Träning

Nu har jag ätit och provkört svärfars nya bil. Kaffet står bredvid mig och jag ska göra mig klar att gå ner i gymet.
Jag känner att jag har aningens ont i halsen, men man ska inte känna efter så mycket.

Jag är så glad att jag slipper åka i stockholms trafiken till vardags, fast jag åkte en ganska udda tid både upp och ner så var det mycket trafik. Jag blir så stressad av ett jäktigt tempo på vägen. Ännu mer stressad blir jag av att sitta i bilkö. Jag skulle så gärna vilja ha så nära till jobbet att jag kan gå dit men det händer väl inte... 

Ja ja, nu har jag suttit och försökt att ladda upp en bild från mobben men det lyckade inte. Så nu drar jag och tränar.

Ciao!


Jag i Kroatien

Snart dags för påsklunch mina vänner!

Sitter på jobbet och fryser... som vanligt.
Har jobbat bort en massa idag och det känns skönt. Idag väntar påsklunch med jobbet. Restaurangskolan i Södertälje är bokat, jag har höga förväntningar (jag är hungrig)!
Sen bär det av till Tomteboda först för att sen åka till Årsta. Sen är dagen slut för min del.

I gårkväll var ute på min första PW sen innan vintern slog till. Som tur är har jag underhållit mitt flås med crosstrainern under vintern så det kändes inte allt för jäkligt. Blev inte särskillt anfådd men kände att jag blev trött i höftböjen då jag tog ut stegen ordentligt. Idag har jag lite mjölksyra på utsidan av höften. Ikväll ska jag köra biceps och bröst nere i gymet. Jag ska stretcha en del också, jag måste bli mjukare i benen. Tur att jag förbereder med en kraftig lunch, så finns energin där den ska i kväll.

Sorgligt

Jag hörde att en ung kille valde att avsluta sitt liv i helgen. Jag blir så ledsen när jag hör sånt.
Vad kan ha rört sig i den unga pojkens huvud egntligen? Ingen kan säkert veta eller någonsin förstå.
Jag har så svårt att förstå hur man tror att man gör de efterlevande en tjänst genom att avsluta sitt liv. Men så kanske man inte tänker riktigt.
Blir så tom av tanken och jag vill krama mina egna barn lite extra. Jag tittar lite noggrannare på mina nära och kära, fiskar lite extra mot mina medarbetare. Jag vill inte behöva få reda på att någon i min närhet mått så dåligt att man inte vill fortsätta leva utan att jag märkt något... Hur ska man värja sig? Här krävs kunskap känner jag. Riktig kunskap.

Mina tankar går till alla som har drabbats på ett eller annat sätt och det är jag säker på att vi alla har. Vi måste hålla ihop hörrni, det är så meningslöst och onödigt...


Balett is the shit

Balett idag igen, så skönt för kroppen. Det här är min grej, varför har jag inte börjat tidigare? Men men, bättre sent än aldrig.
Nackdelen med att börja så här sent i terminen är att nu börjar dom sätta ihop kombinationer, och då blir det lite svårt att hänga med. Men... jag är där för min egen skull och för min egen träning och den är super. Det kombinerat med lite styrka och löpning så är nog träningen ultimat!

Nu ska jag tvätta Emmas hår och lägga henne, sen ska jag ställa mig i duschen, för oj vad jobbigt det var idag!

Ses och hörs!

Ciao

Min katt blir ett lejon när ingen ser på

Sitter på jobbet och gör om en massa jobb som gick förlorat. Känns surt att göra om saker men det är inget att göra något åt, bara att kavla upp ärmarna.

Trött idag annars. Börjar känna av när man ställer om klockorna, det har jag aldrig gjort tidigare, kände av det första gången i höstas.
Kunde iallafall inte somna igår kväll, trots att jag var jättetrött. Låg och vred och vände mig i sängen. Jag funderade på katterna. Hade nämnligen stängt kattluckan då katterna är så himla rastlösa på natten, dessutom nu när snön nästan är borta så är det fler katter i omlopp, då brukar jag stänga för ingående passage. Så, det hade jag gjort då. Somnade tillslut och vaknade av ett helsikes liv utanför huset. Det lät som en plågad mås och jag såg framför mig hur Kaspers käke satt mälad runt halsen på en mås. Ljudet förflyttade sig lite så vad det än var så var det lite i rörelse, men hela tiden utanför huset. Låg där och började känna igen ljudet, det lät så ett par gånger förra året också, då funderade jag på om det var rådjur... Det lät så illa och jag blev orolig för katterna så jag satte på mig morgonrocken och gick ner och öppnade luckan. Tittade ut men såg inget.
Gick till ytterdörren och öppnade den. Tyst. Inte ett ljud. Jag lockade på Kasper och då plötsligt kom han upp från skogspartiet framför huset. Fort gick det och direkt efter en jättestor räv! 
När jag hyschade till så stannade den upp och tittade på mig i flera sekunder innan den snabb som ljuset sprang iväg. Kasper sprang in och var jätte orolig, jag såg inte till Sessan och kände mig orolig att räven hade tagit henne. Tittade och lyssnade en stund men såg eller hörde inte av henne.
Det bara gick inte att somna sen.
Det är inget fel på ens fantasi när man inte har sanningen som grund må jag säga.

I morse så. Jag kom upp och Sessan var fortfarande inte inne. Kasper kom och mötte mig direkt. Jag fortsatte tänka på om det hänt Sessan något. I samma sekund vänder jag mig om och där bara stå hon... som att hon inte gjort något annat. Lustigt.

Det fick mig iallafall att fundera på vad en katt kan göra mot en stor, fin och frisk räv så den skriker. Rävar klipper ju katter, det är ju liksom inte tvärt om.
Ja, ja. Jag kommer nog att tänka om lite när det gäller kattlucka. Jag kommer nog att köpa en sån med chip så Kasper kan gå ut och in. Sessan som aldrig haft halsband får jag släppa ut manuellt, det är bra om hon stannar inne på nätterna ändå.

Nu ska jag fortsätta jobba, tack för pausen!

Ciao


Pust!

Jag städar och Johan tog med sig William och veckohandlade, klassiskt så det förslår. Stephanie och hennes kompis har svettats i gymet och Emma är ute och leker med grannpojken. Hon kom inte ur sin pyjamas förrän han knackade på dörren idag. 

Jag ska dammsuga klart här snart sen ger jag mig ner i gymet och stretchar lite. Jag får väl villigt erkänna att jag har lite ont i benen idag efter dansen igår. Det är något med en vinkel i en position.... hmmmm, måste stretcha!

Det var UFC inatt... Johan spelade in det och gick upp kl 07.00 för att titta. Jag klev upp lagom till Titelmatchen. Den var bra, men resten struntade jag i att titta på, jag skulle iväg och hjälpa svärmor att städa ur det sista på förmiddagen.

