Så tragiskt

Johan jobbar på ett företag där man kalibrerar vågar av olika slag. Allt från brevvågar till bilvågar eller ännu tyngre grejjer. Han trivs väldigt bra och har ett ansvarsområde som sträcker sig från Södertälje upp till Gävle inklusive Gotland. Johan är två veckor varje vår på Gotland och jobbar.
Det här företaget tar hand om sina anställda och man åker på resor och äter julmiddagar, nästan alltid fåt man ta med sina respektive.

När man håller på med stora vågar så gäller det att ha vikter på upp till ett par ton med sig. Det här men vikterna och körning av dom till och från, men sen även med truck på platsen. Det sköts av en ung kille som är underentrepenör till företaget som Johan jobbar åt. Alltid samma kille. Han följer alltid med på alla dessa resor och middagar, samt till Gotland. Super trevlig kille som bor i Vagnhärad.

Igår kväll ringer vår telefon sent på kvällen. Det är Johans chef. Deras kollega hade kört ihjäl sig ett par timmar tidigare, i Trosa med mc.
Johan förstår ingenting. I fredags sa dom hej då och trevlig helg till varann, T hade lånat pengar av Johan för lunch, dom planerade denna vecka och var T skulle infinna sig måndag morgon........

Så tragiskt, så synd på en så fin kille som gillade livet...

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0