Avblåst!

Hej sötnosar!

Hoppas ni mår bra.
Jag har mjölksyra i armar och ben. Jag tog cykeln till svärfar och skulle vattna blommorna. Det är 2,4 mil fram och tillbaka. Det gick bra men jag hade motvind. Både dit och hem. Hur kan det komma sig? Jag menar, känner vinden av var jag inte vill ha den och vänder sig dit bara för att jäklas? Hahaha, skulle va en syn de också. Men allvarligt, det var längre än vad jag trodde men jag är en racer så det trampade på och det tog kanske 20 minuter åt ena hållet.
Men jag vill lova att jag kommer att ha ont i röven i morgon, fy fan vad jag kommer att ha ont!!

Nu ska jag titta på Aktuellt om dom säger något om den strejk som hotat oss ända till idag på kvällen, den skulle trätt i kraft i morgon bitti klockan 8,00. Phew! Det var i sista stund verkligen. Skönt att vi slipper det! Tror att vi ska fira det här på jobbet i morgon. Strejken är avblåst, jippi!!

Nu ska jag dricka en järn + c-vitamin och sen kasta mig i duschen. See ya!

Musiktips!

När ni går på PW, springer eller tränar, ta och lyssna på detta, eller denna. Perfekt takt och det är omöjligt att misslyckas med en svettig PW, att mjölksyran knäcker dig i spåret eller att lusten får dig att ruttna i gymmet....
Så jävla bra!

Passa på för guds skull, denna period är så himla kort.

Hej hopp, lång ....

Vilket vädet vi har alltså! Jag njuuuuter. Jag försöker göra så många promenader jag kan göra bara för att.
Jag trodde att det skulle bli lite svalare och molningt idag men icke sa nicke. Det är ju banne mig rekord idag.

Vet ni, jag har så jäkla mycket att stå i och det här var ett litet andål för mig ett par minuter. Nu ska jag fortsätta!


Kram på er så länge.


PW på kvällskvisten

Hej på er i eftermiddagsvärmen!

Nu sitter jag med en kopp kaffe efter middagen. Torsk fileér med smögensås, potatis och tomatsallad. Så gott så. Jag ska snart sätta mig i solen och läsa ett par sidor, sen tänkte jag att jag ska dra på mig kläderna och ta en skön PW.
Min energi är inte på topp just nu och har inte varit på typ två veckor. Jag har ingen lust att styrketräna eller springa. Vet inte varför. Men jag har aldrig varit den typen som tvingat mig till något så jag tar det piano med PW ett tag istället. Bättre än inget liksom.

Johan tog med sig Emma och cyklade (tror dom skulle cykla och köpa glass). Jag plockade undan efter middagen och nu ska jag sätta mig ute och läsa som sagt.

Behöver koppla bort jobbet ordentligt. Jag har ett ganska psykiskt pressande jobb stundtals och det tar på ens krafter. Men jag måste se det som att det inte är jag som säger eller gör vissa saker, utan det är min roll på mitt jobb. Men det är svårt ibland och vissa dagar tar jag gärna med mig "jobbhatten" hem och går och grubblar.

Men nu ska jag fördjupa mig i Malin Fors liv och problem i min bok istället hade jag tänkt. Sen är jag redo för en förhoppningsvis svettig PW.

See ya!

Nu tar jag kväll...

Godkväll!

Här sitter jag och dricker te och ska titta på Aktuellt. Känner mig ganska skön i kroppen av dagens värme.
Fick en hel del gjort också. Johan tog med sig Emma och cyklade ner till Strandbadet. Jag pysslade lite hemma och solade lite. Läst en massa har jag gjort också. Just nu läser jag Vårlik av Mons Kallentoft. Har läst alla hans böcker och dom är så lättlästa.

Det är jobbvecka igen. Känns förvånandsvärt ok. Visst längtar jag efter semestern men jag vet att den är runt hörnet. Snart så!

Nu ska jag titta på England katastofen, Presidentval i Guinea, svensk politik, slutspurt innan valet och förhoppningsvis fint väder!

Här ser ni våran Kasper som tar det lugnt. Han störs av väldigt lite i livet, inte ens när Stephanie ville ligga och läsa i hamocken.


Ha det gott alla söta!!


Det är så här det ska va!

Sitter ute i hamocken och myser. Har precis fixat lite med tvätt efter en PW med Stephanie och Emma (på cykel).
Solen skiner och svalorna goes bananas. Livet känns ganska enkelt.
Funderar lite om man ska ta och hitta på något idag, typ åka till vänner i Nykvarn eller om man ska ta en lite fixar dag hemma. Det finns för och nackdelar med båda dera. Vi får se hur det blir.
Vore gott med något grillat på tallriken idag känner jag, och ett stort glas med citron bubbelvatten, en massa sallad med fetaost och rustik baguett. Jag vet dock att familjen vill ha fläskpannkaka :/ Jag får prata vett med dom tror jag minsann.
Jag tror att jag gör som så att jag klipper av gräset lite, ställer fram en vattenspridare så Emma kan busa lite. Jag kan sola och småpyssla lite, åka till skroten med lite... Det är ju det här sommaren handlar om. Ta dagen som den kommer.

Då var det över då...

Ja, då var midsommarafton över, nu går vi mot mörkare tider igen :)
Här har det varit minst sagt dramatiskt på morgonen. Vi har ett fågelbo under taket på vår balkong. Johan stod och tvättade bilen och plötsligt såg jag att en av fågelungarna hade ramlat ner på marken. Stephanie var snabb och tog upp den och skulle stoppa tillbaka den i bo´t. Men den ramlade ner igen, så Johan fick köra över den med bilen. Emma var helt knäckt och bara skrek!

Anyway, här är gårdagen:


Nä, vi vann inte kubben igår, vi förlorade... twice..

Nu är det kubb i familjen. Tjejerna mot killarna... Vi vill ha revanch!


Uuuuuuh!

Vi gick ner och åt vid hamnen idag igen. Jag åt en pizza som kostade 108 kronor. Det är en ganska fin restaurang och framförallt välbesökt. Kan man förvänta sig riktig bearnaise när det står att det ska vara det på? Jag tycker JA. Var det riktig bearnaise. NEJ. Fan va dåligt tycker jag. Jag är så där skitpetig med just bearnaisesåsen. Den ska vara riktig, då är det gott och det är det jag beställer. Jag vill inte ha någon kryddig Café de Paris sås wanna be look alike när jag beställer bearnaise.
Som ni hör så går jag igång på en sån här grej. Men jag ska inte elda upp mig.
En annan sak som jag ogärna gör är att beställa pizza och äta den på restaurang. Jag orkar äta en halv pizza ungefär. Och när jag äter hemma så har jag lunch nästa dag också, jättebra. Men när jag äter ute så lämnar jag en massa mat. Just idag var så inte fallet vill jag tillägga. Jag var så himla hungrig och jag hade ätit lite till lunch. När vi väl var där så höll jag på att svimma av lågt blodsocker. Så vad gör jag? Jo jag äter upp 3/4 av pizzan! Alltså nästan hela. Det resulterade i att jag är äcligt mätt fortfarande. Jag tycker inte om mättskänslan. Alls. Jag mår illa av att vara mätt. Men, nu är jag det och jag ska öppna en Staropramen och sätta mig och känna helgen sätta klorna runt mitt välmående.

I morgon ska vi till Ulvhälls Herrgård och fira midsommar. Sen ska vi hem till svärfar på eftermiddagen och äta gott. Ganska lagom upplägg.