Just nu dånar Pink ur högtalarna från Stephanies rum, jag har precis gjort mig en kopp kaffe. Snart kommer småttingarna in och ska spela TV spel. Jag ska ner i gymet, sen blir det Tacos till middag, sex stycken vid matbordet idag också. Jag är priviligerad, det är vad jag är!

Underbar söndag på er alla!

Ciao

Mmmmmmmm

På med mjukisbyxorna och tända alla ljus. Krypa ner under en filt och bara va....
Ha en härlig lördag på er!


Ciao!

Earth hour

Hittills en riktigt bra dag.

Var och dansade på förmiddagen, superskönt. Fasen vilken bra träning det är.
Sen åkte jag och hjälpte svärmor att städa ur sin lägenhet, fortsättning i morgon. Medan jag var där så var Johan med de små barnen i Tuna. Han köpte ett par BB trosor och en bok till mig där. Åkte hem och lagade mat. Alla samlade vid middagen, mysigt.
Nu ska jag rusta för earth hour. Inköp av choklad och ljus!

P.s Glöm inte att ställa fram klockan i natt..

Ciao!

Tggadäf

(Tack gode gud att det är fredag)

Jag är så himla mentalt utpumpad. Det har varit en jobbig vecka men den har gått fort tack och lov.

Idag kommer Stephanie hem, har med sig en kompis från skolan som blir kvar hela helgen. Storfamilj blir vi. Egentligen skulle jag vilja gömma mig under en sten men lite ansvar har jag i kroppen :)

Jag ser fram emot kvällen. Vin, kex, vin, lite vin kanske... Let´s dance finalen och finalen på fredagen.. SOLSIDAN!!! Så mysigt ska jag ha.

Jag loggar ur nu, samlar kraft för dans i morgon. Ser faktiskt fram emot det.

Ciao vänner!

Om allt och inget helt enkelt

Hello, friends. Ni är ett par stycken därute som tittar in då och då. Kul tycker jag, samtidigt som lite läskigt.
Jag har ju alltid skrivit. På olika sätt. Har liksom alltid haft ett behov av att skriva av mig. Det är precis som att vara ute och ta en ordentlig PW, en löprunda, eller ett riktigt tungt ryggpass. Man liksom rensar ur skallen på ett skönt sätt.

Idag har jag inget specifikt att skriva om. Jag kommer antagligen att uppfattas lite spretig men såna dagar har säkert alla.

Jag hade en rätt ok dag på jobbet idag faktiskt. Blev lite irri på att jag var tvungen att göra om ett ganska omfattande jobb jag höll på med eftersom jag glömde spara det innan min dator blev uppdaterad. Dessutom så satt jag till 17 och försökte få in så många av programmen som jag behöver som möjligt. Tror jag hann halvvägs iaf. Annars har jag varit en stjärna idag!
Fick åka ner till Minako och blev bjuden på sushi på lunchen och lyckade lösa ett problem som jag till en början inte trodde att jag skulle kunna lösa, men man visar sig smartare än man tror ibland.

Jag har ju hela min uppväxt varit en grav nagelbitare. Precis som alla på min pappas sida. Det går i arv liksom. Alla har samma stil när vi tuggar på våra fingrar, ser maniskt ut...
Men år 2000 (det hände mycket detta år vill jag lova) så bestämde jag mig för att sluta och lyckade faktiskt göra det.
Sen dess har jag haft två återfall. Det ena var för ca fem år sen och det andra pågår. Nu tror jag att jag börjar komma ur det igen, känner inget behov alls att bita på naglarna. Det började i sommras och har pågått till nu. Faktum är att jag skäms jättemycket för mina fingrar när jag biter men jag kan inte sluta ändå. Är det inte konstigt? Det för för hemskt ut med nerbitna naglar, men nu hoppas jag att jag ska få tillbaka min fina långa naglar lagom till sommaren. Det är så roligt att köpa nagelack och smörja in nagelband och fila naglarna. Jag vill ha tillbaka det. Se så jag ser ut nu (det här känns inte bekvämt alls, men jag hoppas på att jag ska kunna visa upp ett fint resultat om ett par månader), och tänk på att jag inte bitit nu på ett par veckor, det har alltså sett värre ut.


Nu ska jag lägga Emma, hon är inte helt ok. Johan kommer hem redan i kväll så han kommer att vara hemma imorgon, det passar ju bra då, då kan Emma och pappa få gosa hela dagen.

Fick min nya kräm idag, en kompis till mig köpte den på flygplatsen när han var i alperna. Lite billigare än här iaf. Min Clean som jag ska köpa fanns inte. Men äntligen fick jag denna, jag har haft en annan emellan men äntligen får jag min gamla vanliga igen.


Nä, nu har jag suttit för länge.
Idag klämde jag i mig fyra våfflor dagen till ära... uuuh!


Ciao!
 

In action


Träning, fort nu!

Precis kommit hem från Solna. Hade möte där mellan 14-16. Häftigt det är att komma ut på olika arbetsplater och titta sig omkring.

Nu sitter jag och äter ett äpple. Det är bara jag och William hemma över middagen och jag vill hinna träna triceps och axlar innan Emma kommer. Jag kastade helt enkelt på makaroner och korv, så får det bli idag. Fort ska det gå så jag hinner med mina bestyr, som är rent egostiska. Vilken bullmamma man är va? Nä det har jag aldrig varit, det ska jag väl inte sticka under stol med. För mig har det alltid varit lite "mina barn och andras ungar", sen finns det några barn som fastnat lite extra, ibland helt utan knytpunkter till mig alls och i vissa fall så är det relaterat till lång vänskap med mamma eller pappa till dessa barn.
Nu vill jag inte att någon ska tro att jag går runt och tycker illa om alla barn som inte är mina (och det är många det) för det gör jag inte, men jag har aldrig varit särskillt barnkär bara. Konstigt att man sitter med tre stycken och säger så.

Nu ner i gymet, vi hörs sen, ciao!

Solokvist

Ååååå, vilken pissdag.
Igår ringde en kille och bokade en tid med mig idag för att göra en uppdradering på min dator. Jag sa att jag hade tid direkt på morgonen, som idag. Bra sa han och skickade lite länkar till förberedelser som jag skulle göra innan. Jag gjorde allt som stod innan han ringde i morse. När vi väl var igenom alla moment så sa han:
- Ja nu håller den på att uppgradera och det kan ju ta 5 till 6 timmar.................................
- Va!!!? Utropade jag, men jag måste ju jobba.
- Ja..., jag är ledsen om jag varit otydlig med tiden.
- Otydlig, den informationen var ju obefintlig. Om jag vetat det så hade jag sagt nej till en morgontid.
Men vid det här laget så var ju alla upprörda känslor bara att göra av med energi, för jag kunde ju inget göra.
När klockan sedan slagit kvart i fyra så var uppgraderingen klar men alla program som fanns var inte kvar, en del saker som jag höll på att jobba med hade jag glömt att spara osv...
Jäkla sopa svor jag åt mig själv.
Ringde upp Help desk och dom sa åt mig att det kunde ta en timma el så att få tillbaka allt men att det brukar komma av sig själv.
Det är bara att hoppas på att jag får tillbaka iaf mailen till i morgon.

