jobbat klart för idag!

god kväll söta du!

gick tidigt från jobbet idag och fortsätte hemma. jag skulle skriva en massa text till en powerpoint presentation som jag gjorde igår när jag var hemma, men texten kunde inte skrivas på kontoret eftersom jag glömde blocket hemma.
det resulterade i att jag åkte vid halvtre tiden hem och fortsatte hemma. nu är jag nästan klar, lite finslip och ögna igenom lite material och fylla på i presentationen bara, sen är det bara att tuta och köra!

nu står det fiskgratäng i ugnen och är klart om ca 50 minuter. jag är ganska hungrig. jag har druckit två koppar kaffe från vår coola kaffemaskin (som låter som en skördetröska men som gör underbart kaffe). var tvungen att prova ånga mjölk en gång också. det fungerar så där, tror inte att jag riktigt fått in snitsen, men det kommer!

min träningsvärk i vaderna känns bättre idag, men då skaffade jag mig ny i låren igår i stället. den är inte i närheten av vad jag brukar kunna få till när jag kör ben, men nog för att jag ska se lite ansträngd ut när jag tar mig an trapporna, eller när jag suttit en stund och ska gå och hämta kaffe. ja ja. det är lyx att ens kunna ha träningsvärk. det finns säkert en och annan som faktiskt inte kan träna och skulle inte önska sig annat än just värk i musklerna. jag får se det så.

nu ska jag göra sallad till gratängen, vi ses! 

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0