Ha det gott sötisar!

Det drar ihop sig..

Goderdager i stugorna,

Har ni det bra?
Jag har det fint.

Jag håller på att jobba undan så jag kan gå så snart som möjligt. Det är lite småpyssel, då en av mina chefer är borta och jag får ta lite av det hon gör. Men det går bra, det gör det.

Idag fick jag ett trevligt meddelande. Det var från en gammal vän till mig som kör lastbil idag. Han skrev att han skulle till Gärtuna och lossa och undrade om vi kunde passa på att ses. Det är typ tjugo år sen vi sågs sist! Det var roligt att prata lite med honom. Vi tog en kaffe på mitt kontor medan lagerpersonalen lossade.
Vi hann prata en hel del på en ganska kort tid.
Kul att träffa gamla kontakter så där, samtidigt som det kan finnas en risk med att det drar upp en massa gammalt som man stoppat undan. Men i det här fallet så var det bara kul och bra för mig att jag forserade den spärren. Det är som sagt tjugo år sen och det kändes inte som att det fanns några agg kvar. Kanske tvärt om. Jag kan tänka mig att ha lite kontakt med honom. Han har lämnat sitt bakom sig och gått vidare och jag har åsikten att alla kan förändra sig och alla förtjänar en till chans.

Jaha ja, nu ska jag samla ihop det sista så åker jag hem snart!


Atleter

Hej sötnosar.

Jag blir inte långvarig, ska gå och träna :)

Vi har gymnastiserat på gräsmattan idag, det syns vem som är atleten i familjen. William är hur smidig som helst, ja Kasper också ;)


Annars sitter jag så här så ofta jag kan


Vi grillade kyckling och åt quinoa till, det är så himlans gott.

Nu måste jag röra på döfläsket, jag har suttit hela dagen nästan!

Ses, ciao!

Sol idag med, fantastiskt!

Hej hopp på er!

Hoppas er dag börjat bra.
Jag sitter här med sovmorgon. Gubben försov sig nästan en timma, men det ända som hände var att han inte hann sitta med tidiningen och kaffe, det får han ta på vägen, kaffet alltså. Annars kom han nog i tid iallafall.
Jag sitter och äter frukost och har det ganska bra. Precis duschat och ska snart gå och göra mig i ordning. Emma är redan klar för start. Behöver inte åka ännu på en halvtimme, men man vet ju hur tiden rinner iväg.

Idag är det heldagsmöte igen. Dom är bra och kreativa men dom känns lite så där när det är så fint väder. Vi kan säkert sitta ute i vissa moment hoppas jag. En glass i solen har ju ingen dött av liksom ;)

Nä hörrni, jag ska sätta igång. Jag vet ju hur svårt det är att få tag i parkeringsplats också. Bäst att jag åker i tid.

Ha en underbar dag söta! 

Mmmmm, vad underbart livet känns!

Hej sötisar,

Hur skönt är inte vädret idag då? Jo, jag ska tala om för er som inte vet... Det är hur skönt som helst.
Jag hade en bra dag på jobbet, utan några större bekymmer. Var uppe i Liljeholmen först och satt och fikade och tittade på LAS listor, åkte vidare till Årsta och lämnade det jag skulle där. Tog en promenad i Årsta centrum och fikade, satt en stund på torget framför fontänen och bara va en stund, sen styrde jag tillbaka mot Södertälje. Gick lite tidigare och kom hem och drog ihop en tonfisksallad med en massa ägg på en gång.
Alla åt och sen klippte jag gräset i strålande solsken. Så lite kläder som möjligt, sol, värme och utomhusgöra. Det är grejjer de!
Efter att ha jobbat lite i gräsmattan så satte jag mig och drack vatten och läste en stund. Kände hur ögonen blev tunga. Hörde Johan och Emma som cyklade längre upp på gatan, fåglarna som kvittrade och lite musik i bakgrunden, det var allt. Så avkopplande.

Sovmorgon i morgon. Det låter som värsta lyxlivet och jag låter det kännas så också när det är så här. För precis som med de tuffa perioderna så är denna "räkmacka" övergående. Det är synd att de tuffa perioderna är längre än glidarperioderna. Eller är det bara känslan kanske?

Stephanie är med kompisar, William och Emma sitter och tittar på TV, jag funderar på hur jag ska träna idag. Vet inte alls vad jag känner för. Gymmet, PW eller löpning? Det sistnämnda känns avlägset... Vet inte...Tror jag kör fegisvarianten idag, tar en PW. Om jag går och byter om nu så hinner jag innan Emma ska sova. Så får det bli.

Ha det gott söta!

Ciao

Ut i ruschen...

Jahapp ja. Då bär det av till Liljeholmen för att hämta en offert som jag skrivit och fått påskriven, sen bär det av till Årsta och lämna av den. Jobbigt att ebhöva ge sig ut i traffiken, jag hade hellre stannat här. Men men...

Ser ut som att det är lite fint väder ett par dagar fråmåt...

och det tackar man ju för. Kollade 10 dygnsprognos. Det ser bra ut! Bådar gott för midsommaraftonens grillning hos svärfar,

Nu är jag trött i armarna och har mjölksyra i bröst. Härligt och vet ni vad? Lusten gömde sig därnere i gymet... Den var där och jag hittade den. Den kröp fram när jag satte på musiken.

Nu har barnen kommit hem och jag ska dricka te och äta ett ägg..

Ciao

Var kan inspirationen vara måntro?

Godkväll,

Härlig eftermiddag och kväll det blev! Hoppas att värmen stiger ett par grader nu. Jag vill ha värme!

När vi kom hem idag så latade sig tonåringarna. Stephanie hade varit ute och gått en del och så men William... Han hade inte gjort många knop han inte.
Sen var det dags att laga mat. Jag instruerade, Stephanie lagade. Pasta med ost och skinksås. Blev jättegott. Nu har dom tagit cyklarna och dragit till svärfar för att skriva ut något. Vi har nästan ingen färg i våra patroner, men jag tror att det var för att få tiden att gå, samtidigt med lite träning. Det är en bit fram och tillbaka, men det är bara bra för dom :)

Nu sitter jag faktiskt och försöker hitta lusten att gå ner i gymet. Jag och Emma har suttit och pysslat lite med glitter, stämplar och fina pennor. Jag känner mig minst sagt inte upplagd för ett pass i gymet. Hmmm, undra om energin gömt sig där nere. Jag får sätta på mig kläderna och gå ner och titta helt enkelt. Den är säkert där när allt kommer omkring. Kör bröst och mage idag tror jag.

Wish me luck!

Varmt men kallt...

Goddag, goddag,

Det är tydligen justa temperaturer idag men det känns inte tycker jag. Jag tycker att det är kallt som attan.

Idag när jag kom till jobbet så stod en massa kartonger utanför mitt kontor. Det var min nya dator som kommit. Jag beställde en 13' dator och det är ingen stor pjäs alls. Jag kände att jag går och bär omkring på en massa kilon i onödan. När jag är på jobbet så sitter ju datorn ändå i en docka, så jag använder ju vanligt tangentbord med mus. Det kommer att kännas litet när jag sitter på andra ställen än i mitt kontor sen, när jag måste använda själva datorn att knappa på, men det är överhängande lite tid jag jobbar så.
Vad jag ville klomma till med min lilla dator var att det var fasligt många otympliga kartonger till denna lilla grej. Alltså min kontor ser ut som att jag håller på att flytta, eller en bomb som slagit ner nyss. Det är grejjer överallt och det här gör mig så stressad. Men jag har precis varit på en info träff och nu sitter jag och äter, så snart ska jag börja plocka upp lite.
Men gud vad skönt det är att titta på en skärm nu ist för en liten Laptop skärm. Kanske inte kommer att få huvudvärk lika ofta nu :)

Annars är denna dag ganska överkomlig, lugnt tempo och inte mer inbokade möten. Nu ska jag bara se till att få ner alla program jag behöver ha till den nya datorn, sen är det bara att tuta och köra.