Väl hemma så var jag tvungen att åka och köpa tvättmedel direkt och sen hem. Snabb mat eftersom barnen höll på att dö av lågt blodsocker. Nu måste jag åka ner och köpa mjölk bl.a.

Jag är själv några dagar. Johan har åkt till Gotland för att jobba. Det är alltid lite jobbigare att ro hela lasset själv. Jag känner också vid såna här stunder att jag har ett arbete som känns lite för tungt för att jag ska orka med allt själv hemma på ett bekvämt sätt. Det är tur att han mestadels ändå är hemma.
Dock kommer svärfar och hämtar Emma i morgon, slutar 16.00 i Solna i morgon och kommer inte att hinna hem till 17.00. Det är skönt, sen hämtar han henne på torsdag för att det är den dagen han brukar hämta henne. Båda dessa dagar så kommer han med henne vid 19 tiden så jag hinner äta lätt och kanske gå ner och träna en snabbis innan hon kommer. Det blir plus poäng i slutänden :)

Nä nu är det affären som gäller, sen ska jag gå och köra x-trainerna för att försöka få ur lite slagg ur låren. Därefter blir det sängen ganska tidigt. Läsa och somna tidigt, skönt.

Ses och hörs, ciao!

Jag forserade en mental spärr...

Jag hade så sjukt ont i mina ben idag. Jag hatar när jag får så ont att jag inte kan dölja, när folk ser på en att man är ansträngd. Så dom måste fråga
-men vad har du gjort då? 
Och jag måste säga att det inte är något att tycka synd om mig för...
Så jag har gått och lidit på jobbet hela dagen och försökt se oberörd ut. Dessutom så var kaffeautomaten paj på mitt plan, vilket resulterade i att jag var tvungen att gå ner en våning för att hämta kaffe. I vanliga fall tar denna lilla manöver en halv minut allt som allt. Idag hade kaffet hunnit kallna innan jag kom upp till mitt kontor igen! Surt, jäkla rookie!!!

Har varit så inställd på att gå ner på dansen idag och trot eller ej men jag tog mig ner, jag tänkte; äh va sjutton, det är bara å gört. Vad kan hända? 
Kom ner och kände att jag förmodligen inte kommer att kunna utföra så mycket. Då får jag veta att André inte kommer för han sträckt ryggen. Så det blev en improviserad lektion där jag mest tittade och var med på lite...
Men poängen är att jag faktiskt tog mig ner! 
Så glad och nöjd över mig själv.

Just det ja. Fick hem den nygamla bilen idag. Det blev en Mazda 6 Sport. Riktigt trevlig att köra faktiskt!

Nu ska jag ta en proteindrink, i brist på annat att äta efter träning...

Hörs, ciao!

Sousse

I augusti åker vi alla till Tunisisen. Jag längtar som en tok, vad sägs om det hotell vi ska bo på, inte illa va?



Så skönt det ska bli. Vi kommer att bo på stranden mer eller mindre och jag vill verkligen göra en utflykt till Saharaöknen, det skulle vara lite coolt att lägga till i sin "been there, done that" lista. Annars vill jag bara titta på naturen och byggnaderna, jag är ju lite nördig när det gäller byggnader av olika slag.
Att ligga på stranden och vid poolen är absolut inte fel heller och det tänker vi göra. Jag kommer att ha med mig böcker och bara äta en massa frukt hela veckan. Lovely!

Lite stilleben

Jag är inte mycket för prydnadsaker och så och är ganska avskalad när det gäller inredning. Jag gillar mer uttänkta små detaljer som passar just där. Inte som min söta mamma som köper hem saker och får gå omkring ett bra tag för att ens få ett hum om var hon vill placera den.... Hon är så söt, men här är vi väldigt olika. 

Några stilleben från mitt hem

  

Emma och jag allena...



Fasen, det snöar fortfarande här, det är trist. Plusgrader och snö... vad kan man hitta på?
Johan tog Wille med sig och åkte upp till skhlm för att titta på en bil som han tyckte såg intressant ut. Jag och Emma kvar, vi får sätta oss och spela och pussla en stund. Jag vill läsa mer i min bok också, den är så bra.

Var nere och körde ben. Tog det lätt med många repetitioner. Kände mjölksyran och tänkte att jag kommer att få ordentligt ont i morgon. Körde vidare ändå och satt och var rätt nöjd när jag stretchade... Då slog det mig. Jag ska ju ner och dansa i morgon... Är det bra med sjuk trängingsvärk då? Nooooooo... Fan va oproffsigt.
Det här med dansen förresten. Jag har funderat lite på varför jag inte kommit ner som jag tänkt. Jag brukar ju aldrig vara rädd för nya utmaningar, men nu kan jag inte tänka mig att et handlar om något annat än just osäkerhet. Jag fortsätter att gyma och tar mina PW, springer och x-tänar, men jag kunde inte ta mig ner till dansen som jag tror att jag vill. Löjligt egentligen och jag kan inte för mitt liv förstå varför. Jag ska trotsa mig själv i morgon och har verkligen börjat ladda nu för att jag inte ska dra mig ur.

Snart kommer det hantverkare och byter ut våra fönster på mellanplanet. Ytterdörren ska också bytas ut. Våren kommer att komma med nya fönster Så snart är detta historia hörrni. Både fönstrerna och all snö, håll ut!
 

Nä, nu sätter jag på lite kaffe, sen ska jag öppna boken ett tag innan jag stimulerar Emma. 

Vad göra idag???

Perfekt dag igår.
L och A kom som planerat. Vi åt oxfilé med pesto, potatisgratäng och rödvinssås. Vaniljpannacotta med hallon till efterrätt. Gott vin till så klart.
Det kändes så skönt att bara få sitta och bubbla en stund. Eftersom A skulle upp och jobba idag så blev det inte allt för sent vilket i sin tur betydde att vi kom i säng i bra tid.

Mamma ringde idag. Hon hade varit på bussresa till Uppsala igår. Det var någon Orkideéresa. Hon var så nöjd med de blommor hon köpte med sig, så där fick jag en heltäckande redogörelse. Allt medan William och Emma bråkade så jag knappt hörde vad hon sa i luren... Ibland är det svårt att tro att det handlar om syskonkärlek endast, jag tror att det är en massa understimulans också. Jag får kasta ut dom i snön :)

Idag har vi lite funderingar på att kanske åka in och titta på någon biofilm som Emma vill se, vi får se hur dom planerna slutar.
Annars är det grått ute idag hörrni. Det snöar till och med här. Trist. Jag tror att jag gör så att jag går ner i gymmet och kör ett lätt benpass. Så får jag lite nytta gjord i tristessen... Först en Berocca och Omega 3!

