Vilken helg det varit..!

Hej mitt herrskap!

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Känns bra och vi hade en heeeelt underbar helg i London.

Kom ner på fredag lunch och tog oss ganska snart till hotellet som ligger i Greenwich, utanför centrala London, nära O2 arenan. Det var lite meckigt innan vi hittade och det tar ett par dagar innan man lär sig tubsystemet. I allafall, när vi lämnat in våra väskor så åkte vi in mot de centrala delarna igen och skulle gå och titta på invägningen på en expomässa som var. Vi gick omkring i timmar och tittade på folk och saker. Massor av fighters och ringbruttor sprang omkring, så ingen av mig eller Johan led särksillt mycket :)
 
Denna tjej var där på riktigt men jag tycker att det är en rolig bild.

När vi varit där klart åkte vi tillbaka till Greenwich och gick och åt. Vi moffade i oss mat och efterrätt efter. Asgod mat och fantastiskt vin. Gick och la oss i bra tid.
På lördagen åkte vi in och shoppade en del på dagen, tillbaka och lämnade av allt och tog en taxi in till arenan. Där mötte vi upp ett gäng andra svenska entusiaster på en pub. Satt där och drack en öl och pratade. Trevliga killar. Sen började allt och vi hade en underbar upplevelse!


Fullsatt O2 arena!

På söndagen var vi turister. Vi åt (för mycket) engelsk frukost, åkte in och promenarade i ett soligt och varmt London. Var nere vid Buckingham Palace och strosade i parken där, det var så rofyllt och mysigt. Gick upp och tittade på lite torg och statyer och på på vägen tillbaka.

St James´s Park

Buckingham Palace

Efter ett par timmar så åkte vi till Liverpool street där bussen skulle gå från. Vi tog oss in till flygplatsen där jag åt jättegod mat och shoppade lite. Sen var det raka vägen hem. Slut.

Liverpool Street


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0