Ha re gott så länge!

Ciao

Växlande minst sagt...

Goddag mitt herrskap,

Har ni det bra i det mycket växlande vädret? Jag har det bara bra och mår perfekt.

Jag och Johan har varit på tu man hand i Etuna. Det var ett mysigt break att få strosa omkring i solskenet och bara va. En chailatte och lite folkfluktande sen hem, helt lagom.

Vi har skrivit matlistan för veckan, som Johan och Stephanie åkte iväg för att inhandla till, och jag sitter och lär mig hur min nya kamera fungerar. Det ska bli roligt att åka omkring med den och ta fina bilder överallt.
Emma är hos en kompis och har varit sen i förmiddags. Lugnt och skönt, bara jag och William hemma.

Gårdagen blev innehållsrik. Jag fick så mycket fint så man blir generad. Bla fick jag en ny kamera. Jag älskar att ta kort och om familjen tyckt att jag varit jobbig innan så kommer dom definitivt att vilja kasta något på mig nu. Men det var med i beräkningarna när man köpte kameran från början.
Sen fick jag ett minneskort till min mobil, ett till kameran, en bok en del presentkort, två par hemstickade sockor, en termos, ett stort fat (jättefint antikt på hög fot) med ost, kex och frukt på, massvis med blommor och vinflaskor och en Martini.


Ja, nu är det snart jobbvecka igen. Jag känner att jag skulle vilja ha ledigt ett tag nu. Alltså ledigt ledigt, ni vet, så ledigt att man kan stänga av telefon, inte starta jobbdatorn och bara tänka på det man är i just då. Så ledig vill jag vara ett par veckor. Men det kommer inte att bli så. Bara vecka 33 som jag inte kommer att kunna nås av jobbet. Det är bättre än inget men det skulle varit skönt med en längre sammanhållen semester... Man kan inte få allt, det är bara att konstatera...

Ha det så bra alla söta!


Who stole my thunder?

Vilken födelsedag jag har haft! Folk har gått man ur huse för min skull, man har flaggat, rullat ut röda mattan och folk från många delar av hela världen har kommit till Sverige för min skull.... Eller..... var det någon annan som stal min åska? Hmmmm....
 

Jag har iallafall haft en underbar dag. Blev väckt av Johan som sjöng för mig med presenter i famnen. Mysig och lugn morgon och solen sken. Det kom gäster från såväl Trosa,Södertälje som Strängnäs.
När klockan blev dags så kom tv´n på och jag följde vigseln. Den var vacker och väldigt högtidlig. Roligt att få ha upplevt tyker jag.
Efter det så bar et av till Västerviken och middagen intogs vid hamnen.

Nu ska jag röja av lite här och njuta av resten av dagen.

Ha det så bra alla sötisar!
Ciao

Jag skulle vilja vara där...

Har tittat på konserten från konsterthuset. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att hela grejjen med kungahuset, bröllopet och allt är så jäkla kul. Det bor en liten royalist i mig tror jag allt.

Nu ska jag snart gå och sova...

God natt alla sötisar, i morgon smäller det!

Hagelskur mitt i sommaren börjar bli mer regel än undantag.

Goddag söta!

Jag har bakat och bakat idag. Ok, nej inte så mycket men lite. Två nötbottnar och en massa kryddiga småkakor.
Bakfantast har jag aldrig varit synonym med men jag gillar att äta´t. Så bland får man väl dra sitt strå till stacken så att säga.
Nu ska jag snart börja dammsuga lite här och byta lakan i sängarna, dammtorka och plocka undan, det ska bli så skönt i kväll när det är gjort. Ett glas vin och tända ljus. Rent och fint överallt.
Kommer lite gäster i morgon och det är ju alltid trevligt att ha lite gott att bjuda på. Det blir nöttårta med grädde och svenska jordgubbar, kryddiga småkakor och två olika cupcakes. Det ska vara lavendel i ena sorten. Jag vet inte var man får tag i det, ska man verkligen behöva åka till en blomhandel för att få tag i ingredienser till muffins? Det låter knepigt men fint blir de!

Satt och tittade på ett mail när jag plötsligt hör att det börjar smattra på taket. Tittar ut och årets hagelskur kommer ner. Åsksmällar och hagel på en sekund. Barnen sprang ut men kom in lika snabbt igen. Emma är livrädd för åskan.

Nu väntar städning och jag ska försöka sluta jobba samtidigt som jag har semester, bakar, städar, är mamma och handlar ;)

Jobb, jobb och jobb...

Go kväll på er,

Vilken härlig dag vi har haft. Nu har jag mestadels suttit i ett konferensrum men jag har hunnit njuta ett par gånger. Jag är ju lite frusen av mig så jag frös faktiskt när vi satt ute på eftermiddagen. Hade en uppmärksam kollega som hämtade en fleece tröja åt mig. Det var jag som skrev på datorn och jag kände att fingrarna blev onödigt kalla också. Men tack för tröjan iaf, vantar hade jag blivit förvånad över om han hade kommit med :)

Känner mig som bekant lite nere. Tror att det beror på att jag har något i kroppen, jag är inte helt ok men det kommer att gå över.

När jag kom hem så hade Johan redan ätit fiskgratäng. Jag satte mig i solen en stund och kopplade av. Efter ett tag kom jag på att jag hade lite jobb som jag ville ha gjort så jag började med det. Tden gick och jag blev liksom inte hungrig. Det slutade med att Johan ställde in middagen i kylen och jag har först nu ätit lite fil och müsli och ägg. Jag kände inte för mat. Det här är yttligare ett tecken på att jag inte är riktigt kry, annars brukar jag äta, om inte så mycket så iaf...
Men bara för att få en översyn på vad jag fått i mig idag:

Frukost
1 apelsin
1 äpple
1 Ramlösa

Lunch
Cesarsallad
Tillhörande bröd
Vatten

Mellan lunch och middag
Nogger

Åtskilliga koppar kaffe


Middag
Fil
müsli
2 ägg

Kvällssnack
Thé

Hmmm, det kanske inte är så mycket man får i sig på en dag... Men va fan. Min kropp säger till om jag bör äta mer eller något annat och jag litar på mina egna signaler. När jag blir bättre så ska jag göra en ny uppställning så kommer det att se annolunda ut.


Idag var det begravning för den unga kille som Johan jobbade med. Jag vet en annan kille som var nära vän med honom och som hade hjälpt till att bära kistan, dessutom så kände min syster och hennes kille honom väl. Så sorgligt och svårt att förstå. Så onödigt. Så fin kille och så ung.

Nä, vet ni vad. Nu ska jag faktiskt göra sista rycket för kvällen så jag inte behöver göra så mycket i morgon på min semesterdag.

Ha en helt underbar kväll alla söta!

Det här med frukost..