Hörs snart igen, ciao!

Nu ska det skrivas inköpslista

Medan jag dricker en smoothie. Gjord på banan, björnbär, jordgubbar och lite vatten.


Det räckte till Emma också


Så, nu ska jag skriva inköpslista. Det kommer att bli entrecot, oxfilé eller rostbiff med potatisgratäng, rödvinssås och bea. Det är här jag måste snitsa till salladen lite. Har lite svårt för kött så jag måste försöka göra salladen lite matig.
Efterrätten kommer att heta vaniljpannacotta. Det går alltid ner :)

Måste försöka hinna städa lite också, man vill ju inte dela med sig av all skit man har...

Hörs, ciao!

Gäsp...

Phu. Emma vaknade lite tidigt idag. Hon somnade så tidigt igår så hon var utvilda redan vid sju i dag. Och jag som satt uppe lite längre än jag brukar igår, för vi tittade på film.
 
Gårdagen blev mysigt avslappnad. Jag gick ner och körde ett tufft pass på crosstrainern och när jag kom upp så åt vi alla.
Stephanie och Manne stack iväg och William gick ner i lilla TV rummet och spelade. Jag gick in i duschen och fick snabbt veta genom dörren att klockan redan var Let´s dance! Så fort tiden gick. Johan hade varit iväg och köpt min favvo choklad som jag satt och små åt på med lite vin. Emma ville som sagt gå och lägga sig tidigt så den proceduren blev väldigt odramatisk. Efter Solsidan (som man inte får missa) så tittade vi på Bröllopsfotografen. Jag tyckte si och så om den faktiskt. Jag förstod aldrig riktigt budskapet... men ok.

Idag ska svärmor med gubbe flytta in till ett gemensamt hus som dom köpt. Känns spännande. Det blir nytt för oss alla och Kjell som han heter är en rolig och påhittig prick. Tusen järn i elden. Det blir nog kul där i sommar skulle jag tro.
Jag ska ta ner Emma till dansen och prata lite med André som är balettutbildare. Jag går dit på måndag, det gör jag. Jag måste ju prova innan jag säger att jag inte vill. Det är bara att gå ner, jag vet att jag vill det.
Sen i kväll kommer vänner och äter lite och umgås. Det ska bli mysigt. Jag är inte riktigt vän men vad Johan beställde till middag men jag får se och jag kan snitsa till det lite. Ska leta fram recept och skriva inköpslista idag. Tänkte mig en tvårätters, jag orkar inte tänka ut någon förrätt. Jag har hemskt dålig fantasi nu, jag brukar annars spruta av ideér inför bjudningar men inte nu... Det kommer, det vet jag.

Nu ska jag dricka lite kaffe och starta dagen, hörs!

Fredagen så här långt...

Slutade tidigt idag, efter en hel dag av olika möten. Hade till och med lunchmöte...

Åkte och handlade lite efter jobbet, dom har ju öppnat coop forum här i Strängnäs, så det invigdes. Därefter åkte jag ner och köpte vin. När jag kom hem så somnade jag medan jag läste. Vaknade till efter typ 20 minuter och gick upp. Nu ska jag bara kvickna till lite, sen ska gymet få ett besök.

kvällen...

Kvällen hos oss. Emma och Alfred spelar TV spel


...medan William och Svärfar tar en schack


Jag avslutade min kväll med ett pass i gymet, en smoothie och


...ett bad


Nu är det Lyxfällan, Ciao!

Tjena hej...

Nu har jag precis slutat jobba. Det finns nästan hur mycket som helst att göra om man vill...
Jag har missat att göra passerkortsutbildningen och kommer inte in på området imorgon. Var tvungen att boka om ett möte till en lokal utanför området på morgonen... Får göra utbildningen direkt efter för resten av dagen präglas av möte... Man kan undra vad alla möten handlar om, man kanske skulle titta tillbaka i kalendern...

Jag är trött som vanligt idag men jag ska äta lite och gå ner i gymet om en timme.
Göra lite själavård med inpackning och ansiktsmask i badet efter. Jag tänker inviga badkaret! Härligt!

Måste gå igenom garderoben lite. Tror min sinnestämning gör att det känns som att jag inte har några kläder alls, och det vet jag ju att så är inte fallet... Jag är i stort behov av att städa där ändå... 

Nä, nu en liten middag följt av träning, egenvård och lyxfällan. Perfekt avslut på en ganska tung dag!

Borde ta det lite piano, men...

Nu har jag varit nere i gymet. Alltid när jag vill komma igång efter ett uppehåll så drar jag alltid på lite för mycket. Nu har jag dessutom en förkylning i kroppen och ska inte köra kondition alls men, en liten stund har väl ingen dött av.

Peppar mig själv att det är det här jag allra helst vill göra just nu


Nu ska denna få en omgång


Jag har hög arbetspuls i vanliga fall men 179 kanske är att ta i...


Jag är iaf en 3:a i Recovery funktionen, det är bra...


Benen fick en liten omgång


Lite aggro kan man bli av med på denna, han ställer upp på det i vått och torrt men idag behövdes inte det...


Nu ska jag äta ett äpple sen duschen och sängen. Ny dag i morgon. Spännande!!

Hela livet är en försäljningsstrategi och en förhandling...

Nu är den andra och sista dagen avklarad. Det var en bra utbilding och jag har en massa ideér med mig. Jag kommer att bli den där som tråkar ut andra med all kreativitet, ni vet den där som man säger "åååååh, nu har hon varit på kurs igen"... Jo, en sån kommer jag att vara. Jag har nämligen lärt mig förhandlingsteknik bl.a och det är otroligt användbart, i många lägen. Jag provade när jag kom hem och råkade stöta mig med Emma... Det funkar väldigt bra på små barn. Hoppas det fungerar lika bra i fackliga förhandlingar eller när det är dags för min egna lönerevision... Let´s hope so...
Så nu kommer jag tillbaka med floskler som: fake it til you make it och WIFM (what´s in it for me). Jag kommer nog att uppfattas som överdryg ett par dagar, men det bjuder jag på. Vi har också en MBL förhandling med facket framför oss så då kanske jag kan få praktisera mina nya kunskaper på riktigt...

