Btw

Ska ni lyssna på en låt en dag som den här så bör det vara denna. Bara för att den får en på bra humör!

Jag är plågad..

Mår som ett utskitet päron. Fasen. Varför belv det sämre plötsligt? Jag som ställde mig in på att bli bättre så jag kunde börja träna igen. Skit också.

Har plågat mig igenom dagen idag och gick hem redan strax efter två. Sitter bara och hostar hela tiden, så irriterande när man är borta. Ja, hemma också men speciellt när man är borta bland andra människor. Jag får för mig att dom blir irriterade på mig, det är säkert för att jag är det på mig själv.

Ja ja. Sushilunchen idag var lyckad. Jag blev upphämtad i ett vrålåk och han hade köpt en stoooor sushi som vi skulle dela på. Misu soppa smakar alltid väldigt bra när jag är dålig. Så jag drack upp både min och hans :) Satt ute i solen och drack kaffe efter hemma hos honom och sen var det dags att åka tillbaka. Jag hade ett Budgetmöte med mina medarbetare.

Så nu sitter jag här. Planerar morgondagen. Ska jobba hemma på förmiddagen och åker in till kl tolv och möter upp min chef för lunch och prata lite stategi :) Nytta med nöje, då är det som bäst! Tyvärr måste jag skjuta på en lunch med en vän, hoppas att det går bra...

Nu ska jag fortsätta jobba lite och sätta på lite kaffe. Ha re gott så länge!

Ciao

Sushilunch

Nu blir jag snart hämtad för en sushilunch. Mår som ett päron, faktiskt sämre än igår och det är ju inte bra att det går åt det hållet. Alls.
Tog precis en treo så det släpper säkert snart.
Har möte i eftermiddag så jag får försöka hosta och snora av mig innan... :/ Hmmm, frächt - nej.

Nu ska jag kila ut och bli uppplockad av vrålåket!

Ciao

Måndagen avklarad. Four to go!

Hej på er,

Första dagen på jobbet avklarad! Jobbigt både fysiskt och psykiskt. Men så är det bara liksom.

Håller på att laga mat nu. Johan är och lämnar igen en duk som blev över till hans hembio. Ser riktigt bra ut och det ska bli roligt att titta på en film där snart.
Vill börja träna snart igen men ska vänta lite tills den värsta förkylningen är över tror jag. Annars drar man väl på sig nåt allvarligare än lite träningsvärk.

Nu ska jag duka och avnjuta en köttfärssås men vitlök, champinjoner, persilja, vitt vin och grädde!

Hörs! Ciao!

Sjuuuuk

Goddag,

Gotland och festen var kanon. Verkligen. Men jag kände redan innan att jag inte var helt frisk. Festen löpte på och jag gjorde mitt bästa för att hålla humöret uppe. Framåt morgonkvisten, när det var ett par timmar kvar innan båten tillbaka skulle gå, gick jag och la mig för att vila lite. Kände redan då hur febern kom. På båten började jag må dåligt, så när vi väl kom iland så kände jag mig tveksam till att köra ett par timmar men det gick. Så fort jag kom hem la jag mig och har i stort sett inte gjort så mycket mer än så sen dess. Emma kom och kröp upp till mig igår kväll när grabbarna satt och tittade på film. Där somnade vi. Kl 21 en lördagskväll, sen sov vi båda för natten. Jag vaknade idag kl 09 och fick en treo så jag orkade upp ur sängen över huvudtaget. Surt!

Men det är bara att bita ihop, för jag måste till jobbet i morgon. Måste tyvärr. Jag klarar det om febern vill släppa, och det ska jag kämpa för idag. Lägga mig i badet om en stund och bara vila. Dricka lite vitaminer och te med honung och bara ta det piano.

Nu ska jag gå och lägga mig igen.

Ha det gott alla trogna!

Nä, men det flyter på

Tjenis på er därute!

