Heej!

Går in och tittar ibland och det är ett par som kikar in då och då trots att jag inte skriver. Det gör mig lite varm i hjärtat.
 
Jag mår ok. Lite varannandag mood sådär. Ibland är jag jättenere och dagen efter är det ok. Men aldrig mer än ok. Det ska bli så skönt att få känna sig riktigt glad igen. För det kommer, jag vet det. Hur detta än slutar så kommer jag att få känna mig riktigt glad igen. Längtar!
 
I lördags fick jag ett sms av en vän som ville att jag skulle följa med till Gripsholms värdshus. Det var på eftermiddagen och jag hade en dålig dag. Vi satt dessutom och väntade på att Emma skulle komma hem från Furuvik där hon varit med farfar ett par dagar. Jag svarde att jag inte hade lust. Senare på kvällen, närmare vid 22 tiden så kom det ett nytt sms. Budskapet var ungefär vi åker från tälje nu, är framme hos dig snart.
Hade jätteroligt. Helt spontant så där. Sånt brukar oftast bli roligt.
 
Idag ska jag åka med M till Åland. Också ett skönt avbrott. Mer om det senare!
 
Nu ska jag äta lite frulle och packa i ordning så jag kan ta vara på dagen innan bussen går.
 
Sköt om dig nu vännen!

Blankt

Jag veeet. Jag har ingen lust att skriva ens. Då är det illa vill jag lova. Lust att skriva har jag alltid haft och jag har alltid kunna rapa ur mig både det ena och det andra. Men den sista tiden har jag inte haft lust.
 
Inte kan jag logga in på blogg.se via telefonen heller så jag kan lägga över bilder därifrån. Känns som att det är dags att flytta på plattformen jag skriver på. Eller fortsätta skriva och bara spara i en mapp i datorn. Det strular sällan. Men om jag nu ska flytta skiten, vilken det lutar åt... i don't know how!! Do you?
 
Midsommarafton kunde iaf inte blivit bättre. Vi hade fint väder och alla var glada och goa. William var febrig men jag kunde inte hålla mig, för senare på kvällen så åkte jag hem och hämtade honom. Han fick iaf vara med de sista timmarna. Tror vi kom hem vid tvåtiden på natten. Alla var vakna och på bra humör. Lyckat!
 
Ja du, jobbfronten då? Jo men tackar som frågar. Det står still. Alltså jag menar still.
Satt och pratade med en arbetskollega idag. Nä men han verkade inte så orolig för att det inte skulle ordna sig. Varför undrar jag? "Han kanske inte är den personen som oroar sig i onödan". Nähä!! Jag gör det då menar du?
 
Nä, jag ska snart ha semester ett par veckor. Det ska bli sååå skönt. Efter semestern hoppas jag allt kickar igång med jobb och annat. Jag håller ut till det.
Lägger bloggen på hyllan ett tag. Jag har bara elände att skriva, för det är så det känns nu. Jag vill inte tynga dig med en massa elände, det blir man matad med överallt ifrån ändå.
 
Jag återkommer när jag mår bättre och när jag har lite medvind istället (hoppas snart).
 
Du, ta hand om dig så länge. och du Maria, vi ses ju snart :)
 
Puss och kram!

RSS 2.0