sol i sinnet, betong i håret!

hej på dig!

har du det bra i solen. alltså vilken värme vi har. hur underbart som helst. det är lika varmt i sverige som i spanien just nu. och hur lägligt kommer inte detta underbara väder då, precis när man är långledig.
våran ledighet kanske kunde varit mer ledig. emma har varit borta sen i torsdags, kommer hem i morgon. så vi har fått jättemycket gjort i hallen. vi har gjutit, flytspacklat, lagt värmeslingor och flytit igen. 
nu är vi äntligen klara. på tisdagen kommer vi att börja lägga klinker. i höst kan vi sätta på värmen. lagom till att kylan slår till. perfekt tajmat!
 
Betongarbetaren sussie


värmeslingaläggaren johan

det går framåt med stephanies övningskörning. hon körde till åker idag. det var något som lossnade för ett par dagar sen och nu känns det mycket mer kontrollerat när hon kör. skönt att det går framåt. jag ska hämta henne kl nio ikväll, får se hur mörkt det är, kanske kan hon köra hem. hon är nog inte riktigt redo för mörkerkörning ännu. motorvägen ska vi ta oss an om ett par veckor.

nä du, nu ska jag slappa ett tag, heeelt slut i kroppen är jag. hoppas att du fått äta en massa godis. jag ska ta och rensa williams ägg nu :)

ha re bra nu fina du.

kärlek!

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0