Nu ska det tydligen springas!

Japp, nu är det klart. Ett par kilometer i spåret väntar!

Här saftas det!

Hej söta prinsar och prinsessor!
Jag känner mig som en ny människa. Sov nästan 11 timmar inatt. Var sååå himla trött igår när jag kom hem vid halv sju tiden att jag kände mig ledsen fast jag inte var det :). Gick och la mig ganska tidigt iaf och vaknade bara en gång, när Emma kom in klivandes och la sig på sin madrass. Som en klubbad tittade jag på Johan när han gick upp vid åtta. Jag låg kvar och snarkade till halv tio, när jag gick upp låg Emma fortfarande och sov.

Jag har städat lite och plockat av vinbären, de smultron som var kvar och rabarbern. Kokar nu saft på det och har lagt i lite jordgubbar som jag hade kvar i frysen. Det ska bli min finflaska. Alltså inte den saft som barnen går och häller av bara för att. Jag saknar verkligen mitt fläderträd som vi tog ner förra året. Jag gjorde så god saft av fläderblommorna i flera år och jag gillar verkligen fläder. Vet att en vän har men jag hann aldrig plocka där. Eller ärligt talat så tänkte jag inte på det när det begav sig.

Nu ska jag koka klart här. Hoppas ni har en bra dag alla ni!

Stor puss och kram på er!

The final countdown

Eller ja, nästan iaf. Men snart är den här veckan som jag varit så orolig för över.
Jag har jobbat i ur och skur. Suttit i trafiken och trängts med nötter, servat ligan med mat varje dag, ringt och kollat läget i tid och otid, varit till hands, stöttat, utvärderat och kritiserat, gett backjobb och berömt.
Uppepå det här har jag varit back up för min chef och min kollega, och det i sig har inneburit en del flängande i sig.
Men snart är det över. Jag ska sätta mig och göra iordning underlaget till faktureringen så jag är klar med det. Efterkalkyleringar och noteringar osv är redan klart (jag vet, jag är effektiv som fan).

Men vad trött jag var i morse. Jag ville inte gå upp när klockan ringde så jag vände mig om och mosa in mig i Johans rygg. Låg och slumrade så ett tag innan jag tog mig i kragen och klev upp. Kasta upp håret på huvudet och på med pyamasbrallorna och ett linne. Satte på kaffe och startade datorn. Jag jobbade hemma en timme ungefär, sen åkte jag in till kontoret. Men det var en skön start på dagen.

Nu på eftermiddagen ska jag hämta upp materialet som är kvar i Årsta och tar med mig två personer som ändå bor i Södertälje och släpper av dom på vägen någonstans nära en busshållsplats. Sen får jag lasta av en del på jobbet, byta bil och sen.... äntligen kan jag lägga denna vecka bakom mig.
Johan har redan slutat ringde han och sa vid lunch, så han har redan hämtat Emma hos farfar. Nu har han tre veckors semester och jag har en, jobba en och sen en semestervecka till. Ja, ja. Det är långt ifrån synd om mig, jag vet. Och det känns inte så heller. Det har gått bra tycker jag. Det som är synd är att känslan att sommaren är över har infunnit sig redan. jag var inte klar med sommaren och jag vill att det kommer tillbaka. Punkt.

Nu ska jag göra det sista här för att ta en sista resa för denna omgång till årsta.

Ciao så länge!

Fail

Som jag har flängt runt idag. Herregud! Och i vilket väder sen? Fan, det var riktigt otäckt sista resan från Årsta. Det kräkregnade och så vägbyggen på det.
Och så in och ut ur bilen, blöt och kall, sen varm och torr. Får man inte lunginflammation nu så vet jag inte.

På eftermiddagen så åkte jag hem till våran ekonomitjej som fått barn för en månad sen ungefär. Jag hade köpt lite kläder från oss på jobbet till lilla Mel. Så söt och fin liten pojke. Men oj vad jag inte längtar tillbaka till småbarnslivet.
Men det är bra gott att "låna" en stund :)
Vad jag ville komma med så failade jag idag. När jag var hemma hos henne så åt jag en liten bit kaka och en godisbit. På en torsdag. Betyder det nu att jag har förbrukat min dag?
Nä, det kan det inte göra. Jag vill ju ha den blå Fazern som jag tycker så mycket om på lördag. Jag är en stor flicka så jag väljer nog själv ;)

Så här såg det ut på motorvägen efter Läggesta idag när jag skulle hem, det tog tvärstopp kan man säga.

Blääää (i dubbel mening)

God kväll kära vänner!

Jag är nedstämd idag men jag vet varför. Och varje gång tänker jag hur jäkla meningslöst det är att må så här en gång i månaden. Utan anledning. Det kostar en massa energi som är helt bortkastad.

Ja ja. Dagen idag gick bra. Det kommer nog att gå vägen allt hoppas jag *håller tummarna hårt*.
Jag var också hemma hos vännen och åt sushi och tittade på bilder från deras resa till grönland. Romantiskt landskap måste jag säga. Jag satt och förundrades över vyerna och naturen. Han berättade att dom satt och tittade ut över en glaciär, en örn kom flygande. Dom bröt is direkt från ett isberg till Baileysen. Dom vandrade och paddlade kanot i detta oförstörda karga landskap, stillheten och tystnaden... Jättevackert så man nästan fick ont i magen, tillsammans med hans berättelse. Då slog det mig. "Hur gör man när man måste gå på toaletten" sa jag till honom. "Ja, då använder man naturen". Och där .........................................................................! Försvann all romantik.
Allstå, jag tittar på bilderna igen och säger "men det finns ju ingenstans att typ "gömma" sig! Han bara skrattar och sa att det fanns väl någon sten eller något man fick sätta sig bakom...
Nä, tyvärr. Jag skulle inte göra en sån resa. Poo poo och wii wii rakt ut i naturen i tio dagar men en grupp människor som man inte känner. Nej tack säger jag. Men sån är jag. 

Kom hem lite sent idag och hade egentligen inte någon lust att äta eller något. Så jag tog lite av risgrynsgröten som var kvar och en äggknäckemacka.
Har sen plockat en del i tvättstugan men orkade inte stryka det som ska strykas.

Jag vill bara gå och lägga mig.

Om ni ska lyssna på en låt idag så ska ni lyssna på denna.

See ya tomorrow!


Det där med beroende

Tjena tjena!