Nu är våren faktiskt här, tro´t eller ej. Jag blir ofta skit trött när våren anländer precis. Samtidigt med tröttheten så får jag prestationsångest. PÅ våren ska man ju få energi! Men jag vet att den kommer, i takt med värmen. Nu har jag börjat se mig omkring på vad jag ska satsa på för kläder till våren och har kommit fram till: En beige trench, ett par ljusbruna skor och en väska i ljus färg och sist men inte minst en mörkblå jeansjacka.
Jag har alltid varit svart i mitt val när det gäller både jacka och skor men nu känner jag att jag ska våga mig på något nytt. Köpte för någon vecka sen en beige kavaj som jag kan ha på jobbet och det känns bra med den färgen.

Jag är ju lite annolunda på jobbet än när jag är hemma i mitt sätt att klä mig. På jobbet är jag en kavajtjej och har ofta jeans och kavaj eller skjorta, eller vanlig topp och finbyxor.
När jag sen är hemma är det nog mest helt vardagliga kläder jag väljer. När jag är inne så har jag alltid mysbyxor nästan. Jag är väldigt bekväm dock. Jag vill alltid känna att jag trivs i allt jag har och köper sällan kläder som bara är "inne", utan ett stort krav är att jag känner mig som jag.

Så... trenchen har jag redan tittat ut, skorna likaså. Jeansjackan ska jag kolla Tradera eller ebay. Jag skulle vilja ha en Odd Molly jacka eller kanske en klassisk Levis eller Lee. Största kravet är ändå att den är mörkblå och då vet jag inte om Odd Molly har en, jag har bara sett en ljusare nyans där, men jag är förhandlingsbar ;) Det har jag ju fått lära mig nu dessa dagar, hela livet är en förhandling...

Hur mycket det än tar emot så ska jag ner i gymet nu. Jag börjar få volanger, och jag gillart när dom sitter på andra men jag vill inte ha... Kör hårt ba, så försvinner dom (förhoppningsvis). Det är så himla länge sen jag tränade nu så jag borde skämmas. Nu måste jag komma igång, ska ta det vääääldigt lugnt nu s jag inte blir sjuk så jag inte kan träna... väääldigt lugnt...

Hörs vänner!
Ciao

Åååå, man blir nostalgisk...

Tittar som vanligt på en massa gamla bilder och hittar dessa från 2005


Emma på väg till Tallin. Titta va liten...


Sessan i Mariefred


En annan har ju inte lyckats åldras en dag på dessa fem år (förnekelse kallas det)


Gammal bild från Skara sommarland


Från Skara här med. Gillar denna bild. Dom pratar med varann på ett sätt som vi vuxna inte förstår..


Det är Skara dårå...

Seså, ner och prata med mannen om praktiska grejjer, som ny bil och så... Hmmmm, tycker jag det är kul? Njaaaaa så där...

Lite te på det här då...

Har precis kommit hem från 1:a utbildningsdagen. Bra utbildning med en bra kursledare för en gångs skull! Dagen avslutades med gemensam middag. Trevligt trevligt!
Andra dagen i morgon då, det kommer att bli en bra dag, det känner jag på mig. Baksidan av morgondagen är att den avslutas 16,00, dom flesta vet hur stockholmstrafiken är den tiden... Iiiiiiiihhh! Jag blir sjukt stressad av att köa i trafiken. Det tar bara en 50 minuter upp till Liljeholmen från mig (eller tvärt om så klart), men när det är kö i rusningstrafik så tar det 1,5 timme mínst.

Nu ska jag sätta mig och göra en inbetalning till tingsrätten, så mitt ärende registreras, sen får vi se hur lång tid saker och ting tar. Jag ropar som sagt inte hej förrän allt är över.

Nu är jag värd te och horisontalt läge i soffan.

Kram!

Äh, det fick va...

Jag åkte aldrig ner till dansen. Jag jobbade in i det sista och kom hem lite sent. Dessutom är jag inte frisk. Har preparerat mig med nässpray, Ipren och halstabletter idag.
Nästa måndag får det bli. Jag vill verkligen.

William och Emma har varit lediga idag, planeringsdag :/ Dom var lagom rastlösa när jag kom hem, knappt roligt men snart ska jag gå och lägga den mindre modellen. Tror Johan gick ner i gymet... Avis blir jag att han kommit igång och inte jag...

I dagarna två ska jag upp till HK i Liljeholmen och gå en utbildning i Affärsmannaskap. Bra utbildning sägs det och jag är lite spänd på vad det kan ge mig... Jag hoppas på den! Dessutom ska jag få träffa en nyrekryterad kollega som sitter i Lund, så det ska bli kul att få hälsa henne välkommen till företaget också.
Det är inspektion på AZ i två veckor och vi får inte stänga av telefon, egentligen inte åka bort från stälje heller men det ger jag själva f-n i. Jag får väl sätta mig i bilen och bränna ner snabbare än blixten om dom vill ha information av mig. Då har man iofs 10 minuter på sig att infinna sig men jag får göra mitt bästa :)

Nu ska jag gå och mjuka upp Emma på att gå och lägga sig...

Ha det gott!

Det här med att läsa allt som kommer i ens väg

Jag läser mycket. Jag slukar det mesta som kommer i min väg, likt en pappersförstörare. Stundtals så läser jag flera böcker samtidigt, men det försöker jag låta bli med. Så nu läser jag bara en bok i taget men jag läser så mycket annat parallellt ändå. Som till exempelt några olika bloggar.
Jag gillar att läsa om andras liv och vardagliga bestyr. Dom jag läser dagligen läser jag av olika anledningar.

http://englasshowroom.com/
Denna läser jag för att jag började läsa för ett par år sen. Jag kan liksom inte sluta följa henne. Dessutom tycker jag att jag får en del inspiration i klädväg och inredning.

http://blondinbella.se/
Bara för att jag tycker att hon är modig och otroligt företagssam. Om jag ägde en unns av det hon har i kroppen så skulle man antaligen nå lite längre.

http://www.finest.se/katrinSchulman 
Kan inte vara utan Katrins blogg. Jag gillar hennes kaxiga attityd och roliga sätt att bjuda på sig själv. Hon är otroligt provocerande och det gillar jag antagligen för att jag själv är så feg. Många skratt här i allafall..

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/
Ååååh! Vilken tjej alltså. Vilken kämpe. Jag har följt hennes kamp genom cancer och diagnoser, tester och orolig väntan på svar... Jag är beroende. Hon är så fin som person tror jag. Hon skriver på ett mjukt och fint sätt och kärleken till livet och sin familj är svår att missa. Helt underbar.

http://annajansson73.blogspot.com/
Denna har jag inte fäljt så länge. Det var vimmelmamman som jag tog länken av för en tid sedan. Anna har kämpat mot cancern och i går morse förlorade hon kampen. Jag vet inte varför jag läser denna men jag får ett driv på något vis och jag blir beredd att ta mig an mina egna små problem. Idag när jag öppnade hennes blogg blev jag så ledsen. Känns så orättvist... Det har varit fint att få följa hennes liv fram till idag ändock.