När jag har som mest att göra så passar jag på att ta ledigt och kör en kort vecka. Jag ser till att vara risig i magen så jag inte får i mig vitaminer och så klämmer vi in en mensperiod här också. Uppepå det så börjar jag känna mig förkyld och hängig, men det är säkert en effekt av dom uteblivna vitaminerna.
Så - jag tänkte att jag budgetarbetar på färjan både dit och hem. Men det gör inget, det är så tråkigt att åka båt iaf. 
Sitter hemma nu. Johan hade inget mer jobb så jag packade ihop och åkte hem och fortsatte hemma. Har ett glas C vitamin och järn framför mig nu. Hade vansinnigt ont i magen i morse men sen dess känns det relativt bra. Förutom tröttheten som infunnit sig sakta men säkert.
Har inte ätit lunch ännu. Hungrig och sugen på onyttig mat är jag, så jag beställde en tunnbrödsrulle med räksallad. Johan skulle åka och hämta. Ska ta en liten chokladbit efter "maten" också. Det är väl nu man ska passa på att äta onyttigt. Något roligt fast man är risig måste man få ha :). Det lär ju inte sätta sig om man säger så.

Jag måste försöka hitta ett sätt att få mitt trådlösa internet att fungera i min nya dator. Jag har för säkerhets skull lagt upp det jag ska jobba med på skrivbordet men det vore juste om jag kunde komma åt mailen också. Jag ska be Johan kolla på det åt mig. 

Nu ska jag skicka iväg lite möteskallelser och annat smått och gott.

Ha en bra dag vänner!! 

I went craaaazy

Shit vad jag shoppade loss idag. Det var meningen att jag skulle handla något för magen bara. På väg ner så kom jag på att jag ville kolla utbudet av byxor till Emma när jag ändå var där. Kom hem med en påse med två par jeansleggings, två tröjor, tre par trosor, fem par strumpor, ett par vantar, en fin mössa i baskermodell med rosett och en sjal. 1350 kronor fattigare, men det var det värt :)

Det har gått bra på dagen idag annars. Magen har gjort ont lite då och då bara. Lite Imodium på det så är det bra tror jag! Tre möten har jag haft så dagen har ju gått iallafall.

I morgon ska jag Budgetarbeta hela dagen nästan, sen tar jag med datorn till Gotland så kan jag jobba på färjan över fram och tillbaka. Dä bli bra dä!

Nu ska jag sätta mig i soffan en stund. Jag måste leta fram mina vitaminer, tror inte jag tillgodo gjort vitaminerna i maten på en vecka. Det har liksom bara försvunnit så fort jag intagit maten. Men nu ämnar jag att bli bra!

Puss och kram alla!

Hmmm

gick hem tidigare idag. Känns bättre att vara hemma när man har ont i magen liksom. Fortsatte att jobba en stund. Sen for vi med Emma och William och bytte Emmas gympaskor och köpte ett par till William. Han behövde ett par shorts också. Nu börjar allvaret hörrni. Det känns väldigt ovant med allvar omkring Emma. Jag inser att jag måste fylla på hennes garderob ganska duktigt. Nu när hon är ute på skolgården med andra skolbarn och så, så måste man tänkta till en smula. Byxjakt ska påbörjas. Fick hem ett par jättesöta MC-inspirerande stövlar till henne igår. Dom var söta och lite tuffa. Blir perfekt i höst.
Nä, tänka till lite när det gäller Emma, hon har hamnat efter lite, och det är inget fel med det men nu måste jag tänka till lite där.
Det är lite knepigt med Emma och jeans dock. Hon har liksom ingen midja och allt klämmer. Det är tur att detta leggings och treggings modet håller i sig :) Herregud vilka världsliga problem jag har i mitt vansinnigt glammiga och händelserika liv.

Nu hoppas jag att jag håller på att bli bättre. Känns så men vågar inte ropa hej riktigt ännu..


Godmorgon..

eller något. Jag mår pyton rent ut sagt. Min mage har varit i upplösningstillstånd sen i torsdags. Magsmärtor och risig som bara den. Jag ska inte gå in på detaljer men jag får liksom inte behålla mycket om man säger så ;)

Annars blev man ganska brutalt inkastad i verkligheten i måndags. Åkte ner till Ökna med Stephanie, Emma och William skulle börja skolan och jag hade ett inbokat möte kl 10 som jag hade tänkt att jag skulle hinna till. Kvart i nio ringer min chef, då går jag runt på Ökna och försöker få tag i en nyckel till Stephanies nya rum. Det visade sig att hon förväntade sig att ha ett möte med gruppen kl nio. Så det blev snabba bud och tung högerfot, så var jag här till 09,30. Ganska bra jobbat.