Idag har jag tampats med nötter i trafiken. Vad gör dom på vägarna egentligen? Vägarbeten och stressade nötter är ingen bra kombo.
I allafall går mitt projekt så här långt enligt planerna och det är jag glad för. Det är så roligt att jobba när man har glada medarbetare med en juste inställning. Det finns så många med fel inställning tyvärr och dom tar all arbetsenergi av en och det är synd. Eller det som är mest synd kanske är att man låter dom ta utav den. Men man vill ruska om en del människor och tala om att det faktiskt finns folk som skulle göra nästan all för att få ett fast jobb... (årets klyscha, jag vet)

Ja ja. Nu har vi varit och hälsat på Emma och det blev som jag trodde när vi skulle åka. Krampaktigt tag i en och nästan panikartat "men jag vill vara med er". Alltså Emma har det sista året skapat en seperationsångest som inte är av denna värld. Det går säkert över snart. Hon är ju i en "mellanålder" nu, alltså hon är varken stor eller liten och hon vet inte riktigt hur hon ska förhålla sig till sina känslor. Men det är jobbigt, för både henne och oss. Så tycker hon självklart att det är orättvist att dom andra två får vara hemma.

Men, tanken var att jag skulle gå ner och träna när jag kom hem. Har jag lust med det? Nej, det har jag inte. Men jag ska göra det ändå. Jag har bestämt mig för att minska mitt sockerintag i veckorna. Alltså inte stoppa i mig sötsaker. Socker i maten kan jag inte hålla reda på. Och det känns kan jag lova. Vilket beroende det blir! Värre än nikotin. På bara ett par veckor nu så har jag lyckats bygga upp ett sockerbegär som jag nu måste kämpa emot. Jag ska bara äta godis en dag i veckan. Bekvämast är att ta det på lördagen då, eftersom vi är så gammalmodiga här, så barnen fortfarande äter "lördagsgodis". Sen är det ju skitsamma egentligen att det är på lördagen, bara det blir en dag i veckan. Inte sju. Eller fem ens.
Oftast så äter jag bara lite choklad när jag ska äta godis, men ibland blir jag sugen på lite smågodis.

Ja, ja. Jag förväntar mig inte att det blir en långdragen kamp men det är jobbigt.

I morgon väntar lunch med en vän som varit bortrest ett tag. Blivit kvar på Grönland ofrivilligt pga väderstrul. Men idag kom dom hem och i morgon är jag bjuden på lunch. Sushi har ju ingen dött av :)

Nu drar jag ner och kör ben. Hej å hå!


Visst är dom fina?

Jessica F

Alltså, har inte jag den sötaste dottern?
Igår när det var "livat i holken" så var Jessica Folcker där och sjöng. Innan hon drog ner så försökte vi komma på vad hon sjöng för låtar. Jag sa att jag kommer ihåg att jag tycte att hon var bra.

När Stephanie kom hem berättar hon att hon hade gått fram och frågat Jessica om hon fick hennes autograf och bad henne skriva till Susanne. Hur osjälviskt är inte det? Dessutom fick en annan ta en bild på Stephanie, Jessica och Emma. Den kommer senare.

Hon var nöjd när hon kom hem och gav mig autografen. Sötaste tjejen!

Pannknack

Är så vansinnigt tung i huvudet. Satt och höll på med siffror på eftermiddagen så ögonen blödde tillslut (ok, det kanske bara kändes så). Tror vädret gör sitt till också.

Jag ska iaf ut och klippa gräset nu, för att få lite frisk luft, hoppas på att kvickna till lite. Sen är det triceps och bröst som ska få sig en liten omgång.
Om jag känner av den lätta träningen igår? Svar: Ja. Och det är så jäkla skönt och det är det här man är beroende av. Och den typen av beroende kan jag leva med, till och med acceptera och stötta. Men sen är det nog stopp på andra typer av beroenden :)

Stephanie och Malin gick ner och tittade på !"Livat i holken" (jag vet, det låter så där). Så det är bara William och Johan här.

Jag drar ut och gör lite nytta, ciao for now


Brutal start på veckan

Hej på er!
Hoppas att ni har det bra. Jag har börjat jobba igen och det kommer att vara en stressig vecka minst sagt. Jag kommer att åka fram och tillbaka till Årsta hela veckan. Känner mig lite nervös att jag inte ska ro iland mitt projekt men jag kan inte påverka det hela mer än vad jag försöker.
Det är ju semesterveckor nu och det är inte meningen att det ska hända så mycket men här är det akutjobb och bränder mest hela tiden. Jag fasade för denna vecka och jag känner att jag kommer att pusta ut på fredag eftermiddag (lär bli sent).

Jag var nere i gymmet igår. Sköööönt! Började lite lätt. Vill liksom inte köra så hårt att jag blir sjuk och samtidigt vill jag ta igen för all tid jag missat. Men jag gick ner och körde lite biceps och axlar. Bara känslan av att komma ner igen var obeskrivbar och jag hoppas verkligen att det håller i sig nu. Jag ska ta tag i mina matvanor nu också (som inte på långa vägar är så dåliga över lag som jag får det att låta), börja tänka på vad och när jag stoppar nåt i truten.
Men det var i allafall en liten seger och ett delmål som jag klarade av.

Phew, jag har lite att göra som sagt och snart är det Årsta för andra gången idag, håll i hatten!


I´m back on the track again, wohoo!

Jaha ja. Då har man gjort en del nytta idag (också). Jag har städat gymmet, dammsugit huset och putsat fönsternas utsida. Lagat mat har jag också hunnit med. Och ätit.
Stephanies kompis från Nyköping har kommit och ska stanna till tisdag eller onsdag.

Appropå gymmet. Alltså jag har delat gym med ett monster. Fy f..n vilken skitstor spindel jag hittade där. Jag har ändå blivit ganska härdad med åren och i detta hus har vi många och stora husspindlar. Jag kom ner med dammsugaren och skulle dra av golvet. Det kröp omkring en del små spindlar, dom brydde jag mig inte om. Kom till en hörna där ena foten till cablecrosen utgör tillsammans med väggen en kvadrat som är instängd. Där har Johan vikt ihop en bit lakan och lagt under cablecrosten. Jag lyfter lite på den och drar in munstycket så gott det går. Ser något stort och mörkt röra sig och hinner på en hundradels sekund reagera. Kastar mig bakåt, höll på att ramla och slå huvudet i skivstången. Jag skriker till och känner att jag får ont i hela kroppen. William kommer ner och skrattar lite gulligt typ som "näää, mamma, är det en spindel här nere" (med bebis röst). Jag hämtar Stephanie som konstaterar att det är en stor spindel. Jag sitter på bänken med fötterna under mig (för jag kan ju inte låta bli att titta). Hon skrämmer upp den så den börjar gå upp för väggen. Den synen fick mina kräkreflexer att reagera. Jag var tvungen att springa ut och hålla mig för magen en stund. Hon kommer upp med den i en glassförpackning och jag känner på en gång att jag vill kräkas igen. Samma känsla fick jag för en stund sen när jag skulle ta ut nämnda förpackning och kasta den så långt pepparn växer...
Jag är så glad att jag har Stephanie som kan ta bort alla dom där små monstrerna som bor i mitt hus.