Ja. Som ni ser så finns det en massa jag får ut av var och en. Men jag gillar det här vardagliga.
Sen gillar jag ju mina älskade böcker. Att gå in i en bokaffär med mig är farligt, man bör ha tid på sig, för jag blir kvar.
Den sista jag läste innan Patient 67 var Postcard Killers. Det är James Patersson och Lisa Marklund som slagit sina kloka ihop. Och som dom lyckades då. Den var fantastisk! Innan det läste jag faktiskt boken om Svullo, som hans fru skrev när han tog livet av sig. Den läste jag faktiskt i brist på andra böcker då jag råkade läsa ut den jag hade lite för fort... Men jag blev positivt överaskad. Lite deprimerande bok men jag dras till såna biografier...

Nä hörrni. Nu jag ska jag plocka undan lite så jag kan kurera mig. Lite feber och förkylning dras jag med tyvärr. Får inte vara sjuk nu de kommande två veckorna...

Ha en skön fortsättning på söndagen!

Med en längtan...

Kasper sitter och längtar mot solen... en stark längtan efter våren och bar mark, gräs och mysig mossa att sova på...

Lite bilder

Bus på badhuset idag, Emma och Alfred... Malte hade kalas...


Den här bilden mötte mig på jobbet i veckan när jag tog upp mitt block... Är det inte gulligt? Det fick mig att tänka: naaaaw!!! Lägg märke till Audimärket som Emma ritade också... hon vill att vi ska köpa en Audi... Vi får väl se...

Lördagsfrid...

Det är fridens i huset idag.
Problemet jag hade framför mig tog jag mig an igår redan och det löste sig. Jag fick avvara lite av mig tid emot min vilja men det var det värt. Så skönt att ett steg är taget, nu måste jag sätta andra benet framför det första och ta nästa... och nästa... och nästa, tills jag når mitt mål. Jag är på väg nu.

Jag har precis varit nere på Emmas balett. Hon dansar barndans men ska gå upp i balettgruppen nu till hösten.
Tanken var att jag också skulle börja i vuxengruppen klassisk balett men jag har inte haft utrymme för fler nya intryck sen en tid tillbaka av naturliga skäl. Men han var på mig idag och sa att han saknade mig i måndags... Hmmm... Jag har en grundvilja och jag vet att jag kommer att tycka om det, men av olika orsaker och faktorer så har jag liksom inte tagit mig dit. Men jag ska försöka komma iväg på måndag. Jag behöver ta mig över den tröskeln sen kommer jag igång. Ska bli spännande! Det var ju ett tag sen...typ 30 år sen ca som jag dansade klassisk balett, men som André sa, sånt sitter i, det är som att lära sig cykla... Jag tror att han säger så för att få ner mig. Jag vet att min kropp inte är vad den var då :) Men men, det är ju å andra sidan inte så att jag legat på latsidan heller. Jag har ju faktiskt alltid tränat och varit aktiv.
Äh, va sjutton. Monday it is! *klubbar*

Underbart väder idag. Man riktigt kände värmen i ansiktet mot husväggen. Det här behöver jag, och säkert många med mig. Solens strålar och framför allt värmen och ljuset. Gu va härligt, vilken tid vi har framför oss, det ser jag fram emot. 

Så, nu kan jag sitta och äta kex, ost, tillbehör och dricka vin (som inte blev inköpt ens igår, men det var det som sagt värt) med ett leende på läpparna ikväll. Jag ska verkligen mysa och unna mig att må bra i själen. Sen ska jag hejja, på vem vet jag inte riktigt än. Anna eller Salem tror jag att det blir, har iofs alltid gillat Peter också.... Kommer att hejja på alla tre.


Don´t mess whith mama
 

Väntar och hoppas

Ja du. Vilka vändningar livet gör. Jag var köttfärs i går och inte återställd idag. Mår allt annat än bra.
Men om inte jag gör något, vem ska då göra´t? Det är bara att kavla upp ärmarna och köra!

Idag är det fredag och det är sååå skönt. Det ska bli så underbart att få vara ledig. Jag ska titta på solsidan, äta godis och dricka vin. Och i morgon ska jag hålla tummarna att det löser sig omkring allt men jag ska utgå ifrån att jag måste gå den långa vägen just in case...
Det är gött att veta att man har en knippe vääääldigt bra vänner omkring sig som ställer upp i vått och torrt, jag behöver inte känna mig ensam för det är jag inte. Jag har många människor omkring mig som birdrar med jättemycket och som verkligen bryr sig och ringer upp efter bara för att fråga hur det är. Det betyder så mycket.

Tack för det!

Så, förhoppningsvis så kan jag fira lite extra på lördagkvällen. Jag hoppas att jag kan få sitta bänkad framför melodifestivalen och vara lätt i själen. Äta kex, ost och alla tillbehören med ett leende!!!!

Nu får vi hålla tummarna att det går vägen, att högre makter vill mig väl och att andra männskliga faktorer håller sig på sin plats!!

Motgångar

Jag klarar inte av motgångar som jag trodde att jag skulle göra. Jag trodde att jag var en stark människa men det är jag inte. Alla mina försök till någon form av sammarbete möts med en dörr i ansiktet. Jag blir så besviken, frustrerad och känner mig så maktlös. Jag vill inte bli ledsen... och när jag blir det så blir jag ännu mer ledsen för att jag låter en sån person få påverka mig på det viset.

Jag har alltid haft en inställning som gör att jag har kunna diskutera om det mesta, det är så jag försöker lösa olika frågeställningar och det har dom allra flesta gånger fungerat bra, men inte med denna människa, och det blir bara värre och värre. 

Börjar få ont i huvudet känner jag. Bäst jag går och lägger mig så jag kanske kan vakna lite klarare i morgon... Behöver all kraft jag kan få och måste samla in information så jag kan gå vidare.

Inte så roligt avslut på en annars ganska bra dag, men så är livet.

Vänskap

Satt på jobbet på eftermiddagen och hade bara en massa såna där tråkiga måsten, samtidigt som jag frös. Då ringde min söta Maria... Å Maria... Hon ville ta en kaffe och jag var snabbt ute ur mitt kontor, på med jackan och in i bilen.
Jag är så glad att jag känner Maria, hon är en av dom varmaste personerna som finns. Vi ligger på samma nivå är det gäller humor och ibland behöver man inte säga så mycket för att förstå varann.
Marias pappa och min pappa var dessutom goda vänner när min pappa levde, dom hade samma typ av kontakt dom två, goa vänner. Vi har nog varit syskon i ett tidigare liv, jag och Maria...
Det är inget jag känner att jag inte skulle kunna säga till henne. Jag känner mig bekväm att prata om precis allt. Jag vet att hon aldrig dömmer mig och det är så skönt att veta. Jag hoppas att hon känner samma så klart. Att jag aldrig skulle dömma henne för något.