Jag håller på att förbereda en del saker här på jobbet. Budgetarbetar och pratar med vissa. 84 mail hade jag att gå igenom när jag kom i går. Tog alla möteskallelser först så jag hade en aktuell kalender.

Nu måste jag fortsätta, mycket att stå i...

Ciao! 

Här kommer några

Lite blandad kompott:

Första dagen


Ca 38 grader varmt varje dag och knappt ett enda gnäll från barnen


Respekt


En vy från skuggan som var ganska angnäm att vänja sig vid



Var tvugna att prova vattenpipa


Hotta brudar på väg ner på playan


Stranden med vattnet som kryllade av brännmaneter


Strandrestaurangen där luncherna intogs


Smoothiestunderna i solen blev korta och få

Hej Sverige!

Känns skönt att komma hem. Allt gick bra men vi var trötta när vi låste upp dörren här vid 04.00 i morse.
Jag har haft ont i magen i ett par dagar och jag hoppas att kurera mig till i morgon. Kom på för en stund sen att jag glömt ett par skor, en klänning och en t-shirt i garderoben på rummet. Hmmm, känns surt. Jag måste få tag på dom och kolla vad det kostar att få hit grejjerna. Lite typiskt mig.
Annars är ju kontrasten total. Det var runt 38-40 grader i Tunisien och vi kom hem till 13 grader i Sverige. Känns - så där, måste jag säga. Vill tillbaka. Ville inte hem från början. Som vanligt var det bara Johan och William som hade hemlängtan. Vi andra ville vara kvar. Emma hade precis lärt sig dyka och börjat ta några simtag. Jag älskade värmen och trots magproblem så ville jag vara kvar ett par dagar till. Stephanie hittade några jättesöta engelska vänner som hon umgicks lite med. Vi har haft det bra. Känns lite surrealistiskt bara. Igår eftermiddag solade och badade vi i Tunisien, vaknar dagen efter hemma. 

Vi har tagit massor med kort och jag kommer att lägga upp några väl utvalda senare. Idag ska vi bara packa upp och tvätta. Stephanie ska packa om, hon flyttar ju till skolan i morgonbitti igen.

Jag återkommer, lovar :)

Stor kram, jag ska gå och sätta på mig en tröja. Brrrr!

Here we come....


Snart så!

Så vi packar lite här och ska sätta oss och planera och bocka av checklistan (ska bara göra en sån först). Barnen är febriga av restankar och det är allmänt stimmigt här. Men dom håller sig ute iaf, det är ju skönt. Jag har lite mailjobb jag måste göra. I form av att maila skolorna och tala om att barnen inte kommer på onsdag. Det kan ju vara dags att göra det nu menar jag ;)

Såg att det var varmt i Sousse idag. Det finns ju gränser även för mig för vad jag tycker är skönt, men jag tror jag står ut. Tror det blir fint i Sverige också, så misströsta inte för guds skull. Får se hur det är med datatillgången där nere, annars kommer det redovisning när vi kommer hem.

Så, fram med vinglaset och häll upp rosét så ska nog det här gå bra!

Om ni ska lyssna på en låt idag så ska ni lyssna på denna, sexig, het och bättre än orginalet :)

Ha re så bra, ciao!!

Någon saknar, and i´m the one to blame!

God eftermiddag!

Jag har ont i nacken och behöver ta ett varmt bad tror jag. Efter träning blir det ett varmt bad med en massa olivolja i.

Emma vaknade kl 03 i natt och kunde inte somna om. Hon låg tålmodigt och försökte men sa vid 04 att "mamma, jag kan inte somna om". Vi pratade lite och hon frågade ett par gånger när det blir morgon. Min klocka (telefon) ringde som vanligt vid 06. Då sa hon "oj, jag somnade visst om lite. Får jag sova en stund till" Självklart sa jag så hon somna om och jag snooza ett ´par gånger. När jag väl gick upp så sov hon. Stod och tvättade håret över badkarskanten, då kommer hon in.
Hon har helt klart resfeber och kan inte koppla av alls :)

Ja ja. Det hela resultarar ju i att jag är som en död sill idag (eller som en död katt :(. Jag la mig 21,40 igår kväll och jag kan inte tänka mig att jag blir längre uppe i kväll. Har jobbar som attan med att få alla siffror på rätt plats på jobbet så jag känner mig vimsig nu. Men det ska bli skönt att komma hem.
Grillat kött med sallad väntar och sen träning och ett varmt bad. Niiiice!