I allafall. Att städa där nere var ett första moment till personlig motivering. Jag tänkte att jag ska gå ner och köra biceps och axlar lite lätt som en start. Känns helt ok i tanken faktiskt.
Johan är och lämnar Emma i Löt och Stephanie följde med, hon skulle skriva ut lite foton. Det är bara jag och William hemma, han har duschat och sitter i datarummet nu. Alldeles tyst är det. Så skönt. Men snart ska musiken pumpa i öronen igen, för här ska tränas... oj oj oj vad jag ska köra. Lätta vikter och många repetitioner.

Johan ville att jag skulle följa med honom ut och åka när han kommer hem. Hans projektbil har stått i garaget i tre år och nu har han gjort den så klar så det får duga. Besiktad och påställd så ska vi ut på vägarna och gasa lite. Det är lite trycka i den lilla bilen, lilla Golf vr6án.

Nu ska jag rusa upp och byta om, ska bli skönt och roligt tycker jag. Jag börjar med träningen nu, så tar jag tag i mina ovanor i kosten sen. Om några dagar. Jag är på banan igen känner jag fy fan va skönt!!

Roligt sätt att vakna på..

Vaknade av värsta åsksmällen i morse! Shit! Det har regnat konstant här sen i går eftermiddag. Det är väl behövligt kanske men tyvärr försent för en del björkar, som redan blivit gula och tappat bladen.

Idag ska Emma åka till farfar och vara där till på fredag. Vi ska ju jobba nästa vecka båda två och vi ville inte att Emma skulle gå på ett ihopslaget dagis det sista hon gör. Till hösten ska hon ju börja på fritids i skolans lokaler. Hej va det går, håll i hatten!
I allafall, det ska bli väldigt skönt för oss alla. Allra mest för Emma som längtat efter farfar när han var ute i Europa i tre hela veckor. Hon har tjatat sen vi kom hem igår att hon vill dit. Men vi vet att hon kommer att få av farfar så det räcker och blir över ändå så vi drar ut på det och kommer att köra dit henne i kväll först.


Annars, filmen igår. Var så där tyckte jag. Jag hade nog lite för höga förhoppningar skulle jag tro. Man ska nog inte ha läst boken och tro att den ska gå hand i hand med filmen... Men Johan som inte varken brukar gilla svenska filmer eller har läst boken tyckte att den var ehlt ok!

Sitter och tittar på tänkbara hotell i London i oktober nu. Standarden på deras hotell är ju inte riktigt vad vi är vana med, men att bo på Hilton över en helg känns ju lite att ta i kanske. Jag vill inte att det ska ingå frukost då jag inte äter så mycket av den varan. Så vi får titta ut ett annat ställe där vi kan gå och äta framåt förmiddagen.

Nu ska jag sätta igång!

Upp och ner går känslorna

Ja ni. Vad det går upp och ner allt.
Vädret, det helt underbara vädret vi hade, försvann över en natt. Som tur var så fick vi två dagar av det varma vädret när vi var i Gustavsvik. Men nu är det borta. Jag lever på tanken att det snart är dags för att åka mot varmare breddgrader. Jag tror jag kan stå ut med Tunisiens påträngande araber mot att jag får lite mer värme :) Jag ska till och med stoppa i mitt duntäcke igen. Jag fryser och känner mig ynklig.

Roade mig med att göra rent Emmas akvarie på eftermiddagen och nu har jag varit och handlat. Ost, kex och vindruvor. Jag ska gå och ta mig en dusch och sätta på mig mina underbart slitna och mjuka Björn Borg pymasbyxor och morgonrocken. Lite skrubb i ansiktet och lotion på kroppen så är jag som ny :)

En annan sak som gått enbart ner den sista tiden är min träningslust. Jag brukar aldrig tvinga mig själv att träna, brukar inte behöva det. Så när lusten försvann i samma veva som värmen kom så var jag inte så orolig. Jag känner mig själv och jag vet att det kommer tillnbaka. Det har den inte gjort hittills. Va fan är det här? Är det också en "åldersgrej" som allt annat?
Däremot har svullandet i samma takt gått upp!!! Inte en bra kombo sanneligen. Så jag ska börja förbereda mig på att för första gången tvinga mig själv ut i spåret vilken dag som helst (eller vilket år som helst), för det här håller inte längre. Herregud.

Så, jag har en helvetesvecka på jobbet framför mig och jag känner en jätte jobbångest. Det är inget jag brukar hålla på med heller. Kanske lite, men pga av att man isf vänt på dygn och annat. Men det här är annolunda och jag vet att jag kommer att ha sjukt mycket att göra och jag är väl lite orolig att jag kanske inte lyckas om sanningen ska fram. Men sen är jag ledig en vecka till för att jobba (som ett svin) v 32. Sen far vi v 33.

Nu har jag ett stort mysbeov och jag ska ställa mig i duschen och raka mig där det är nödvändigt och smörja mig osv, sen på med myskläderna och stoppa Emma i säng, på med filmen och fram med moffet!

Jag hoppas att ni får en härlig lördagskväll!

Puss på er!


För att jag känner mig så...

En salig blandning



Skönt att vara hemma. Ikväll ska vi kolla på:

och dricka vin...

ciao så länge!

Burrr!

Kallt som attan idag!
Jag och Stephanie gjorde centrum idag på dagen. Johan tog de andra två och åkte till något Buscentrum eller vad det nu hette.
Det är fint i Örebro men inget jag skulle vilja flytta till om man säger så :)

Nu har vi precis tänt grillen och ska väl äta inom en timma eller så, sen ska jag och Emma gå och se en cirkus show som cirkusskolan har. De andra drar nog och spelar minigolf.
I morgon far vi hem igen. Det här var ändå en perfekt minisemester och precis vad vi behövde!

Nästa vecka är det jobb som gäller!

Så ja...

Så var yttligare en dag till ända. Jag sov så där. Tack och lov hade jag mina öronproppar med mig. Skulle inte klara mig utan. Johan och William sov i tältet och jag och Emma delade på "dubbelsängen".
Det har varit växlande i vädret idag men efter lunch sprack det upp ordentligt. Så medan det var molningt var vi inne på äventyrsbadet. Det kan man ändå kalla äventyrsbad. Bra var det!

Nu är det två pojkar som bestämt sig för att det är en jättebra idé att köra med bensindrivna bilar precis där jag sitter. Framochtillbaka, framochtillbaka. Jag går in.