Eftersom jag har lite svårt att hinna äta frulle när jag kommer till jobbet så tänkte jag lära mig att äta hemma istället. Alltså ganska tidigt på morgonen. Jag har svårt att äta på morgonen och det tar verkligen stopp när klockan knapp slagit sex. Jag klarar liksom inte av att äta den tiden på dygnet. 
Så, i morse så tänkte jag att jag kommer att hinna äta på jobbet eftersom jag inte ska iväg förän halv tio. Jag har suttit här sen åtta och försökt hitta frukost hungern men den infinner sig inte. Jag vet ju att jag kommer att bli sjukt hungrig innan lunch om jag inte äter nu. Men inget tilltalar mig. Jag åker och köper lite frukt och en ramlösa, det går alltid ner.



Det här måste ju ändå vara den perfekta frullen. Full av antioxidanter som jag verkar vara i behov av nu dessutom!  


Feeling blue...

Vet inte vad det är som händer med mig. Känner hängig och nere. Varför? Jag vet inte. Jag är glad och mår bra i grunden men jag känner mig ändå nedstämd och lite ledsen.
Jag vill tro att det beror på att kroppen börjar ställa in sig på semester men jag tror inte det är så enkelt, däremot tror jag att det går över så jag får lita på den magkänslan.

Idag är det iallafall sol, och det är ju inte fy skam. Jag ställer in mig på en produktiv dag med pauser i solen.
Alla låg och sussade sött när ja gick i morse. Det kändes lite orättvist, men det är min tur i morgon. Det ska tydligen inte bli så fint väder i morgon men det gör inget, dessto mer blir det gjort inomhus :) Men jag behöver verkligen gå ett varv med trimmern i morgon, jag har liksom bara koncentrerat mig på att klippa gräsmattan, men det är en del att trimma av också. Så fint eller mindre fint väder, jag kommer att gå ut med den i morgon mellan baken.
Johan kommer att komma hem till lunch någonstans så jag tänker räkna med hjälp från honom också, det kommer att underlätta så klart.

Nä, nu ska jag jobba lite innan jag åker in till Snäckis!

Ciao 

Hej Sol!

Hej sötisar,

Hoppas att ni njutit denna vackra dag. Det har inte jag kunnat göra så vi suttit inne mest hela tiden. Men jag hoppas att det blir några fina dagar nu när det närmar sig helgen och allt.
I morgon ska vi ha en brainstorming dag hela dagen. Det finns en del att göra och förändra så det ska bli jätteroligt att se var det leder. Vi kommer inte att vara i Liljeholmen eftersom en av min kollega hade möte i södertälje på morgonen, så vi kommer att vara i Snäckviken. Förhoppningsvis kan vi ta en liten paus i solen då mellan passen.
Sen på fredag tänkte jag vara ledig faktiskt. Jag ska baka lite, städa hemma och dona lite i trädgården. Hmmmm, det låter inte som jag riktigt, men det är sant, jag får såna ryck ibland :)

Jag börjar få riktigt ont i benen och jag tar nog en vilodag idag. Möjligen kanske en promenad på kvällen, vi får se. Kan vara skönt att bara inte göra något också.

Stephanie har åkt till Nyköping och Malin. Där blir hon kvar till fredag. Härligt att hon har lite kontakter så hon har möjlighet att komma iväg lite. William är ganska nöjd med att inte göra så mycket ännu. Han längtar till han börjar skolan igen, kan ni tänka er? Coolt att börja 7:an säger han. Han har väl rätt antar jag. Vet att man hade så höga förväntningar på att få börja högstadiet. Det blir nog roligt för honom. Men jag känner att man får påminna honom om den gamla klyschan "är man stor måste man vara snäll". Äh, det kommer naturligt för honom, han är en väldigt snäll pojke. Dessutom ska han få börja på Taekwondo i höst, och en som vi känner ska starta Aikido också, så då får han ut lite energi. Det kommer att passa honom som handen i handsken.

Nu ska jag äta, see ya!

Benpass är bra för själen

Det blev ett benpass. Jag ville köra ngt som känns kändes det som. Det var skönt och jag kommer att få ont... så ont... Bra! Det är jag värd.

Nu är det dusch och sängen tidigt, det kanske är precis vad som behövs.

Berg och dalar

En av två kursdagar till ända. Bra utbildning i ett ämne som för de allra flesta är viktigt och aktuellt. Det innebär en hel del diskussioner, jämförelser och analyserande. Bra. Den slutade kl 17, så det var bara att bränna hem till en färdig middag. Lyxigt värre.

Jag själv är ganska trött idag. Men det är inte hela världen. Jag fick däremot inte så mycket jobb gjort så jag sitter nu och försöker ta igen lite. Sitter med en kopp kaffe nu. Stephanie sitter mittemot och msnár. Vilken high tech familj alltså. Tror att Johan sitter uppe vid datorn dessutom :)

Stephanie har precis anmält oss till handledarutbilning för hennes körkort, så den tredje juli ska vi vara på trafikskolan. Det ska bli roligt att få börja övningsköra med henne. Det kommer att gå bra, då en del av hennes utbildning i skolan är på andra typer av maskiner, så körvana kommer hon att få både där och hemma.

Känner mig lite nere faktiskt. Undra varför... Jag tror att ja försöker att beta av det jag ska här så jag kan dra ner i gymet snart. Lite hög musik och tung fysisk aktivitet som jag brukar säga ;) Nä men skämt å sido. Jag har känt mig lite nere ett par dagar. Håller skenet uppe framför alla men jag har det i bakhuvudet hela tiden. Kan liksom inte sätta fingret på vad det är som tynger.
Det är säkert inget att hänga upp sig på. Det går över. Lite styrkestäning bara...

En järn + c-vitamin, lite jobb till sen så får gymet en påhälsning!

Ciao så länge

Det där med när man tror att man är som sämst...

Usch, idag var det tungt och jag kände från början att jag egentligen inte orkade. Det var till och med på vippen att jag stannade av, men ren vilja och envishet tog mig vidare. Varje gång jag försökte pressa på lite extra så gick pulsen upp så jag var tvungen att sakta ner lite.
När jag kom i mål så tittade jag på klockan. Fem kilometer på 26 minuter. Fan, det är ju bra ju! Det här kan jag helt klart förbättra! Både snabbare men också längre distans.
Så fort jag satte mig och hämtade andan så kände jag av halsen och bröstet. Jag har helt klart något i kroppen. Inte bra och jag är smartare än att försöka avancera när jag har en infektion i kroppen. Men köra lite så här lugnt kan man ju göra, om inte kroppen säger ifrån så klart.

Men nu är belöningssystemet aktiverat i mig. Känns så bra. Jag ska koka mig ett ägg och ställa mig i duschen och bara vara nöjd över mig själv ett tag. William kommer väl hem snart, han körde milen. Jag lovar att jag kommer att skriva med stora bokstäver om jag  någonsin orkar springa en hel mil.

Ska ni lyssna på en enda låt idag så lyssna på den här. Fy fan va bra det är!

Hej på er!

Hej söta,

Hoppas ni haft en skön dag.
Min började med ett inställt möte. Det jag skulle ha kl åtta på morgonen i Liljeholmen. Så jag tog lite på telefon och satt hemma och jobbade en stund på morgonen. Åkte 07.42 hemifrån och det var måndagsköer hela vägen upp. Kom försent till möte nr 2 men det var ingen fara.
Möte som drog ut på tiden och inte blev vi ens smartare av det, sen lunch och sen bar det av till Södertälje med en kille bakom mig, nyanställd som jag skulle guida på vårt kontrakt på AZ.
Fick en timme på eftermiddagen som jag fyllde med mailläsning, bställningar och annat smått å gott.