Det här med vänskap hörrni. Det är hårfint ibland. Jag vet att jag haft en vän som ställde oerhörda krav på mig och att jag skulle höra av mig i tid och otid. Ringde jag inte flera gångerom dagen så kunde denne ringa efter ett par dagar och fråga när det skulle "passa damen att höra av sig". Såna här vännner är inte önskvärda för mig och jag blev tillslut tvungen att göra slut på denna "vänskap". Eller dom människorna som hela tiden söker bekräftelse av olika slag... Sånt ställer så höga krav på mig att jag känner mig stressad, speciellt då jag själv inte är den typen av person som behöver ha en massa bekräftelse. Jag vill ha en vänkskapsrelation där det bygger på ömsesidig respekt för varandras liv, och ibland kanske man inte har tid att ringa flera gånger om dagen eller flera gånger i veckan ens, det ska ändå vara ok. Det ska kännas skönt och tryggt att veta att när man har en period, det kan bero på vad som, då ska man veta att man kanske lägger sina vänner åt sidan för att fokusera på just denna period. När man sen återuptar kontakten så ska det bara fortsätta. Den typen av respekt för varann måste finnas i grunden.

Sån kontakt har jag och Maria. Vi går långt tillbaka och har av och till haft kontakt men den har alltid varit fin...

Det är bara Maria som känner mig riktigt bra tror jag och det beror nog på telepatisk förmåga oss emellan, och mellan våra fäder...
Puss fina du, jag är så glad för din skull!

Här är en annan av mina vänner, "lilla" Kasper

 


Back in business

Så, då är man back in business igen då. Härligt att brutalt bli inkastad i verkligheten.

Emma får vara hemma resten av veckan med farfar som har ledighet att ta ut. Det tackar jag för. Jag tror bestämt att jag har världens bästa svärfar. Han var tvätthjälp under hela vår renoveringstid, han hämtade smutstvätt och återlämnade vikt ren tvätt. Är inte det genialt?
Nu när jag får tvätta själv, vilket jag tycker är roligt, så funderar jag ändå på ett moment som jag inte kan få till av praktiska skäl... manglingen. Jag ägen ingen mangel och jag tror inte att jag vill göra det heller , för då skulle jag skylla på att jag inte har tid. Hur ska jag då göra? Jo, jag tror jag ska prata lite med Johans farmor. Hon behöver något att göra. Jag ska köpa mangel/ stykvatten med lavenderdoft och åka över med en Ikeasäck med lakan och påslakan som jag vill ha manglade. Örngotten stryker jag för jag tycker själv att det är så pyssligt att mangla dom. Är inte det en bra deal? Jag ger henne något att göra och jag får manglad tvätt tillbaka... som luktar farmors linneskåp? Jag tycker att det låter perfekt men jag ska höra vad hon säger om det! Det blir inget rotavdrag på det men en fika varje söndag kan det vara värt.

Nåja. Det är kallt i mitt kontor. Jag fryser. Termometern står på 21 grader men det är kallt, det blåser kall luft på mig och det är konstaterat. Vet inte var ifrån, då min kollega har varit och skuvat igen fläkten helt i taket.
Sitter med fleecejacka över mina vanliga kläder, som förövrigt är varma i vanliga mått mätt. Jag skulle behöva halsduk och mössa, togvantar och långkalsonger. Man kramar nykopierat papper i jakt på lite värme, det är illa ville jag bara säga med det...

Jag kan inte sluta längta efter sommaren och värmen. Denna bild är så härlig, den är från Idrefjället när vi var där och vandrade lite för snart två år sen...

  


VAB

Det blev en ganska bra dag igår trots allt. Jag är nöjd med min insats rent privat, och jobbet... Ja, det blev ju som sagt en halvdag som fylldes med en heldagsjobb.
Efter jobbet åkte jag hem till en vän och tog en promenad och blev bjuden på sushi, inte illa alls!

Idag är jag hemma och vabbar. Emma är jättesjuk och ligger fortfarande och sover!
Men det här med att vabba. Alltså det är länge sen jag bara var hemma och var sjuk, vabba eller hade semester. Nu behöver vi inte vabba så ofta i vår familj men att bara vara hemma i veckan vet jag inte när det inträffade. Jag känner en stress av att vara hemma, jag blir tvungen att öppna jobbdatorn och svara på mail, ringa kunder och lösa interna problem när jag ska vara sjuk, ha semester eller vabba. Det är ju tur att man trivs med sitt jobb och en del får jag väl ta på mig antar jag men det är lite så jobbet fungerar och förväntar sig att man gör. Stå i givakt dygnet runt liksom.
Jag har en del projekt på gång och jag måste få tid att börja med dom och inte bara arbeta med sånt som jag hamnat efter med... Som min chef sa: Se till att få det här gjort nu, jag kommer att vara på dig som en billig jävla Dressman kostym... Det talar sitt tydliga språk tycker jag ;).

Nä, det här duger inte. Måste göra ett par småsaker, sen ska jag vabba lite också. Här har ni en bild av en sovande liten sjukling. Mammas lilla ängel!


Solens värme

Har halv semesterdag idag. Jag skulle kunna tänkt mig att använda den till att sova lite längre, gå upp och gå ut och gå i fiiiina vädret, komma hem och dricka kaffe och äta frulle och titta på nyheter. Gå in i duschen och göra mig redo att åka till jobbet i sakta gemak... Men ist såg den ut så här:

Vaknade tidigt, fick iväg alla till sitt, satte mig och började söka information på nätet, ringde trista samtal som tog mig tillbaka till ruta 1. Tog beslut, ändrade inriktning, ringde andra samtal som gav mer och skickade iväg ett tråkigt sms. Däremellan jobbade jag lite och tvättade en del (känns fortfarande lyxigt). Åt min matlåda hemma medan jag skriver här, sen kastar jag mig in i bilen och till jobbet!

Hör ni våren? Den inte bara känns, den hörs också. Det formligen rasar ner från taket här, droppar från alla istappar och fåglarna är i extas! Man kan nästan med blotta ögat se när snön sjunker cm för cm.
Tänk er när det rinner små vårfloder i backarna på vägen, tänk när man tycker att det är lite för varmt med jackan på sig när man är ute och går. Tänk när man får lägga undan alla tjocka vinterkläder och skor, att få ställa fram dom tunna skorna och hänga fram dom tunna jackorna. Tänk när man kan sätta sig mot väggen och svettas i solen, tänk när sopbilen kommer och sopar upp resterna från vintern en gång för alla. Tänk.
Snö i all ära, det är jättevackert ute när allt gnistrar och har en blek ton men nu skriker min kropp efter sol!!!