Puss och hej!

Det där om att bo kollektivt...

Hej sötisar!

Ja, då är man här då. Sen 11 i morse. Vi har haft en underbar dag vädermässigt och badat en del. Campingen i sig är ju 5 stjärnig så man kan ju förvänta sig att det är lite klass på toaletter och andra anläggningar. Och det är det, inget snack om det. Det är trådlöst internet på hela campingen och kabeltv osv. Bekvämt. Men det här med campinglivet hörrni. Det är inte så charmigt egentligen. Folk låter och beter sig. Precis intill en och man kan inte annat än att bara le och nicka lite diskret. Och allt människorna släpar med sig. Herregud! Halva bohaget i en husvagn. Jag fattart inte. Men det är jag.
Inte min kopp te. Men ändå är det de. Konstigt men det är en mobil känsla att kunna semestra var man vill. Men ändå inte... Ja ja. Det ger sig. Barnen har roligt och det var väl det primära med det hela i slutänden.

Jag ska inte ens försöka lägga upp bilder, uppkopplingen är usel.

Nu ska jag sitta och titta på förbipasserande människor och ta ett glas vin...

Ha det nu så bra alla.

Stor kram!!

Vi trotsar svenska sommaren och drar iväg iaf!

Godmorgon gott folk!
Hoppas att alla mår bra. Själv är jag trött och känner att jag skulle vilja ha mer av värmen som vi hade förra veckan. Det är så tråkigt med sverige. Att man hysteriskt måste passa på att göra allt det som man vill göra med värmen inblandad. Allt ska pressas in på ett par veckor, sen är det slut. För när det sen är som nu, vanlig svensk sommarvärme så är allt så beroende av vad det är för väder. Allt man ska göra. Och man springer in framför tv´n när väderet presenteras för att kunna planera morgondagen. Jag är en frusen person och jag gillar värmen! Hit med den igen!

Idag ska vi fixa lite smånödvändiga saker. Som att ladda batteriet till husvagnen, köpa två luftmadrasser och packa lite. Vi drar till Gustavsvik i morgon. Blir borta till på lördag. Ska blir skönt att dra iväg lite. Vi åker med svärfars husvagn och tar ett tält med oss. Jag är ingen tältmänniska men jag vet några barn som kan tänka sig att sova där så det kommer att bli gott om plats för alla :)
Stephanie ska umgås med Ellen så mycket hon kan idag, det är det sista. Ellen lämnar Sverige på torsdag. Tråkigt kan jag tycka men vi får verkligen hoppas att vi träffar henne igen. Så rar tjej. Igår var hon och Stephanie i Järna hos antroposoferna. Tror ni hon var skitimpad när hon kom hem? Ja!


Gustavsviks camping

Badet. Både innomhus och utomhus. Tempererat!

Relaxen


Det finns Fitnesscenter och fina restauranger. Jag kommer nog att trivas, och barnen kommer att vara upptagna på sitt håll. Perfekt! Men ska sanningen fram så ville jag till Böda egentligen men barnen ville annat, så det var bara att foga sig :)

Nu ska jag ringa ett jobbsamtal, sen sätter jag igång!

Ciao

Bara för att det är gott!

Nybakad, lite varm sockerkaka med mandel, hemgjord jordgubbssylt och grädde!

Laddar för jobbdag i morgon

Sovmorgon idag, det behövdes!

Gårdagen var så där. Jag var nedstämd. Gick ner på stan och handlade chips, godis och vin.
Och vilket vin sen. Har köpt den till mamma en gång och jag köpte den till mig själv nu. Bara för namnets skull och för att den såg söt ut. Annars köper jag vin baserat på vad det är för druva. Jag gillar Shiraz och köper nästan bara såna viner, även Syrah (som också är Shirazdruvan). Jag brukar till och med hålla mig till Shiraz när jag köper Rosé. Men inte igår. Då köpte jag ett vin för att den var söt.
Vi åt kyckling tacos sen på kvällen och jag blev så mätt att jag nästan inte orkade äta mitt godis. Än mindre chips. Och jag fick bara i mig ett glas av detta underbara vin. Det var gott hörrni. Prova det om ni är ute efter ett fruktigt vin.
Kvällen spenderades framför en film. Vi tittade på Hell ride. Lite övervåld brukar få mig på bättre humör :) Efter det satt jag och glodde på MMA.
Det var ju inte så att jag kände att min blue stämmning rann av mig men jag kanske känner mig aningens roligare idag.

Idag ska jag åka och kasta skrot. Där har vi ett säkert kort på att  bli på bra humör. Vi ska åka till skroten och diverse insamlingar. Det är alltid lka befriande. Jag ska också åka ut till svärfar och vara lite sällis till hans katter. Han kommer hem i morgon. Efter tre hela veckor ute i Europa i bil och sin kärlek. Han har nog aldrig varit borta så länge. Det behövde han.

Jag ska annars ta det ganska lugnt idag. Jag ska åka in till mitt jobb i morgon. Känns inge roligt men jag måste. Och då är det lika bra att ta en dag och göra så mycket som möjligt. Så jag åker väl in så jag är där till åtta, så får jag se när jag kan åka därifrån.

Ha en skön dag annars söta!

Känns så där idag faktiskt.

Känns så där idag när jag känner efter lite. Jag märker att jag distansierar mig lite med hjälp av boken eller något annat som kan få mig att se upptagen ut.
Familjemedlemmarna sköter sig runt omkring mig och jag sluter in mig i min lilla bubbla. Johan frågade just "är det ok?"
Vad ska jag svara på det? Det har ju inte hänt någe. Så jag sa ja.
Men det känns inte ok på någe vis. Jag känner mig nedstämd, uttråkad, missförstådd och deppig. Jag tänker att om jag inte låtsas om att det är great just nu så kanske det vänder...

För vad gör man när man känner så här? Egentligen? Kan man säga till sin omgivning att det känns inge bra idag. Bara så där rakt upp och ner. Jag vill ju liksom inte att dom ska känna skuld. Så, då gör jag som jag alltid gör. Sluter det inom mig och låtsas om som att det är bra. 

Det brukar gå över. Det gör ju det. 

Lugn dag som slutade med massvis av skratt!

Jorå, dagen flöt på i lugnt tempo. Jag tog i lite här och i lite där.
På kvällen var det en kompis och granne som fyllde år, så vi var där och firade honom lite. Roligt med mycket skratt och rosévin. För att inte tala om all god mat! Eftersom Emma var med så kom vi hem vid elvatiden, men dom fortsatte att ha roligt, det hörde jag ;) Ett litet stinga av avundsjuka fick jag, men sen gick jag å la mig.