När jag kom hem var maten nästan klar (vilken kille man har va?). Jag satte mig i solen och bara njöt en stund. Sen var det mat och alla i hela familjen var representerade. Det är inte så vanligt då Stephanie oftast är borta på vardagarna. Trevligt trevligt.
Efter maten så drog jag fram gräsklipparen, jag har gett mig den på att jag ska få iordning på mattan. Det blev så fint så.

Nu går jag i tankarna att jag vill ut i spåret. Vill jag eller vill jag inte? Orkar jag eller kommer jag att dö? Vet inte ännu faktiskt. Känner mig skit trött men vet också att jag skúlle kvickna till och jag drar ut. Hmmm. Femman i lugnt tempo. Man känner sig så fräsch efteråt, när man står där i duschen. Då är man så nöjd och den känslan är värd ganska mycket.

I morgon och på onsdag är det Arbetsrätts utbildning. Ser jag fram emot, sån kunskap kan man aldrig få för mycket av.

En dag i Etuna

Nu har jag nästan precis kommit hem från Etuna. Regnet formligen vräker ner med jättedropparna Hubert här.
Vi klarade oss bra jag och Stephanie. Vi hade en perfekt sommardag i centrum. Vi gick och fikade på en uteservering, jag introducerade henne i Chailatte träsket, och... ja hon är fast :)
Vi gick omkring och tittade i affärer, kände på kläder, luktade på nya parfymer, skrattade åt människor och så. Precis som det ska vara. Och det bästa av allt, jag köpte inget. Alltså jag kom hem tomhänt!!! Än är inte undrens tid förbi. Eller det var det näst bästa. Det allra bästa var att jag och Stephanie pratade och umgicks. Jag ska bli bättre på att tänka på det i framtiden. Det är egentligen så lite som behövs för att göra henne glad och nöjd. Och det är så viktigt att få prata lite bara hon och jag emellan.
Om ni får möjlighet att dofta på Clean Outdoor så gör det! Den är fulländad, bättre kan det nästan inte bli. Så har jag sagt om alla Clean som kommit ut och man kan väl sammanfatta det med att Clean är bra helt enkelt. 

Nu ska jag plocka lite, stryka lite och få lite ordning tror jag. Vädret tillåter sånt nu, så det är bara att passa på :)

Ha re gott hörrni! 

Så kan det gå..

Gomorron gomorron i ottan!

Nä, det är väl inte otta ännu, det håller jag med om. Men det känns nästan som det dock.

Jag gick ner till L och A igår. Tanken var att vi skulle gå på Beachparty i Ulvhäll. Men vi fick veta att det kostade en liten förmögenhet att gå in och när jag tänker tillbaka på samma evenemang för två år sen så var det inte värt dom pengarna. I alla fall, vi satt där och drack vin och pratade en massa, alltid lika trevligt. Vi tänkte att vi får väl känna efter vad vi vill göra när tiden kommer. Så, tiden rann iväg och plötsligt skulle vi åka. Vi åkte runt till hotellet och andra platser i centrum. Allt var stängt. Då åkte vi upp till Ulvhäll. Det var jättemycket yngre killar som gick utanför och råspacklade tjejer. Alla hade förbeställda biljetter och så, så det kändes... nä, vi struntar i´t.
Vi åkte hem och pratade vidare istället. Det var bättre tyckte jag.

Jag hade känt mig så jobbigt trött hela dagen och jag hade lite feber till och från hela kvällen så jag var inte på topp kan man säga. Det får bli en annan gång.

Johan har åkt till Mantorp nu. Jag och Stephanie ska åka in till Etuna och ta en fika sen. Nu ska jag först och främst sätta mig i solen och äta frulle och läsa ut min bok.

Hoppas verkligen att vädret håller i sig, allt blir så mycket enklare då :)

Ciao

Inget lätt jobb det här med föräldrarskapet

Vilket ruskväder vi har.
Jag har varit utslagen hela dagen och känner mig som mos. Hoppas jag kvicknar till snart, vill ju festa lite i kväll ;)

Jag har fått lite indikationer på att man vill ha min till för sig själv, så jag ska försöka lämna bort Emma en sväng i morgon och ta med mig den äldste och ta en fika i Etuna. Hoppas jag kan få tag i lite barnvakt. Svårt att få ihop det annars. Hur gör man liksom? Man kan ju inte klona sig gärna.
Känner att jag verkligen behöver ha lite tid ensam med var och ett av barnen, mig själv och Johan. Som vanligt hamnar man sist i prioriteringen men det är smällar man får ta som förälder antar jag.
Det ska inte vara lätt att vara mamma.
Men jag ska göra vad jag kan för att stötta i morgon.

Man måste försöka leta efter signaler som barnen gör allt för att inte visa, man måste kunna läsa mellan raderna och försöka förstå. Man måste vara kompis samtidigt som man är mamma, men då ska man också vara noga med att inte curla sina barn.
Jag tycker att det är ett hårt jobb. Speciellt när man är ensam om att ha tre barn medan Johan kanske bara har ett barn. Jag måste liksom försöka räcka till till så många fler.

Ja, det är tufft minst sagt och inte helt glasklart, men det ska det säkert inte vara heller.

Snart är det sussatime för mig!

Usch, va slut jag blev.
Nu sitter jag och tar ett glas vin och tittar på tv. Lyssnar lite på John Mayer. Inget fel på honom. Alls faktiskt. Lyssna på det här, eller titta bara kanske ;) Han kan sin skit liksom. Eller denna. Fin musik, så trivsamt och mysiga texter. Lyssna på honom, han gör så mycket bra.

Ha en skön kväll söta ni!

Ciao

Meh... det är inte mitt fel!

A men lyssna.
När jag kom upp till Liljeholmen i morse så var det tänkt att jag skulle äta en Risifrutti, den hade jag köpt redan. Gick och hämtade en kopp kaffe och satte mig i godan ro och började jobba. Fick snabbt en uppgift att lösa innan mötet. Så. Frullen uteblev helt enkelt.
Sen var det möte så, LAS möte. Det drog ut på tiden. Som f-n, så jag kom iväg lite för sent och var tvungen att äta Risi´n i bilen (vilket inte var så lätt som ni kanske förstår). Stannade till i Sillekrog och köpte lite frukt. Kom till Stephanies skola och fick lite tid. Satt och åt ett äpple och läste en tidning. Sen kom hon. Då lastade vi ut i bilen och åkte hem.
Fick jobbsamtal på motorvägen, vilket innebar att jag var tvungen att dra igång datorn när jag kom hem och jobba lite.

När Johan kom hem frågade han vad vi skulle äta. Jag sa att jag började känna mig hungrig för jag bara hade ätit...........

Det är ju du i ett nötskal Sussie!

Den här gången var det inte mitt fel. Jag kan inte tycka att det är mitt fel ever faktiskt. Det är ju inte så att jag självsvälter mig, det är omständigheter som gör att jag inte har tid eller glömmer. (Förnekelse, jag vet men det är faktiskt svårt ibland)

 

Ja, ja. Vad vore en kväll på slottet....

 

Nä men en pizza och en öl på det här, så är jag som ny igen :) 

Hare gott, ciao


Hu, vilket väder!

