träning och snarkningar

hej söta du! hoppas du mår bra.
jag mår ganska bra. håller modet uppe kan man säga. inte lätt alla gånger men det går så mycket lättare att jobba då.

johan är borta i borås (tror jag att det var) så jag var själv igår kväll. inget konstigt med det i vanliga fall. men måndagar är ju dansmåndag. då är det nästan beroende av att jag kommer iväg från jobbet gärna tre men senast halv fyra. för att jag ska hinna hämta, laga mat och byta om. igår var det meningen att tomas (svärfar) skulle komma och vara hos oss medan jag dansade. men jag ringde honom vid kvart i fyra och sa att han inte behövde komma. jag insåg att jag inte kommer att komma från jobbet tidigare än kvart över fyra. då hinner jag inte ner.
så jag lagade mat, en kompis till emma kom, vi åt och sen drog jag ner i gymet. och vilken skön omgång! jag har milt ont i armar och bröst idag, skulle gärna sett att jag fick ännu lite ondare, men det duger gott.

sen kom vendelas mamma och hämtade och jag gosade med emma i soffan till det var dags för henne att gå och sova.

kollade på hollywood fruarna, sen hoppade jag in i en snabb dusch innan jag la mig.
kl två på natten var det dags för emmas uppvaknande. hon var ledsen och ville att jag skulle komma med henne in till hennes rum. jag verkligen orkade inte det utan hon fick komma och sova brevid mig. big misstake! alltså, det är inte konstigt att ungen inte kan sova en hel natt. som hon snarkar och täpper till sitt eget svalj! låter som jag vet inte vad!
tror det får bli en vända (till) till läkaren och kolla upp polyperna. dom var stora sa dom vid ett tidigare besök, en remiss skulle komma till specialist, den kom aldrig. nu får vi nog boka en ny tid. så här kan hon ju inte ha det. och inte vi heller för den delen.

ikväll är det styrelsemöte med aikidoklubben och återigen får tomas rycka in :)

ha en underbar dag i solen fina du!

kärlek! 

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0