av dom söta ekorrbebisarna som är vid vårat hus. Den låg tyvärr och plågades utanför oss så Manne och Stephanie var tvungen att döda den. Dom var klart tagna när vi kom hem och dom berättade. Jäkla kattskrälle. Nu är jag övertygad om att jag inte vill ha en katt till, skönt att det förde med sig något bra.

Nu ska jag sätta igång och jobba, ciao!


Mina, fast jag köpte svarta.

Dagen räddades

Suttit på möte hela dagen idag. Exelark, siffror och Budget. Hela dagen! Räddades med:


Så trött och hungrig nu att jag vill gråta. Dock blir det en del jobb i helgen eftersom jag har en del backjobb i Budgeten men det är ok.

Visste ni att dom fanns? Det gjorde inte jag..

Det är så mycket politik överallt nu. Så klart. Med ett par veckor kvar till val så lägger man i en lägre växel och trycker på lite extra. Jag tror att dom flesta som har haft möjligheten att välja i tidigare val, har sin bestämda åsikt redan. Men jag måste säga att det är banne mig jämt mellan blocken nu. Förr var det ganska tydligt vilka hjärtefrågor man gick till val på men så är det inte nu. En del är ju tydligt så klart men jag tycker att det är jämt. Jag har till och med hört Mona Sahlin berömt alliansens åsikter i en fråga, det är inte så ofta sånt händer.
Jag ogillar att prata politik. Verkligen. Eller jag gillar att prata politik på en generell nivå, men jag ogillar att prata om var man står osv. Såna diskussioner slutar oftast med dålig stämmning. Det är en för het potatis för att man ska kunna festa och prata politik samtidigt.
Jag gillar att sitta på ett café och lyssna till exempel, eller gå bakom några som pratar om sina åsikter. Jag gillar debattprogrammen och nyheterna nu. Men jag vill ogärna prata om min egna ställning. För det är grundat på så många andras åsikter. Jag gillar lite från varje parti kan man säga och så går det ju inte att välja.
Sen finns det ju en sak som heter Förtroende. Jag menar, jag har lite svårt att känna förtroende för Mona Sahlin och Lars Ohly. Bara deras sätt att prata på i tv rutan gör att jag känner mig dumförklarad av dom. Jag tycker att det ser ut som Mona hånflinar varje gång hon öppnar munnen. Det är inte respekt.

Nu till saken. Jag såg Uppdrag granskning i går på Svt. Det handlade om Euro-orphans, visste ni ens att det fanns?. Alltså det är barn som i öst lämnas hemma medan föräldrarna åker till till exempel Sverige för att jobba. ROT och RUT har gjort efterfrågan ännu större och antalet Euro-orphans har ökat de sista åren. Jag har använt mig av ROT och jag kan seriöst tänka över RUT frågan också, men så kommer mamman i mig och tycker att det är förfärligt att det finns barn som inte får träffa sin mamma, bara för att jag ska få träffa mina barn mer. Det hela blir lite ironiskt minst sagt. Sen vet jag att det är ett val som dom personerna gör och så, men mitt val av RUT blir på bekostnad av ett eller flera barns sorg. Så... vad ska man göra? Ska man se till att det endast är svenskar som utför dessa tjänster? Det är ju bra, för Moderaterna vill ju gärna trycka lite extra på att ROT och RUT ger Sverige arbetstillfällen. Men då minskar man ju kanske chansen till ett värdigt liv för en person eller en familj i Lettland. Ska man som liten individ behöva tänka på så stora frågor, eller ska man låta människor göra sina egna val i livet?

Det här är antagligen bara en piss i havet av dubbelmoral som man ska behöva tampas med.


Jag ser ljuset.....

Mår lite bättre för tillfället. Jobbade hemifrån på förmiddagen och åkte in till 12 och mötte upp min chef. Vi lunchade och pratade ihop oss lite inför...
Vaknade och kände mig överkörd och det är pinsamt när kunder ringer när man låter som en kråka i luren. Var tvungen att ändra mitt hälsningsmeddelande på svararen efter en liten kommentar av min kollega. Får ändra den igen när jag blivit frisk.

Så mötena rullar på. Var tvungen att skjuta på ett kl 8 i morgonbitti för att lämna plats för ett annat... Tar det första på fredag morgon och blir tvungen att springa till nästa. En "heldag" budget kl 9-16 en fredag. Halvkul. Jag som tänkte ta det lugnt på morgonen denna vecka men det verkar kört resten av veckan. Måste ta emot en kille i morgon eftermiddag som jag egentligen inte vill prata med. Han har fel och kommer inte att få mina sympatier. Det är lika bra att ge honom det direkt när han kommer så han slipper spilla min tid i onödan. Det låter grymt eller kallt men han har fel...

Nu ska jag snart gå och se till att Emma kommer i duschen. Ska ringa min stora älskling i skolan och kramas lite med Wille. Jag är så lyckligt lottad som har så många älsklingar omkring mig :) Men jag är samtidigt lättad över att jag har småbarnstiden bakom mig. Har sagt det förr och jag säger det igen. Är inte särskillt förtjust i barn men mina egna är kanon. Mina barn, andras ungar.

Ska ni lyssna på en låt idag så lyssna på denna. För att det är så mycket sommar, Mose backe, Rosévin och saltvindar över den, och sommaren är slut nu :(

That´s it for now, ciao!

RSS 2.0