Sitter uppe i Marievik, Liljeholmen. Har möte här, sen är det halv semesterdag. Resa ner till Tystberga och hämta Stephanie.
Tog en löparrunda igår kväll. Kände att jag hade ätit både tårta och en glass i onödan, så samvetet drog iväg mig på kvällen.
Precis innan jag skulle ut så fick jag huvudvärks känningar så jag hade inte så stora ambitioner, funderade till och med på den lilla rundan. Ja, ja, tänkte jag. Blir det helt åt skogen så går jag väl halva biten tänkte jag, så jag satte av på den längre rundan. Har aldrig pressat så bra som jag gjorde igår! Och jag tog inte tid, skit!

Ja ja. Nu sitter jag här med en dubbel kaffe och fick en uppgift att utföra innan mötet, så jag drar väl och försöker få tag i personen jag behöver pratat med.

Ha en underbart regnig dag!

Kram

Å så var det torsdag redan.

Hej hej,

Hur har ni det?

Jag har det bara bra där ute.
Jag har suttit i möten heeela dagen....nästan :) Jag har ätit tårta emellan och skrattat lite på lunchen också och det var skönt.

Annars då. Jo vars, tack. Det är bara fint. Gick ju ner som jag skrev i gymet igår och körde rygg och axlar. Känner av ryggen idag men jag tror inte det blir så farligt, jag var inte helt effektiv igår men jag behövde komma ner och skingra tankarna och det uppnådde jag iaf.

Nu ska jag springa igen, det var en som ville ha min hjälp. Sista rycket nu innan jag går hem...

Hörs senare vänner!

Ciao

Spola tillbaka och börja om från början, tack

Usch, dagen idag vill jag ha ogjord. På alla sätt. Det finns en del information som kom fram på ett möte, annars kan jag vara utan resten. Helt och hållet. Började dåligt, fortsatte dåligt, tjänsten visade sina sämsta sidor och slutade dåligt.
Ibland blir jag förvånad att jag har den tjänsten jag har. När det är tråkigheter som man måste ta itu med så undrar jag. Men så vet jag också att alla tjänster mer eller mindre har sina dåliga sidor, frågan är bara vilken vikt dessa dåliga sidor har och om man verkligen orkar bära dessa när dom kommer. Jag känner att de dåliga sidorna för min väger mycket. Kanske inte för mycket ännu men det är helt klart kännbart.
Läste på Aftonbladet att man ska passa på att njuta nu, för det är nu innan semestern som man mår som bäst. Jag håller inte med. Jag är trött och minsta motstånd gör mig skeptiskt till mina val.

Johan jobbar kväll idag också och jag känner att jag behöver komma ner i gymet, för att rensa hjärnan. Jag gör så. Jag byter om, sveper en järn + c-vitamin och drar ner och tokkör! Det är vad jag gör. Hög musik och hård fysisk aktivitet kan säkert rensa bort det mesta.


I morgon är en annan dag, klyschan själv liksom!

Ciao


Mindre bra flyt idag kan man säga

Hej,

Kom till jobbet idag (lite sent eftersom jag försov mig), som många andra dagar. Tog upp min dator, som många andra dagar. Knäppte på den, väntade. Brukar alltid logga in och gå och hämta kaffe medan den jobbar (ca 25 miuter). Så, jag väntar, och loggar in. Fel lösenord. Provar igen, samma sak. Jag kliar mig i huvudet och tänker om jag blivit knäpp. Stänger ner datorn och försöker igen. Väntar. Loggar in. Fel lösenord, ditt konto har blivit spärrat, kontakta admin. Gahhhh! Ringer Help Desk. Får ett nytt lösen, jag kommer in i datorn iallafall, så jag kan genomföra mötet som är inbokat kl 0800.
Sen ska jag öppna mailen. Då stämmer ju inte lösenorden överens längre, då jag fått ett nytt till själva inloggningen. Fan. Ringer Help Desk igen. Får ett nytt lösen där, jag provar så allt funkar. Fine, jag är inne. Accepterar en drös nya mötesbokningar och hann titta på ett par mail. Vänder bort huvudet och pratar med en kollega i dörröppningen. Sen är mailen borta. Provar att logga in igen. Fel lösenord. Men va f-n är det för j-a fel på den här j-a dator s-n!!!! Ringer upp den övertrevliga killen på Help Desk IGEN. Synkar löseorden och nu tror jag att det fungerar.

Det är ju tur att jag hann äta frulle imellan allt det här :)

Känner att jag ska gå ut och promenera eller ta en kaffe i solen tio minuter innan jag fortsätter.

Så fort jag blev klar med papprerna om en ny dator igår så är det precis som att den jag har bara går in för att jäklas med mig. Hmmm, jag måste klappa den medhårs tills jag får den nya ;)

Bra flyt idag..

God dag på er tappra människor!

Hoppas ni har en bra dag. Det har jag haft iallafall. Allt har snurrat på i en rasande fart men jag har varit med hela tiden, inte tappat fokus eller blivit omkörd av tiden liksom. Jag känner mig faktiskt ganska effektiv. Det är underligt vad ens humör gör med en egentligen. Ibland kan man tycka att man vill vara effektiv men allt som man tar sig för strular och inget går som man vill, och vissa dagar bara flyter allt perfekt, utan att man anstränger sig.
Jag hann äta frukost i morse, det kan ha bidragit :)

Idag har jag fått två söta kommentarer. Sånt uppskattas och jag önskar att man fick det lite oftare. Jag vet också att jag själv är usel på att ge folk både positiv feedback men även en fin kommentar om någons utseende. Jag ska nog börja göra det lite då och då, det gör så mycket.
Först var det min kontorsgranne som sa när vi passerade varann för femtielfte gången idag " fan va du e ärtig idag då"
Sen var det en kille som jobar i en av mina chefers grupp som sa när jag kom och gick emot honom "cyklar eller tränar du på något sätt Susanne? Du verkar så spänstig när du går. Vissa har lite taskig hållning men du går så snyggt"
!!!!!!!!! Va säger man? man blir ju helt ställd. Det är inte varje dag man får höra två så fina kommentarer på en och samma dag.

Nä, nu ska jag faktiskt ta och åka hem hörrni. Jag har en fullspäckad kalender i morgon... också. På med bältet, hej va det går!

Ha re gott ni alla!

Krampåer

Slut för idag, tack för idag!

Så, nu var denna termins balett slut för denna gång. Ett par gånger extra fick vi och det är jag så glad för!
Nu är det uppehåll ända till September, längtar redan faktiskt. Så, nu blir det bara löpning och lite styrka emellan för att bryta av hela sommaren. Jag vet ju vilka muskelgrupper jag behöver träna lite extra på, sen är det mycket tänja som behövs. Jag hade tänkt att det skulle vara en lite vigare Sussie som kommer i höst. Dessutom lite starkare i ben och fötter. Det är bra med mål, jag är en sån som behöver det. Så jag vet vad jag ska sträva efter.

Nu kokar jag ett par ägg och ska lägga Emma, sen väntar duschen och ett samtal med min lilla (stora) internatdotter.

Ha re så bra söta ni!

Ciao

Dum pantertant...

Hej sötnosar!

I morse glömde jag mitt passerkort hemma. Det innebar en del problem för mig, som i sin tur innebar att jag inte hann äta frukost, som i sin tur innebar att jag var svimmfärdig kl tolv, och som i sin tur innebar att jag bara hann äta min frukost till lunch :/
Jag i ett nötskal kan man säga, men what to do?