Idag då? Vet inte. Det är lördag, så mycket vet jag. Varm lördag dessutom. Återigen är det lovat regn och åska. Om den uteblir kanske jag åker till stranden med barnen, annars blir det inhandling av godis och annat livsnödvändigt. Kanske kan man äntligen få akvariumet städat? Vi får se.

Nu är det iaf kaffe ute i solen med min bok. Ses och hörs senare!

Puss

Idag tar vi lite i taget tror jag..

Tänkte ta denna dag som den kommer. Först lite frulle, sen ska jag åka till svärfar och titta till katter och blommor. Passansökan till William efter det. Sen vet jag inte. Det ser ut som en blandad kompott på vädret idag...

Lyckad dag

Shopping i Södertälje idag. Kom hem med denna:

Körde på ett säkert kort. Simply soap. Doftar underbart! Och denna:

Snyggt (fan va dyrt det var)

Sen köpte jag fyra böcker också. Nöjd? - Ja, jätte!

Efter shoppandet köpte jag två räksallader på Kringlan, svängde förbi Donken med William, tog med mig allt och styrde kosan mot min kompis. Där satt vi och åt och hade en trevlig stund.
Drog direkt till stranden när vi kom hem. Middagen stod på bordet när jag, Emma och William slutligen slet oss därifrån. Det har varit en perfekt dag!

Morgonstun har guld i mun...

Underbara, härliga, ljuvliga och friska morgonstund!

Igår var en bra dag. Fick dock huvudvärk på kvällen och mådde lite småpyton. Var tvungen att gå och lägga mig före både William och Johan.
Såg i morse att William valt att använda vår gym som sovrum i natt igen :) Jag tycker inte att det är så himla varmt när man går och lägger sig nu, inte som för ett par dagar sen. Men William tycker att det är jätteskönt därnere.

Idag ska jag och William åka in till Södertälje och klippa honom (inför passfotografering i morgon), jag ska ta mig en närmre titt på Cleanén och köpa några böcker. Sen ska jag möta upp en kompis och äta lunch. Sen far vi hem. Kanske tar jag med mig William och Emma ner till stranden då, får se hur det blir med det.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och Emma tittar på TV. Jag ska ställa fram lite frulle åt oss här så jag kan kickas igång. Solen skiner och jag vill UT!

Poolhäng

Nu har vi tagit det lugnt på morgonen, vattnat blommor hos svärfar, ätit lätt lunch och nu tar jag med mig Emma och hänger vid poolen hos och med Sara resten av dagen!

Nöjd!

Godkväll mitt herrskap!
Hur har dagen varit? Här har det varit blåsigt men varmt som attan. På eftermiddagen skulle vi ner och äta en glass vid hamnen. Johan satt och bläddrade genom tidningen och såg att dom hade konkursutförsäljning på Inne. Sånt gillar jag och jag har ju sett en del Odd Molly plagg där, så jag ville genast dit och titta.
Hittade denna:



Jätteanvändbar påjobbetkjol! Inte vad jag var ute efter men när jag såg den så insåg jag att om jag inte köper den så kommer jag att gräma mig att jag inte köpte den för en så billig peng. Hade kostat 1000 kronor och nu 300, vilket kap. Jag vet att jag kommer att använda den mycket. Fick med mig ett svart flätat skärp i skinn också, för typ 100 kronor istället för 350. Tidlöst och användbart.

Nu har jag städat lite hjälpligt här. Blir lätt att man prioriterar ner såna sysslor när det är fint och varmt ute. Men lite idag och lite en annan dag :) Jag har semester.

Börjar det bli höst redan?

Hörrni, det blåser en massa gula björklöv in på min tomt. Det kanske är pga torkan men det är oroväckande minst sagt. Oroväckande.

Lite jobb bara, sen semester igen.

Godmorgon söta!

Hoppas ni har det bra. Jag mår så himla bra av denna värme så det känns som att inget kan stoppa mig nu. Däremot har jag inte tränat på ett tag, energin till det är bortblåst. Vet inte var den är. Brukar inte ta så här lång tid att få tillbaka den. Börjar dock få lite aningar till lust att springa. Det kommer, det är jag säker på.

Igår då. Jo, vi var ju i Ogan hos Lotta med familj. Riktigt mysigt hade vi. Dom bor så bra till med en egen äng som leder ner till deras strand. Den där ängen, jättehögt gräs och en klippt stig mitt i ner dit man ska. Jag skulle kunna gå den där stigen bara, fram och tillbaka. Det var så fridfullt liksom. Syrsorna som lät, flugorna surrade och svalorna tjöt. Jag vet inte riktigt var det var men jag kände totalt lugn just där. Gick en liten promenad med Emma och deras lilla hund, och när vi kom ner till sjön så var vattnet spegelblankt och solen stod precis rakt mot klippan, det var lite senare på kvällen så det var inte så varmt. Satte mig där medan Emma gick nerför klippan ett par meter och hunden gick i vattnet med benen. Allt var perfekt.

Och Lotta och jag fick lite tid att prata på också. Hon är min egna "storasyster". Vi har ett behov av att få ses och prata. Vi har känt varann så länge och det är inte många som liksom levt med oss så nära, utom våra syskon så klart. Men det är värt ganska mycket i hur man pratar med varann. Man behöver inte förklara eller gå tillbaka i tiden utan man vet...

Idag har jag inga planer. Funderar på att åka in till Etuna kanske. Vi får se när dagen börjar ta form. Jag har jobbat lite på morgonen och det är ett mail jag väntar på så jag kan fortsätta en stund. Men sen blir det inget mer idag iaf, har lite svårt att släppa känner jag :)

Nu ska jag iaf gå ut och sätta mig och äta frukost och läsa lite, tills mailet kommer. Sen börjar jag göra dagen.

Det får gärna komma lite regn nu, trots att jag har semester!

Godmorgon på er!

Idag hade jag sovmorgon. Sov till kl 10. Det var skönt men jag har ont i huvudet idag. Kanske är det åska på g som alla pratar om?
Svalorna har roligt som sig blr och flyger på ganska låg höjd. Det kanske kommer ändå.

Idag ska vi ut till Ogan. Lottas familj bor precis vid Ogansjön. Vi ska paddla och fiska (för dom som vill så klart, jag fiskar inte), men framförallt ska vi umgås och ha trevligt. Då gör det inget om det skulle regna. Och en annan sak. Så länge värmen håller i sig så tycker jag att det är skönt om det kan regna ibland.

Nu ska jag äta frulle för att sen börja åka ditåt. Johan har fått sina stötdämpare till sin kära Golf och han ska nu dra till far och vattna blommorna och klappa katterna.

Vi hörs lite senare!!!

Puss och kram!