Igår iaf. Satt i bilen på väg hem när telefon ringer. Det är från polisen som säger att det var en man som ringt och frågat efter sin katt. Han frågade om jag kunde beskriva katten. Jag sa att allt gått så fort men att jag hann se att den var vit och grå. Han tackade för hjälpen och det lät som att det var samma katt. Ååååå, stackars man. Och allt är mitt fel. Det är någon som faktiskt saknar sin bebis, och det var ingen vildkatt. Utan det var någons älskling. Usch, det blir nästan för mäktigt att tänka på känner jag.

Jag vill ha semester från allt ett par dagar nu. Punkt.

Sånt som inte får hända...

Heeeej på er! Som ni har saknat mig :) Eller hur??? vavavavava!!!

Nä skämt å sido. Jag har inte haft tid, lust eller energi till att skriva.

Gårdagen spenderades på jobbet under dagen (så klart). Sen var det tänkt att Stephanie skulle ta bussen upp till Stälje så hon var uppe ungefär när jag slutade. Vi skulle hälsa på en gammal vän till mig och också är Stephanies pappas kusin. I samma veva som jag skulle åka härifrån fick jag ett meddelande av henne (alltså hon vi skulle hälsa på). Hon hade skurit sig i fingret och satt på akuten och väntade på att bli sydd. Jag åkte ner på stan så länge och promenerade med Stephanie en stund, köpte en present till Catrine eftersom hon fyller snart och så hann vi titta på lite kläder.
Så småningom var hon klar iaf och jag och Stephanie skunde åka dit och träffa henne. Det är alltid som att hitta hem när vi träffas. Vi har så mycket gemensamt, även om hon tagit sig lite längre i sin personliga utveckling än vad jag gjort. Men jag försöker å andra sidan inte att utveckla mig mer. Men jag är imponerad av henne och hennes styrka.
Vi hade iaf en mycket trevlig eftermiddag/ kväll i solen. Vi kom tillbaka till Strängnäs vid åtta tiden på kvällen och då bara åt jag och krashade i soffan.

I dag började morgonen så där. Någon (läs Emma) hade stängt kattluckan, vilket resulterade i att Kasper gick och jamade vid fyra på morgonen och ville ut. hade stora problem att somna om efter det. Låg och vred och vände mig i sängen till fem ungefär. Sen ringde min klocka (telefon) vid sex. Då var jag död. Kom upp iaf och dischade och gjorde iordning mig och åkte iväg. Satt i godan ro i bilen och det märks att många är tillbaka från semestern nu.
Kommer över motorvägsbron i Södertälje så jag har Caravan på höger sida. Ser att det är något som fladdrar runt under bilen jag har ca tio meter framför mig. Fick för mig att det var en påse. på en hundradels sekund ser jag att det är en kattunge. Vit och grå liten kattunge, 9-10 veckor gammal bara. Den får still på sin spinn och försöker i panik ta sig över till vägkanten. Jag hinner precis få ögonkontakt med den innan det dunkade till under höger hjul. Jag tittade i backspegeln och såg att den låg still i vägkanten.
Det går inte att föreställa sig hur man känner sig. Hemskt.
Jag ringde till polisen när jag kom fram till jobbet och anmälde händelsen. Han sa att dom precis fått in ett samtal om en katt som rörde på sig. Den var alltså skadad. Ännu värre. Han frågar efter mitt reg nummer och försökringsbolag osv, men sen har jag inte hört något mer.

Jag känner mig klart dämpad och tyngd av händelsen. Men här mitt i allt budgetarbete har man inte tid att bearbeta det hela, jag får prata med Johan och mina barn när jag kommer hem.
Har suttit med budget heeeela förmiddagen och är inte klar på långa vägar ännu. Tog en skit sen lunch och sitter och dricker kaffe på det nu.
Måste fortsätta så jag kan vara ledig med gott samvete nästa vecka.

Ha re gott alla!

/Sussie "shot me" Ohlsson


på´t ba!

Precis ätit. Helstekt laxsida, hemgjord räksås och potatis. Funka!

Nu ska jag ner och köra armar och mage..

See ya, ciao!

Hello and goodmorning

God morgon på er!