Nu har jag hunnit med tre stadiga möten idag trots detta och det måste ju innebära att jag är en pantertant, eller....? Kanske inte när jag tänker efter.

Ska dansa ikväll tack och lov, så detta kommer att vara borta med vinden i samma stund som jag kliver in i lokalen. Jag vet det och det är nog det som gör att jag orkar.

Nu ska jag hämta mer kaffe och slutföra dagen, jag har två timmar på mig, jag kommer att hinna!

Ha re så länge, ciao

Sussie greenfoot

Det har verkligen varit en helt underbar dag här!
Vädret har varit helt klanderfritt och vi har ätit god mat och bara tagit det piano. Barnen har varit på sina håll och när dom varit hemma så är det harmoni. Jag kan liksom inte önska mer, just nu är allt perfekt!

På eftermiddagen så låg jag och läste i Badenbaden stolen ute, somnade en stund och vaknade av att Johan kom och meddelade att tennisen gick åt pipan. Jag var lite hungrig och vi värmde gårdagens färsspett. Massor av Tzatziki fanns kvar så det blev återigen en kanonmiddag.
Efter middagen startade jag gräsklipparen och drog av gräsmattan, både på fram och baksidan. Det blir så fint. Tog bort uppsamlaren eftersom jag får för mig att det skulle gynna våran gräsmatta lite. Efter klippningen hängde jag upp en maskin tvätt ute, allt är så enkelt känns det som när det är lite sköna temperaturer ute.

Jag är en barfota tjej. Jag går helst barfota om jag kan. Så fort jag får en chans sparkar jag av mig skorna. Hemma har jag nästan aldrig skor på mig, och så inte denna gång heller. Nu ska jag gå och ta mig ett långt sköööönt bad som avslutning på en sköööön dag.


Ha en skön kväll och fortsättning på en helt perfekt nationaldag!

P.s Hörde att Tatueraren som gjorde min "urtjusiga" fjäril ska på samma fyrtiårs skiva som mig i augusti...... det kan tänkas att han får höra ett och annat.... Ska man begära att han justar till den och utökar den jag har i svanken som "plåster på såren"? Det är väl inte för mycket begärt? Jag har ju för sjutton gått och skämts för denna "urtjusiga" fjäril i sjutton år nu. Nu får han göra något åt den. Jag ska säga till honom när jag träffar honom, med ett par glas vin innanför västen så törs jag :)

Ciao

Skynda att njuta hörrni!

Ja, vad säger man? Vi var inne och lämnade av Stephanie i Etuna vid bussen i morse. Jag och Johan hade lite tid för oss själva så vi strosade omkring i Tuna Park en stund. Johan en tröja och jag en playsuit rikare. Åkte hem och grillade lite korv.
Nu har vi suttit i solen och läst och bara njutit en lång stund.
Wille drog till en kompis och Emma är hos grannen.

Johan väntar på tennismatchen, jag tar på mig solglajjerna och går ut i solen igen, med en stor skål glass och jordgubbar :) Jag nöjer mig med att lyssna på Johans rop innefrån och få resultatet den vägen.

Hoppas att ni har en fantastisk dag alla!! Passa på att njuta, man vet aldrig hur länge värmen stannar!


Shoppingdag

God kväll på er!

Idag har vi varit inne i Tuna Park och shoppat lite. Tanken var att Stephanie skulle hitta en klänning, ett par skor, en tubtop och klippa sig. Nu blev det bara klippningen och ett linne för henne.
Emma och William fick nya crocs, William köpte dessutom ett par hörlurar till mp3 och Emma köpte en ny sparkcykel, Johan fick ett nytt spel och jag fick en top, örhängen och låga strumpor. Alla glada och nöjda!

Jag drog ut och sprang halvmilen innan middagen. Den bestod idag av grillade färsspett, tzatziki, grillade majskolvar och sallad. Supermums, jag var så himla hungrig när jag kom hem.

Stephanie åker till Nyköping i morgon och fortsätter sin jakt på klänning och sandaler och blir sen kvar där hos en kompis.
Jag tror jag åker in och köper en playsuit som jag såg och provade. Men det är jag i ett nötskal. Köper inte och ångrar mig sen :/ (jag vet, det går knappast någon nöd på mig)

Ska snart sätta mig i soffan ute och läsa min bok. Hälla upp ett glas vin kanske, och men bit god choklad?

Ha en underbar kväll alla fina! Ciao

En del av dagen såg ut som följer

Efter lunchen idag


Nyss vari vi nere i hamnen och


Och nu ska jag

Godaste rosét!

Snart är det "så ska det låta"

Lunch i solen idag...

Mmmmm, fick göra om alla kommentarerna men nu är dom klara tillslut.

Jag och Emma tog en liten promenad på dagen ner till stan. Vi handlade en varsin sushi och mjukkattmat. På Apoteket inhandlades solskyddsfaktor 50 (till barnen)....(och mig), tuggumi, Fronline till Kasper och munspray till William (det börjar bli väldigt viktigt hur man luktar har jag märkt). Sen satte vi oss i solen och åt när vi kom hem. Johan kom strax därpå och sen dess har jag jobbat.
Men nu börjar jag som sagt bli färdig och ska bara skicka iväg ett mail till, sen stänger jag av och tar fredag!

En liiiten löprunda blir det nog i kväll, innan pizzan och en kall öl :)

Önskar er alla en skön fredag!

Ciao

Så härligt här!

Så härlig morgon. Allt känns harmoniskt och härligt. Emma är hostig och lite seg med nöjd i tillvaron. Just nu har jag precis mailat iväg mina ekonomi kommentarer och ska snart ringa min chef och diskutera dom.
Emma sitter ute och leker i sandlådan med vatten och gegga.

Solen skiner från en klarblå himmel och jag mår riktigt bra. Snart ska jag ut och köpa sushi, Emma cyklar och jag går, efter att jag pratat med bossen :)

Grill och mys i solen

Efter att ha grillat och myst i solen hela eftermiddagen så drar jag på mig kläderna och går ner i gymet.
Jag har rensat bort en liten del av en hel massa tistlar i vår gräsmatta. Det är så otrevligt att trampa på. Jag fortsätter i morgon.

Emma fortsätter att hosta och blir hemma med mig i morgon.

Solen tar hörrni, glöm inte bort att smörja er!

Nuläge

Sitter i köket.
Ljudet från barnprogram i bakgrunden, Emma hostar emellanåt.
Dörren i köket är öppen på vid gavel. Det fläktar till då och då. Doften som slår emot mig bär med sig känslan av sommar.
Jobbet flyter på, pratar lite i telefon, tar fram en massa exelfiler. Summerar och jämför. Kliar mig i huvudet och försöker igen.
Mailar och får svar. Fram och tillbaka.

Jag tar mitt stora glas med citronbubbel vatten och går ut en stund. Värmen slår emot mig. Solens strålar bländar mig för en sekund. Jag tittar ut på tomten, det susar i björkens toppar och det doftar klöverblommor. Lugnet är totalt just nu. Plattorna under mina fötter är ljumma och jag bara står där en stund, sluter ögonen och njuter.

Går in igen och tar tag i mina siffror. Omsättningar, Intäkter, Lönekostnader, Materialkostnader, Produktionskostnader osv osv...


Godis i flytande form

Gott men så himla onödigt!

God morgon på er denna härliga torsdag

Godmorgon alla!

Här är det soligt och fint. Lite blåsig kanske men sol.