Våren knackar på dörren hörrni, släpp in den!!!

Snart är det söndagsmyyyys

Ganska lugnt dag idag. Vi blev tvugna att åka in till Tuna för att handla svarta strömbrytare och lite annat pill.
Emma sitter i badkaret nu, snart ska hon gå och lägga sig. William bäddar rent i sin säng, jag hör honom svära däruppifrån, antar att han kommer att ropa på mig snart och vill att jag kommer och hjälper honom. Stephanie har precis gått ut på en promenad.
Snart ska vi lägga Emma, sen tittar vi på en film och äter godaste glassen, direkt ur förpackningen...

Vårat husrådjur kom som vanligt förbi för att se om vi lagt ut något att äta, och det hade vi så klart


Jag kan nästan inte sluta läsa boken jag köpte igår...


Godaste glassen!


Värmen är på...


Och mysbelysningen är på...


Nu är det bara att sätta igång söndagsmyset. Ha en skön kväll alla!

Söndagen i all ära


Sitter med huvudvärk och känner mig allmänt dämpad. Inte deppig eller så men lite dämpad och begränsad liksom. Nej, det är inte för att jag drack vin igår, för så mycket blev det inte.

På tal om gårdagen och Melodifestivalen... vad är dealen? Jag blir så förvånad när man tycker att Orsa Spelmän är grymt mycket bättre än Paulin, eller att Pernilla skulle vara bättre än Pain of Salvation... Vad är det för kategori av människor som tittar? Jag har ju fått för mig i mitt naiva sätt att tänka att det är mer och mer unga människor som tittar men uppenbarligen inte!
Jessikas låt var fin, men inte mer än så. Jag tror att Paulin skulle gått hela vägen om hon fick chans att tävla för sverige men men.

Idag blir det nog inte mycket gjort och det gör inget. Jag ska tvätta lite, städa, läsa, krama på mina änglar och bara va. Måste samla lite kraft till i morgon när jag ska försöka ta mig an en uppgift ang denna person som jag tidigare nämnt. Vi får se hur det går.

Nu ska jag göra en smoothie till lunch, behövs liksom inte mer när man inte gör något.

Jag längtar efter sommaren nu. Jag vill ha värme och sol. Tittar på bilder från de få veckor det var varm i sommras...


Lördag kväll

Har varit i Tuna Park och shoppat lite idag. Solen värmer och snö och is smälter hörrni. Det är vår i luften Big Time och jag gillart! Blir så varm i kroppen och glad ända ut i hårtopparna!

Tanken var att jag och Johan skulle titta på Luftslottet som spängdes och mysa ikväll. Men för en stund sen ringde våra söta grannar och bjöd över oss på Tacos och Melodifestivalen, och det är ju inte fyskam det heller. Så får det bli.

Jag är så mentalt trött på en speciell person i min omgivning så jag vet inte vad jag ska göra. Känns hopplöst och jag är så besviken. Men vi ska inte glömma att det är vår och det är tur för´n...
Ska bli så skönt at få gå hem till L & A en stund och få fnittra lite.


Ha en underbar lördagkväll!

Tadaaaa

Nu ska det bara in lite lull lull, en stor spegel och en golvkandelaber bredvid badkaret.


Snart klar för idag!

Sagt och gjort. Jag jobbade hemma, ska sanningen fram så är jag inte riktigt klar ännu men jag måste få ta lite paus.
Barnen har varit exemplariska och jag har fått ganska mycket gjort, trots seg uppkoppling.
Kopplade upp mig i morse tidigt och har nästan suttit oavbrutet sen dess. Höll på att glömma lunch men tog mig i kragen och åkte till Donken med barnen. När jag kom fram till parkeringen och klev ur bilen, fick jag en liten aning av yrsel..... shit tänkte jag. Va sjutton gör jag om jag får ett anfall här? Då kan jag ju inte ens stå! Såna tankar kan ju få vem som helst att få ångest så jag satt och tänkte att jag ska göra långsamma rörelser och vara genomtänkt i mitt rörelsemönster så kanske jag klarar mig hem iallafall.
Väl hemma igen så börjar bygget bli klart och jag fortsatte att jobba. Skulle resa på mig för att prata med en av byggkillarna..., då slog det mig. Jag har ju inte druckit något! Hoppas det är det som spökade när jag kände mig yr, för det är ju ganska lätt avhjälpt...

Nu är det nära... ledigheten, jag kan känna den alldeles i närheten. Ska bli så skönt att få städa av det sista i vår nya tvättstuga och städa bort allt vad bygg heter och bara ta helg.


Kaos och fartfyllda veckor

Som vanligt rusar veckorna fram... och inte blir det varmare för det.
Nu längtar jag verkligen efter värme och solens välgörande strålar och jag vet att våren står bakom hörnet, det känns så tydligt.

Jag är väldigt trött. Jag har ett hälsotillstånd som säger att jag ska ta det lugnt, men det gör jag inte. Inte för att jag behöver hävda mig eller något utan bara för att jag inte kan sitta still. Jag tänker att så länge jag inte behöver springa omkring på dagarna så tar jag det lugnt, men det gör jag inte. Jag har sjukt mycket på jobbet och belastningen är ett stressmoment i sig. Så, i morgon har jag bestämt att jag ska jobba hemifrån. Inte för att det är mindre att göra då utan bara för att jag slipper gå på tå från tidigt morgon på jobbet, när jag är hemma kan jag ta det piano... Det är bra med en ganska stor portion disciplin dock, så man inte gör en massa hemarbete samtidigt.

Vi håller ju på att renovera tvättstugan/ badrummet här hemma. Det är drygt att ha en massa människor hemma hos en som inte tar någon hänsyn till att man kanske skitar ner i hela hallen bara för att man inte orkar lägga ut skyddspapper, eller gå på vår toa dagarna i ända och ständigt ta slut på både papper och tvål, eller bara att man inte blir klar helt enkelt. Nu går dom på övertid här sen i tisdags, då hade dom varit här i tre veckor! Igår sa dom att det skulle bli klart idag. Bra, tänkte jag naivt, då kan jag äntligen tvätta lite, för jag lovar att det behövs. När vi kom hem idag, var dom klara då???????? Nej. Det var bara jäkligt skitigt överallt.
Förhoppningsvis är det nästan helt klart i morgon så jag i allafall kan tvätta lite underkläder. Det är i såna här perioder man inte vill råka ut för en olycka som gör att man måste ta av sig byxorna av någon anledning, ni fattar va? Ni vet, när man har passerat reservtrosorna och har dom som legat längst in i lådan och som man borde slängt för 10 år sen... Så illa är det.

Nä, nu ska jag sätta på lite kaffe och njuta av tystnaden en stund. Här ser ni kaoset jag lever i just nu :)


RSS 2.0