bluesöndag

god söndag på dig!

hoppas helgens sista dag blir i lugnets tecken. jag tycker alltid att söndagar är så trista. fick jag välja så skulle detta vara en vardag och så kan jag ta ledigt på fredagen ist. kanske får man den möjligheten en vacker dag. att få välja själv. vem vet. inte jag i allafall.

igår var jag, johan och emma på bio. vi såg tintin. det var överhängande pappor med sina barn på biografen. tror att papporna har en annan relation till tintin än de flesta mammorna. jag har då inte läst mycket tintin när jag var liten, medan jag vet att johan verkligen gjorde det. men det var en rolig upplevelse och bra gjord film. emma sa inte halv sju på hela tiden när vi satt där i raffiga 3D glasögonen och mumsade popcorn.

när vi kom hem åt vi och senare drog jag ner till l och a för en vinkväll. jag hade köpt med mig lite ost och kex, dom hade godis och champagne. så summan var: trevligt sällskap, fina diskussioner, goda ostar, och sist men inte minst: egentid! härligt och så viktigt.

idag är det fars dag. emma gav pappa ett paket på morgonen som han blev överaskad av. kul. jag drog iväg på en pw med en granne på morgonen. nu är emma och johan i stallet och sen är det hast hem, för kl 13 ska hon vara utklädd och klar för maskeradkalas. johan drar ner med sin bror och pappa till en restaurang och jag får snällt vänta med att åka till trosa eftersom jag måste hämta emma från kalaset innan jag kan åka. så det blir en sen fika i eftermiddag. men det får gå.

usch, jag vet inte vad det är med mig idag. känner mig så jäkla låg. det är inte hormonerna eftersom den dippen är gjord, men det kanske är på väg att förändras det med. numer kanske man inte har någon koll på när hormonerna gör anspråk på ens psyke. jag trodde jag hade koll på när mina bluestunder kommer men det känns som att dom kommer när jag minst anar det och jag kan inte sätta fingret på varför jag blir så nere. genomlidadagen AB kommer att vara prio idag :)

nu ska jag göra mig i ordning och ta fram emmas grejjor, så det bara är att kasta på henne allt så fort det bara är möjligt.

ha en skön söndag nu och ta hand om dig!

kärlek!

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0