Här sitter jag och vill att Johan ska komma hem. Nu.
Jag kom nämligen upp i morse och insåg att vi inte hade någe kaffe. Jag blir lika sur varje gång det händer. Fan.
Johan är hos sin bror och tittar på nattens matcher. Jag vill att han ska komma hem så jag får titta på vissa av dom och dricka kaffe.

Jag var nere i gymmet igår och körde ben. Jag har blivit inspirerad av Katrin att börja köra hårt i gymmet igen. Det lilla behövdes tydligen för att sparka igång mig. Nu behöver jag inte pressa mig ner. Jag går ner för att jag vill. Hon sa att hennes PT hade sagt att man får en hög förbränning när man springer och går, ja. Men man får den där och då, och en liten stund efter. Men när man styrketränar, då har man hög förbränning i ca två dagar efter. Så ner och kör, och gör det med många repetitioner. Så där så man får ont som fan efter. Det har jag nu. Det är så skönt att känna känsla ingen och jag har saknat den.
Katrin kör ju med LCHF dieten. Det orkar jag inte. Jag är för bekväm för det och vi har för många i familjen som skulle bli påverkade så det går bort. Däremot vet jag att jag körde med några tabletter som ökade orken och förbränningen (nej det var inte steroider), samt minskade sötsuget, och dom skulle jag kunna tänka mig att prova igen. Det var typ Kreatin för tjejer. Måste forska lite på nätet.

Nu ska jag sätta igång dagen. Tvätta lite, stryka lite, kanske börjar jag måla lite senare i kväll också. 

Träning eller inte träning, det är frågan..

Tjena heeeej!

Vi är precis hemkomna från Johans brors kalas. Nu har vi varit och köpt godis och ska snart steka några hamburgare :)

Jag har träningsvärk som attan och det är skönt. Funderar starkt på att gå ner och köra ben innan jag äter. Tror nog det blir så. Då kan jag med gott samvete sätta mig och äta lite godis och titta på Dexter säsong 3 i kväll.

Stephanie har äkt hem till en kompis i Åker på lite födelsedagsfirande. Kul för henne.

Här är lite bilder från dagen:

Emma med sin älskade farfar

 
Jag och Johan


Jag och Stephanie. Ok, vi har svårt med det där att vara seriösa i vår familj inser jag nu, här kommer en vettig bild :)

Mna fina barn <3

Nu väntar gymmet, tjohooo!

Ha en härligt lördag på er därute, Puss och kram!


Ytligt men ack så viktigt

Hej igen!

Natten blev som jag trodde. Emma kom upp och startade en diskussion vid 03 på natten och sen var det svårt för oss alla att somna om. Dagen idag har blivit därefter. Sur och svårtcharmad :D Gulligt nästan hela tiden.

Ja ja. Jag och Johan var inne i Tuna idag. Jackan till hans dress hade kommit och jag ville gå och titta lite i affärer. Jag är ute efter en svart scarf. Har sett en fin på en butique här i Strängnäs som hade lite spetstyg med. Jag tittar efter något liknande men hittar bara trista helsvarta utan någon extra detalj. Det blir nog att jag går och köper den i butiquen iaf.
Jag hittade en fin blus som jag kände att jag skulle ha användning för på jobbet, så den fick följa med hem. Tog även med mig tre par olika tunnstrumpor i olika mönster. Såna går åt när man är på jobbet och har lite tunnare och nättare skor. Sen gick vi och åt sushi. Emma tog en fembitars och jag en tio. Johan tog Terriyaki. Alla tre satt och sörplade misu. Mysigt. När jag var klar så gick jag till Nilsons skor. Och där hittade jag ett par tunna nätta fina adidas sneakers. Svarta med silvertryck bak. Så nätta så dom nästan kan tas för ett par ballerina. Och hur sköna var dom inte då? Kändes som ett par mjuka tofflor. Gillart stenhårt.
Men jag är ändå ute efter ett par loaferliknande skor som jag kan ha i höst. Och ett par stövlar. Svarta och klassiska ska dom vara. Vilket är både bra och dåligt. Bra är att man då köper ett par dyra för dom är klassiska och kommer att hålla i modet i evigheter. Dåligt är att bra, snygga, klassiska och skinn inte är billigt. Så om jag vill köpa billiga stövlar så kommer jag antagligen att behöva köpa nya om ett eller två år. Sånt är jag inte mycket för. Jag vill ha bra grejjer och när det gäller skor får det gärna kosta en slant. Likadant tänker jag när det gäller barnen. Skor ska vara bra. Och ytterkläder. Då känns det bra att skicka iväg dom till skola och dagis. Man vet att dom håller sig varma och torra.
Blusen iaf. Jag kom hem och provade den i lugn och ro och.... ja, den får åka tillbaka i morgon. Den var jättefin och så men den är mer en tunika än en blus och jag kommer inte att använda den i samma utsräckning som en blus. Så jag åker in i morgon igen. Det gör inget. Kanske hittar jag en fin svart scarf då också. Om jag har tur.
Sen har jag tittat runt lite efter Björn Borg kallingar i jr stl. Hittade ju i Örebro på någon av sportbutikerna, tror det var Inter Sport. Men jag har inte sett några här. Nu ska jag titta i centrum i morgon om det finns där. Då blir det ett par till till William. Kanske jag tar med mig ett par string från samma märke, har sett några fina. Snart är stringsäsongen förbi å andra sidan, jag får se.