Lite sommar här och lite sommar där...

Det är det här sommaren handlar om. När man kliver upp på morgonen och öppnar dörren i köket och man nästan inte ens känner det. 24,5 grader ute och nästan samma inne. Nu är det 30, 6 ute såg jag.
Jag har varit i Stälje och lämnat av tjejerna vid tåget. Dom ska göra Sthlm idag. 
Provade att ringa en kompis som jag tänkte besöka på hemvägen men hon var inte hemma. Får försöka ta det en annan gång. 
Annars är det bara lugnt och skönt här. Tittade på fotbollsmatchen igår och i kväll gäller det. Tror att Holland kommer att ta hem det men det är nog banne mig hårfint. Har slagit vad och jag förväntar mig att vinna vadet :)

Jag ska åka till stranden en stund idag. Äta lite lunch bara, mest för barnens skull, annars tycker jag inte att det är lika mysigt på stranden längre. Det var förr som jag älskade att vara där men jag vet inte vad som tar emot nu faktiskt. Har inget emot att vara bikini klädd, inget emot mycket folk eller så, jag vet inte. Det bara tar emot. Tunisiens strand däremot, dit längtar jag! Det är bara ett par veckor kvar nu, sen bär det av. Då har vi lyckats få det allra bästa av Sveriges sommar och en liten smak av Tunisiens. Det kallar jag jackpot!

Nä, nu blir det lite lunch och sen stranden då, ha en skön dag i värmen! 

Mañana

Har bara fyllt poolen, dragit igång spridaren, köpt godis och nagelolja idag. Annars har jag bara varit i solen och tagit det lugnt.
Ellen har kommit och tonåringarna drog ner till Strandbadet för att spela Beach volley. Det blir en lagom skön dag idag och jag orkar inte ta mig in till Etuna. Jag kan göra det en annan dag...

Sommarmorgon...

Vaknade av att Emma viskar "Pappa, jag är jättehungrig"
Tänkte först, usch va tidigt, så jag sa "gå ner och gör din macka själv" men med en sur ton konstaterade hon att hon faktiskt inte kunde. Så jag tänkte att jag går ner och lär henne att göra den så kanske hon kan fixa det själv denna sommar.

Så jag kommer upp i köket. Ahhh, det är tidigt. Emma var tydligen inte så hungrig för hon skutta in i sitt rum på en gång.
Alla utom vi två sover. Klockan tickar sömnigt i köket, solen skiner ute. Det är nystädat och fint i köket. Jag hittar ett par nycklar på bänken och låser upp dörren och släpper in morgonluften. Drar in den friska lite svala luften i ett djupt andetag och blir stående i dörröppningen ett par sekunder. Svalorna jagar varann på låg nivå, undra om det blir regn idag hinner jag tänka.
Allt är så tyst och stilla. Jag sätter på kaffe och låter doften blanda sig med den friska luften som fyllt köket. Står och tittar ut på uteplatsen och tänker att jag ska hämta tidiningen och sätta mig ute och dricka mitt kaffe, göra en smörgår och låta solen få väcka mig på sitt speciella själsbefriande och milda vis...


Nu räknar vi minutrar här...

Goddag,

Nu så. Börjar jag bli klar här.
Dagen började med att jag var tvungen att få tag i en bil och brassa upp till Liljeholmen, det var ett avtal som på signat och klart som kund ville ha idag. Så, det var bara att sätta sig och åka upp fram och tillbaka. Ganska mycket bilar ute fortfarande men det gick bra. När jag kom tillbaka jobbade jag ett slag, sen gick jag via denne tidigare nämda kund till matsalen och träffade sötaste Maria. Vi åt mat och gick och tog en glass i solen. Perfekt.

Nu har jag Debiterat, arkiverat mail, plockat undan lite, planerat inför jobbstarten v 30, mailat klart, rapporterat osv. Nu börjar jag bli klar för att överge platsen. Men Johan är tydligen inte klar med sitt jobb, så jag får snällt vänta.
Det är helt tyst här nu, en och annan är kvar och det hör man mest genom att en dörr slår igen då och då. Jag sparkade av mig skorna och tossade barfota ut till kaffemaskinen och hämtade kaffe. bara för att jag kan liksom. Man får passa på att bete sig när man är själv. Lägga upp bara fötter på skrivbordet och sitta och prata i telefon som självaste direktörn. Gå barfota runt i kontoren. Rota lite i kylen, spela ganska hög musik mm. Man får ju hålla igen lite, man vill ju inte skrämma upp dom stackare som faktiskt är kvar menar jag.

Ikväll när jag kommer hem ska jag sätta på mig hemmakläder, dvs, linne, shorts eller kort kjol och flipflop. Jag ska bara tvätta lite och njuta. En Martini med en massa is och lime ska jag dricka. Strosa omkring och vattna blommor och pilla lite här och där i rabatter. Dra igång vattenspridaren kanske, sätta på musik i köket och småstäda lite. Avkoppling på hög nivå för mig. Måste införskaffa en Baileys också, det är sommar för mig.
I morgon ska jag nog åka in till Etuna och titta på en parfym, Clean har kommit ut med en ny doft, outdoor shower fresh som jag vill ta mig en allvarligare titt eller lukt på. Vi får se om jag orkar :)

Ha nu en bra fortsättning på denna dag alla söta, det ska jag ha!



Det finns att göra minst sagt

Hej trogna medborgare. Vilken fylld till bredden dag.
Började i morse kl 8 redan, möte. Vidare till Sviken, möte. Lunch på kolgrillen och svisch tillbaka till Gtuna, möte och semesterhejdå smörgåstårta.
Tidigare hem, fortsätta jobba, prata med Stephanie och Ellen. Lotta kom och hämtade Ellen och vi åt mat. Efter maten drog jag på Spotify i köket och städade lite, medan Stephanie klippte gräset. Sen var jag tvungen att gå och vattna blommorna till grannen. Nu sitter jag och surfar och tittar på mysErnst :)

Sista dagen i morgon på jobbet på två veckor. Nästan. Ska bli skönt.
Stephanie och Ellen ska spela volleyboll på lördag kväll. Det är säkert en del som tycker att det är lite obehagligt att behöva prata engelska men jag hoppas inte att det stoppar dom från att ha roligt. Ellen är väldigt okomplicerad. Hon blir nog kvar här till söndag, då blir det sthlm för tjejerna. Jag tror att det blir grillkväll hos Lotta med hela hennes och vår familj på måndagen. Det skulle vara roligt och Ellen verkar vilja att vi umgås så mycket vi kan. Den familjen åker sen ner till Halmstad, så då kan vi inte träffa dom mer den veckan.