Sitter hemma nu och har börjat jobba. Det ramlar in jobb tyvärr, så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Viktigast idag är resultatkommentarerna så jag tror jag ska lägga fokus där. Men det ramlar in småbränder som behöver släckas hela tiden. Men jag ska iallafall börja, det kommer att ge sig.
Sen är det upp till Södertälje idag. Kl 12 åker jag hemifrån, oavsett om jag lämnar Emma på dagis eller om hon blir hämtad utanför mitt jobb.

Undra vad man ska ha på sig idag. Kommer att behöva vara på ett ganska jobbigt möte med en stor grupp människor, samtidigt är det varmt... äh, det ger sig. Tunna byxor och en kortärmad blus är väl representativt nog i värmen. Kanske kan jag inviga min jeansblus. Den är tunn i kvalituttan och mjuk och skön.
Antar att ni antecknar frenetiskt :)

Nä, nu har jag hållit på med detta inlägg och jobbat samtidigt sen 07,20. Nu lägger jag ut detta och fokuserar på jobbet en stund. Ska försöka komma ihåg att äta frulle också :)

See ya, ciao!

Härliga mjölksyra!

Nu har jag varit och tränat precis. Körde triceps och bröst. Lite mage. Mjölksyra i armarna, skönt!
Kokar några ägg nu, hungrig som attan.

Blir hemma och jobbar i morgon. Emma är lite dålig. Hoppas Johan kan möta upp mig i södertälje, för jag har ett möte kl 13,00 som jag måste gå på. Annars får jag väl lämna Emma en liten stund på dagis, det rör sig inte mer än om nån timma i så fall. Det går nog att lösa.
Det är verkligen en del att göra, resultaten ska vara klara i morgon och då är det kommentarer som ska in. Får sätta mig och börja titta på det i morgonbitt, trots att det inte ska vara stängt förrän efter lunch. Jag börjar i allafall, så kanske jag kan fortsätta i morgonkväll. Blir nog hemma på fredag också.

Nu ska jag gå och äta lite och sen är det dusch!

Ciao

Glädje

Katrins glädje över livet smittar av sig. Verkligen! Härliga människor, både hon och Bingo. Verkar ta dagen som den kommer och firar allt som finns att fira. Så ska man egentligen leva lite mer...

Sol i sinnet

God morgon på er, eller god förmiddag får man väl kanske säga!

Hur är det ute i solen?
Här är det alla tummar upp! Jag mår mycket bättre i kroppen idag och känner mig taggad för träning ikväll. Snacka om att kroppen talar sitt tydliga språk. Bara om man lär sig lyssna på den. Den bara la ner och strejkade, ha ha. Ja, what to do? Det är bara att göra som den säger. Så det blev ingen träning igår alls. Skönt som attan faktiskt.

Idag gick jag in på HM´s netshop och tittade efter skjortan med puffärm och den fanns där. Så det blev den och två par shorts (det kan man inte få för många av). Sen blev det en hel hög med kläder till Emma. Hon växer så det knakar och har dåligt med sommarkläder. Så det blev lite kortärmade blusar, kjolar, shorts och nån klänning. Vi ska ju till Tunisen i höst också och då behöver hon ha kläder för varmt klimat.

Ja ja, triviala saker... nu fick jag att göra, vi ses! Ciao

Jag skippar...

träningen idag. Jag har precis kommit hem från veterinären där jag har vaccinerat Kasper. Jag känner för att dricka en stor kopp te, järn + c-vitamin först så klart, och bara pysa i soffan. Så då gör jag det så klart.
I morgon ska jag köra lite triceps och bröst. Magen får sig en omgång också. Det är väl då själva sjutton om man inte ska känna sig bekväm med sig själv snart. Vad har hänt egentligen, är det så enkelt att det är åldern som tar ut sin rätt? Då får jag acceptera det så småningom i så fall, men jag vägrar tro att det ska komma en sån släng på bara en månad, så är man helt olik sig själv. Hmmm...

Min jeansskjorta kom idag. Den är jättefin men fanns ju bara i stl 34, så jag skulle föredragit en 36 men det får gå. Den är som sagt jättefin och mjuk i kvalitén. Bara 98 kronor, tänk, vilket jäkla kap! Vill ha den vita blusen med puffärm också men den var slut på affären jag var på. Kanske ska kolla nätet, det är värt om det är lite väntetid. Jag kan vänta när jag väntar på något gott. Jag spontanhandlar ju inte så ofta så när jag köper något så är det något jag verkligen tycker om. Om Johan läser så kommer han tänka " hon tycker om väldigt mycket och väldigt ofta", och det kanske jag gör, men jag använder det jag köper. Jag köper liksom inte och bara låter det hänga... (ok, det händer väl ibland det med men jag blir bättre och bättre).

Nu hoppas jag på att vi kan titta klart på filmen som vi började titta på när vi fick det tråkiga beskedet i söndags. It´s complicated, den verkar väldigt rolig, det lilla vi såg. Tror vi har en timma kvar ungefär. Det blir lagom innan jag vill sova.

Ha re gott, ciao!

Hej igen

Nu är jag inne igen. Jag tar mina break så här. Jag vill titta på något annat emellanåt. Jag får ny kraft av det så jag orkar fortsätta. Ska bara hämta kaffe, vänta........................................... Så var var vi? Jo, jag hämtar ny kraft. Jomen, jag är tvungen att bara lägga ner allt jag håller på med emellanåt. Bara stänga av. Nu tex har jag haft ett samtal med facklig representant och skulle skriva ett mail till honom om min frågeställning, så han kunde prata med sina kollegor. Jag kände mig helt blank i huvudet och var tvungen att gå in och titta på något annat ett par minuter.
Man blir så seg i skallen vissa dagar när allt bara går i ett. Idag fick jag inte lunch förrän klockan var över 13.00, det kändes så där minst sagt...

Nä, nu har jag mycket att försöka hinna innan jag ska hem. Bara å sätta igång!

Ciao

tjaba, tjena, hallå

Tjena tjena,

Allt bra därute hoppas jag.

Jorå, tackar som frågar, det är bara bra med mig också. Jag är lite stel i benen och har lite ont faktiskt. Jag tror att jag gått ut för hårt och ska ta ett par dagar paus i löpningen nu. Måste dessutom köpa nya skor.
Har börjat dricka järn + c-vitamin och hoppas på att det ska funka. Annars är allt bra med mig tack!


Sitter på jobbet och förundras över vädret. Ser fint ut och jag ska ta mig en promenad ner till matsalen och köpa mig lite lunch sen. Har ett möte mellan 11 och 12, sen får jag äta.
Kom på för en stund sen att jag (som vanligt) glömt att äta frulle, så den sitter jag och äter nu, jag kommer inte att behöva svimma innan jag får lunch idag :)

Jaha, det är inte mycket mer som händer i min vardag just. Kan vara ganska skönt iofs.
Jag hoppas på att bli medbjuden ut på sjön av mamma och Hasse snart. Deras nya skönhet ska vara underbar. Ser så fram emot varma sommardagar med båten och Trosas skärgård. Solvarma klippor, doften och ljudet, ååå, va härligt! Just nu är det lite kallt att vara ute på sjön men man får väl klä på sig. Det är bara på med Lloyd jackan och köra! Grilla på en kobbe man går iland på och bara njuta av vyn. Det är balsam för själen det!

Nu ska jag hämta mer kaffe, ha en bra dag!

Ciao

RSS 2.0