Måste också köpa Samarin, Resorb och Koltabletter till Tunisienresan. Ska kolla priserna på sololja på flyget om det är billigare än här på coop, annars är det ganska smidigt att beställa och ha på flygplansstolen när man åker ner. Men vi får se som sagt. En annan sak som är så himla viktig (börjar inse vid det här laget vad ytligt allt låter men det struntar jag i) är bodybutter. Min Mango från Body Shop är slut nu och jag måste ha en ny pronto. Innan jag åker och jag tänker köpa en cocos med mig ner. Den doftar underbart och får mig att tänka på sommar, saltvindar och goda drinkar. Om man smörjer sig varje kväll när man är utomlands så kommer den känslan till en sen när man står hemma i sin egna kalla trista vardag. Så fort man sen känner doften av det man hade varje dag när man var på semester så infinner sig känslan. Ett litet tips till en förlängning av det goda :)

Any way. Vi grillade hamburgare när vi kom hem och jag har varit och köpt lite blommor och vita krukor som jag ska göra samma arrangemang som vi har i köksfönstret av till Kenneth, när han fyller år på lördag. Han tyckte att det var så fint det jag hade gjort så då får det bli så till honom också.

Nu ska jag gå och säga till Johan att han ska lägga Emma så ska jag göra te och lägga mig och gosa lite med William.

Ha re gott så hörs vi!

Fikamaraton

Godkväll!

Dagen har varit i ett kan man säga. Började i morse med paketöppning och ett blött öga när han fick Emma tavlan :) Sen fick han dressen (bara byxorna nu, resten kommer sen) och den blev han ju glad över så klart. Sen kom t-shirten idag också. Den passade perfekt och kommer att fylla sitt syfte alldeles ypperligt.

Nu har de sista gästerna gått och Johan med den, ha ha ha. Han följde med Kenneth hem och skulle kolla något som inte gick att titta på här. Skönt för honom att komma iväg lite tror jag.
De första gästerna kom vid 13 tiden och gick kring halv fyra. Vi hann precis äta lite mat. Stekt fiskfilé med potatis, kokta morötter och smögensås. Sen kom nästa gäng och mer fika blev det. Gott som attan :)

Jag har röjt av lite nu och ska börja städa lite i Emmas rum, hon har lovat att försöka sova i sitt rum hela natten och vi ska ta in madrassen in till hennes rum så kan hon vakna och lägga sig på den. I sitt egna rum i stället för att knalla in till oss. Vi får se hur det går med den saken :/

Här är tavlan jag gav Johan, visst är Jeanette Nilsson en mästerfotograf?:


Jag och Stephanie i köket


En obligatorisk bild på mig, det finns ganska få på mig utan att jag gör denna min

 

Nu ska jag börja röja i Emmas rum, hon sa att hon redan hade gjort det men jag tror att jag ska dubbelkolla. Förtroende och sånt jadda jadda. Jag känner henne. Allt ligger troligtvis i en låda, både kläder, skitiga som rena och alla leksaker som låg på golvet. Allt har hon troligtvis kastat ner i en låda eller en garderob. Men det gör inget, det är gulligt och jag ska hjälpa henne när hon inte ser :)

 

Vi hörs. Puss så länge!


Blickar framåt..

Har inte haft någon lust att skriva idag alls. Men nu ville jag bara säga hej på er!