Annars är jag väldigt glad att jag och Lotta har träffats så mycket de sista dagarna. Hon är en stor del av en viktig tid i min uppväxt, och sånt ska man ta till vara på. Ska försöka komma iväg till Norrbylund också och hälsa på.

Nu ska jag sätta på mig mjuka byxor och njuta av sista stunden av torsdagkvällen.

Ha re gott alla fina!

Snart så...

Två dagar kvar. Nu närmar det sig banne mig. Jag känner i hela kroppen att jag behöver semestern detta år. Jag kommer att jobba en del men jag är ändå ledig. Jag vill vara ledig. Alltså mer ledig än att vara ledig men ändå jobba.
Jag kommer att smita till mamma och Hasse och åka båt med dom flera gånger. Jag kommer att åka på SPA med min kompis. Jag kommer att dricka rosé och vara ute i solen, jag kommer att ta dagen som den kommer, jag kommer att utmana barnen i kubb, grilla massor, hälla i mig ice coffee... bl.a

Igår kom min söta syster till mitt kontor. Hon talade om att när mamma, som jobbar kväll kom hem härom kvällen och utanför huset stod en alldeles ny cykel till mamma. Hasse hade varit och köpt henne en sprillans ny cykel, skruvat ihop den och ställt den där hon passerar. Han hade till och med köpt en korg till cykeln. Är inte det det sötaste ni hört. Gubbstrutten slutar inte att förvånas.
När vi var ute och åkte båt i helgen så blev jag och barnen blöta som attan. Det störde sig Hasse på, så nästa år ska han köpa en större båt som man kan sitta inne i. Ha ha ha, vad söt han är...

Nu ska jag ha möte.

Urk...

Nu har jag jobbat klart för idag. Väntar dock på Johan som blev sen och har fasnat i trafiken. Emma blev hämtad av en kompis från dagis, så för den sakens skull är det ngen brådska. 
William, Stephanie och Manne är och badar hörde jag. Vilket skönt liv dom lever, ungdomarna. Det är inte så att jag skulle vilja vara i deras ålder igen men jag skulle vilja ha ett par veckor av total frihet och ansvarsbefrielse.

Jag är sugen på glass och ska be Johan köra förbi statoil och handla :)
Åt sushi på lunchen idag. Var nere på stan och åt, gick och drack kaffe vid maren efter. Satt en stund och tittade på båtarna som väntade på slussningen. Hade så ont i magen så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Kände mig febrig och vimmelkantig ett tag. Ska det vara så här en gång i månaden? Jag har inte lidit förr men nu har jag en annan spiral och jag blir så himla smärtpåverkad. Eller påverkad över huvudtaget. Känner mig sjuk.
Ja ja, känner mig bättre nu, behöver ju inte gå in på detaljer i såna ämnen. Men nu är jag hungrig. Då blir jag sugen på glass. 

Tre dagar kvar :)

Hej alla sommarsöta!

Från och med idag börjar jag räkna ner. Jag kommer att vara ledig från jobbet i två veckor och det ska bli så skönt. Eller ledig känner jag är ett starkt ord, jag kommer förhoppningsvis inte behöva åka in till jobbet iaf ;) Jag vet, inte helt optimalt men jag är glad för det lilla.
Vi ska snickra lite på huset och måla ett plank. Det är väl det som jag vet att jag ska försöka hjälpa Johan med. Annars har jag en massa målararbeten inne att göra och förra sommaren sa jag att jag skulle göra det på hösten, vilket inte blev av. Men jag ska ta tag i det nu, kanske inte mitt under högsommaren men sen ska jag göra det. Finns inga undanflykter, jag har färgen, det är bara lusten jag måste leta efter :)

I övrigt så var Stephanie och Ellen i Södertälje igår. Ellen tycket att det var skönt med sällis på stan. Hon ville köpa ett par typiskt svenska trosor så Stephanie sa att det typiska här bör vara Björn Borg, det blev således ett par BB och ett par jeansleggings. Vi såg till att hon kom på tåget och så och alla var glada och nöjda.
Sen kom ett erbjudande om att Stephanie kan få följa med ner till Halmstad nästa vecka. Resan ner och bostad är betalt, hon skulle bara få stå för maten själv och om hon vill ta tåget hem tidigare. Men det är ansträngt i plånboken både för oss och för Stephanie nu. Vi sparar alla pengar vi kan till Tunisien (vi har inte haft så bra framförhållning, jag vet) och varje liten utsvävning blir på den resans bekostnad. Dessutom ska Stephanie kanske jobba nästa vecka. Vi får se, hon kunde tydligen välja det lite själv. Men men, tråkigt att man inte kan när man får ett så bra erbjudande. Ellen däremot är ju så välkommen att komma hem till oss och lära oss lite bättre engelska, samtidigt som vi lär henne svenska. Kommer att sluta med att det är vi som pratar engelska med henne och hon svarar på svenska, haha!

Nä vänner, vet ni vad. Ni ska jag gå och ta en kaffe i solen. Jag har jobbat med div, pratat i telefon och skrivit här ett tag nu. Nu är det paus.

See ya!

Vilken nöt jag är ibland.

Tog liiiite sovmorgon idag. Var inte tvungen att gå upp med Emma. Johan skulle jobba hemma.
Så, jag tog som sagt sovmorgon och tyckte att jag hade kontroll över situationen. Eftersom jag visste med mig att jag inte hade nåra möten på morgonen så tänkte jag att jag tar med mig frukosten till jobbet så kan jag ta det ännu lugnare. Packar iordning och åker till jobbet.... utan frukost. Moorrrr! Jag i ett nötskal. Jag ska inte tumma på det där med att äta hemma. Då glömmer jag det inte. FAN, vad jag kommer att bli hungrig innan jag får lunch i mig. Som tur var hade jag en hårdmacka och ett päron på kontoret, bättre än inget liksom.

Annars blir det en hel del sånt här när det är för varmt på eftermiddagen så det inte är gott att dricka vanligt...



Nu ska jag fortsätta fokusera. Ha det gott alla!


"Jag har ont i pannan"

God kväll på er!

Hoppas att ni mår bra, det gör inte jag. Jag har ont i skallen som attan. Vet inte varför egentligen. Jag drack vatten idag och så men vet inte om det är lågtryck som gört...

Annars har dagen varit bra. Jag åkte i en snorvarm bil hem, jag fick ta Jettan som har 0 AC. Så jag åkte och hämtade Emma, Johan skulle hämta sin bror på Arlanda, han kom från en långresa i Kina. Väl hemma så var det en del fixande och trixande innan Stephanie och den amerikanska tjejen Ellen stämde träff i Södertälje i morgon. Så jag åker och hämtar dom efter jobbet och ser till att hon kommer på tåget ordentligt. Hon är så faschinerad av tåg och vill åka så fort hon har möjlighet :) Hon ska även få låna en mobiltelefon av mig under tiden hon är i Sverige.