Jag har jobbat en del idag faktiskt, men lite av det var planerat. Har städat lite ute också och tagit en skön pw. Chili con carne var på menyn idag.

Tror ni Johans tröja kom med posten idag då? Nej. Och det är så tråkigt tycker jag. Jag ville så gärna ge honom den på morgonen, men jag får hoppas att det kommer på dagen i morgon ist.

Ja ja, nu har jag en färdig present och två halvfärdiga åt honom. Det känns ju genomtänkt. Inte.

Nu ska jag stta mig och titta vidare på Sherlock Holmes. See ya! 

Lugn filmkväll väntar..

Usch och fy vilket trist väder! Kallt, regnigt och mörkt. Sverige i ett nötskal.

Jag jobbade en del på förmiddagen idag och sen drog jag iväg och hämtade ut Emmas och Williams pass. På vägen hem hämtade jag upp en kompis till William. Sen har dagen bara flutit på tycker jag. Johan drog iväg och hälsade på sin farfar en stund. Då passade jag, Stephanie, Manne och Emma på att åka in till Etuna. Jag skulle köpa en dress till Johan på Budo och Fitness (tror jag det heter). Jackan kommer först om ett par dagar, men det gör inget. Symbolen i form av brallorna får han ju när han fyller. Hoppas nu att tröjan hinner komma också.
Vi trotsade regnet och grillade kyckling och majs idag. Quinoa till det var perfekt.

Stephanie hittade ett par så fina byxor idag och jag vill ha ett par jag med. Stl 36 var för stora så jag hoppas att dom finns i 34 till mig. Annars får det vara. Dom ska sitta tajt. Dom satt fint på Stephanie men hon har lite större rumpa än mig.
Det får bli en resa i morgon igen, jag vill se om det finns kvar. Då ska jag köpa lite fint inslagningspapper också.

Johan fyller på onsdag så då blir det besök på dagen. Trevligt trevligt. Ska bli så roligt att se vad han tycker om Emma tavlan.

Just nu sitter Johans bror här och ska ha senaste UFC med sig hem på USB. Det är så roligt att lyssna på dom när dom pratar om matcherna och fighterserna. Som småpojkar :). Johan kan knappt vänta till vi får sätta oss på planet och åka ner till London och titta på det live. Vi ska träffa ett annat gäng vid arenan och ta en öl innan och prata. Det ska  bli kul att lyssna på. Våra platser kommer att vara där dom går in och inte så långt ifrån själva ringen. Man kommer att se bra.
Lilla Johan, han kommer att få sin dröm uppfylld och det ska bli så roligt att få åka med och titta på allt det här.

Nu ska jag hälla upp ett glas baileys. I morgon ska jag ha ett telefonmöte på förmiddagen.

Ciao


Friktionsfritt, ja tack..

God morgon vänner!

Såna dagar som gårdagen vill jag gärna ha mer av. Så friktionsfritt och härligt lunk.
Det började med att jag sov länge, sen kom jag upp och hade låååång morgon. Därefter började jag städa lite och plockade sedan av alla bär i trädgården som det kokades saft på. Under tiden åkte Emma till en kompis och blev där nästan hela dagen, William drog också till en kompis och Stephanie och Manne kom bara hem som snabbast coh tränade och duschade.
Jag och Johan drog ut i spåret och tog en mjukstart på löpning igen. Vi åt middag, västerbottenpaj med rom, rödlök och creme fraiche.
Emma gick till grannen, William sover hos ovan nämnda vän och vi satt uppe länge och tittade på en liten del av Avatar.
Perfekt och inga sura miner på hela dagen.

Idag ska jag åka till Åker och få Stephanie fotad. Det ska bli så roligt att se resultatet sen. Jag ska också hämta bilderna på Emma som jag måste köpa en ram till. Han fyller på onsdag. Hur fan ska jag hinna det? Sen har jag också designat en t-shirt till Johan som jag tänkte att han skulle ha på sig när vi åker och tittar på UFC i oktober, den kommer nog i dagarna och så hade jag tänkt att jag skulle köpa en dress som han kan ha när han springer och går i höst, med ett underställ under bara. Jag har ett och det är överlägset när det blir lite kyligare.

Nu ska jag gå och göra mig iordning så ska jag åka och hämta Stephanie

RSS 2.0