Har precis druckit en ice coffee och ska lägga mig och vila tills jag somnar. Har ont i skallen.

Båtdag i Trosa skärgård

Solig och blåsig dag idag.
Vi gick upp tidigt och åt frulle sen åkte vi till Trosa. Kom ner vid tio tiden och drog iväg på en gång. Vi åkte till en ö som heter Sävö, tog ett tag att komma dit. Väl där så var det kanonväder. Jättevarmt och vi åt och drack, tittade efter stenar och snäckor och badade. Åkte tillbaka via Trosa hamn och tog en glass och sen hem... Väl hemma så började jag laga mat nästan på en gång. Kassler med chilligrädde och ris.

Perfekt dag och jag har ett par lätt skära lår som kvitto på det :)

Mycket på en och samma dag!

Phew! Det är varmt idag och jag ser att ni har annat att göra än att sitta framför datorn, rätt prioriterat tycker jag!

Dagen idag har varit händelserik. På förmiddagen var vi på en handledarutbildning. Stephanie ska börja övningsköra. Iiiihhhh!, Hur ska det gå? Nä, jag skoja bara, det kommer att gå skitbra, Stephanie övar sig för fullt på diverse motordrivna fordon i skolan.

Vi kom hem runt 13 tiden coh hann äta lunch, sen kom en nära vän till mig. Hon har besök av en tjej som är 16 år från Nebraska USA. Hon har varit barnflicka och passat den flickan när hon var liten. Det var spännande att få guida i Strängnäs, utan att kunna så mycket om Strängnäs själv, men det var ju inte det som var grejjen i allafall, hon vill se Sverige, punkt. Så vi pratade en del om kultur, natur och andra saker som är roliga att jämföra med.
Vi fick många skratt och det var roligt. Vi kommer att ses många gånger hoppas jag. Hon ska vara ett par veckor till i Sverige.

Sen gjorde vi kycklingsallad, var och cykla med Emma, hängde upp tvätt, vattna blommor hos grannen, plocka ur maskinen. Nu först sitter jag och dricker en cider och äter chips. Jag ska lägga Emma nu, vi ska upp tidigt i morgon igen, det blir Trosa och båtfärd hela dagen. William och Emma följer med mig, Stephanie ska till Åker och Jophan drar till Stokholm.

Så ser det ut..

Vill vara ledig nu..

Sicka enastående och anonyma periodare jag har att göra med här. Antalet besökare håller sig på en ganska stadig nivå dag till dag, sen plötsligt en dag så ökar antalet med 100% och håller sig så i två dagar för att sen gå tillbaka till den normala nivån igen :)
Jag är bara så förvånad att någon ens gör sig besväret med att faktiskt titta in varje dag. Jag menar, jag har ju inget innehållsrikt liv i den bemärkelsen och hantera skrivkonsten är jag ju inte top of the line på så att säga.
Jag har alltid haft ett behov av att skriva av mig, det är den bästa terapin jag kan få. Det hjälper mig att strukturera allt jag har varit med om eller tankar i huvudet, det hjälper mig att få distans och att ta beslut.
Förr har jag haft ett block jag skrivit ner allt i och senare har jag skrivit i word och sparat i datorn. Herregud va mycket jag har skrivit genom åren! Jag har faktiskat kastat mycket av det, men lite småanteckningar har jag kvar. Det är så skönt att vänta ett par veckor och sedan gå in och läsa. Man får en helt annan syn på sina tankar och sitt agerande.

Anyway, det är roligt att det finns några som tittar in då och då och jag kommer att fortsätta skriva för min egen skull.

Idag ska det bli en kanondag verkligen. Jag har en vän som bor här i Södertälje som jag ska äta lunch hos idag. Blir hämtad och lämnad. Tror det vankas stor räkmacka och en solig uteplats en stund på dagen. Inte alls fel! I övrigt ser jag verkligen fram emot att sitta på en handledarkurs i ett klassrum i morgon när solen står som högst (not), men jag ser ännu mer fram emot att åka till Trosa på söndag och dra ut på sjön. Myyyysigt och förhoppningsvis varmt. Kyckling, tzatsiki, toamasallad och rustikbauette på sjön, fan, finns det något som är mer avkopplande som innefattar en sån frihetskänsla? Tror inte det.
Jag ska också försöka hinna med att shoppa lite till en vän...eller två faktiskt. En arbetskompis och en som fyller 40 år i höst. Den sistnämde ringde igår och sa att han önskade sig en parfym allra helst i present. Ok, tänkte jag. Det var billigare än den sak jag hade tänkt köpa till honom, men huvudsaken är ju ändå att det är något han vill ha och kommer att använda, så parfym it is!

Nu ska jag sätta igång på allvar här. Sen ser jag fram emot två dagars ledighet!

Stor hård kram på er!

Som gubben i lådan stod hon bara där!

Hej mina trogna läsare.
Hoppas ni har det bra.

Min kropp är mos idag. Jag har känt mig fräsch idag men nu känner jag att jag är jättetrött. Ingen träning idag.

Det var en lättad stämning på jobbet idag. Som vanligt mycket frånvaro och så men dom som var på plats var lättade.
Jag firade med att åka ner med min chef och hennes chef (min gamla chef) på stan och åt på kina. Mätt som attan blev jag (igen) och jag kände mig så där nöjd efteråt. Det som var bra med att jag åkte dit var att jag träffade min sötaste kollega som fått barn precis. Så jag fick kramas med henne och jag blir så glad nr jag träffar henne. Hon är så....jag vet inte hur jag ska säga men.... ärlig kanske man kan säga. Inga krussiduller liksom. Men samtidigt känner jag att det tagit ett tag att komma henne inpå livet, och det känns lite speciellt att hon valt att vända sig till mig i vissa situationer. Hon är en fin vän.

I övrigt vill man ju knappt röra sig på Södertäljes gator i onödan. Det formligen dräller ju av äckliga våldtäktsmän, skräniga fyllon, sprettiga pundare och mördare. Tur att man flyttat därifrån. Liksom bara korta tillfällen man är där, förutom när jag jobbar dårå, men där innanför grindarna är man ju relativt skyddad :)

Nu så här efter maten, som bestod av färsk pasta med fläskfilé, färska champinjoner, paprika och creme fraiche, så ska jag gå ut och njuta av den sista solen med min bok. Snart läst ut den. Tur att jag fick presentkort på Bokia så jag kan gå och köpa en ny snart.

Ha det så bra sötaste!

RSS 2.0